Bu işin içinden nasıl çıkarım?

işkolık olması guzel bırsey bence
asıl ısle ılgılenmek yerıne habıre sızle konussa endıse etmenız gerek ;aıle sırketıne guvenıyor tembel mı ne dıye
yasınızın kucuklugunden oyle dusunmussunuz
evlenınce aynı evın ıcınde olunca farklı olur bıde
 
valla bu devirde çalışan adamı bulmuşsanız bi zahmet ilgiside eksik kalsın.HE tabi işlerinin yoğunluğundan ve arada başka birilerinin olmadığından eminseniz.
 

O konuda hakli. Gayet mantikli olgun düsünüyor..
Senin ilgi anlayisina bakmak lazim ..yani ilgi göstermiyor derken ne bekliyorsun ne yapmiyor mesela ?
 
Konu sahibesi ailece çok çalıştıkları için maddi durumları iyi. Pffff ne zenginim biraz salayım kendimi diyerek başarını ve servetini koruyamazsın.

Mezun ol, çalışmaya başla, işini statünü korumak için birileriyle göze göz dişe diş gir adamı o zaman anlarsın.

Ben de bu adamın yerinde sayılırım (aile serveti dışında), mıç mıç ilgi bekleyen birine değil, bana destek olan, anlayışlı, ilgi gösteren birine ihtiyacım var. Evlenirsen ilgi gösteren taraf sen olacaksın, bunu kabul ederek davran aksi takdirde adam çoluk çocukla mı uğraşıcam arkadaş der bir zaman sonra vazgeçer.

Seçim senin evlenmelik zengin adam dersen ilgi manyağıyım kafasını bir kenara koyup olgun ve akıllı davranıcaksın. Yok ille de ilgi isterim dersen yaşıtın öğrenci bir oğlanla olursun. Hem zengin olsun hem boş vakti olsun ne yazık ki olmuyor.
 
Son düzenleme:
Bende arkadaslara katiliyorum canim, bence biraz daha düsün. Belki hemen evlenmezsiniz, bi söz/nisan olsun önce birbirinizi daha iyi taniyin, aileleri taniyin felan. Zaten daha gençsin hemen olmaz, annende hakli.
Iskolik olmasi iyi bence. Sadece ortayolu bulun, her ikiniz de : yani sen biraz daha az ilgi bekle, o da gün içinde bir kaç mola alsin o vakitlerde de konusursunuz... Ama bu devirde böyle çalisan, yakisikli, maddi durumu iyi olan bir adayi bulmak zor. Onun için iyice düsün derim.

Hakkinda hayirlisi olsun canim
 
Calisan birini bulmussunda begenmiyormusun sen? bide okadar hayir demene ragmen hala ilgili iletisimini kopartmamis sen gelmis daha ilgiden bahsediyorsun..
 
Bu zamanda çalışan adam bulmuşsun daha ne istiyorsun? Bu forumda kocası çalışsın diye kırk takla atan kadınlar var.
 
O konuda hakli. Gayet mantikli olgun düsünüyor..
Senin ilgi anlayisina bakmak lazim ..yani ilgi göstermiyor derken ne bekliyorsun ne yapmiyor mesela ?
Daha fazla konuşmak, bir şeyler paylaşmak istiyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz..
 
valla bu devirde çalışan adamı bulmuşsanız bi zahmet ilgiside eksik kalsın.HE tabi işlerinin yoğunluğundan ve arada başka birilerinin olmadığından eminseniz.
Başka birinin olmadığına eminim, işinden vakit kalsa aldatırdı belki dün maç vardı. Arkadaşlarıyla izlediler, onlar bile demiş yüzünü gören cennetlik diye.
 
İlgili taraf sen olacaksın diyorsunuz ya işte benim bir ilişkide hiç istemediğim şeylerden biri. Ben biraz olsun üstüme düşülmesinden hoşlanıyorum. Ama yaşım gereği belki de olgunca düşünemiyorum gibi geliyor. Aptalca bir hata yapmak istemiyorum ama dedim ya bize baktığımda işkolik ve eve geç gelen bir adam, evliliği tek başına yaşayan mutsuz bir kadın görüyorum. Halbuki ben çok neşeli bir insanımdır ve sevdiğim insanla bir şeyleri paylaşmayı çok severim. Belki dışarıdan önemsiz gibi duruyor ama benim için önemli malesef.
 
Tatlım sen şimdi ögrenci kafasıyla düşünüyorsun. Vaktin sevgiline göre daha fazla dolaylısıyla bu vaktide sevdiğin/hoşlandığın insanla doldurmak istiyorsun. Bende kendimden örnek vereyim, erkek arkadasım o kadar yogun oluyorki, oda tam bir işkolik ve bazen günde bikac mesaj dışında görüşmüyoruz, hatta bazı günler oda olmuyor. Bende Zaman Zaman kızıyorum kac kere bitireyim dedim ama adam sevmediğinden değil, gercekten işini cok severek yaptığı icin ona yoğunlaşıyor. Bende öğrenciyim ve ileride bu böyle olursa ben mutsuz olurum diye düşünüyordum ama okulum bitince ben ev hanımı olmayacağım ki. Bende mimar adayıyım ve kendi alanımda iş bulursam ben erkek arkadaşımdan daha yogun olacağım büyük ihtimalle. Dolayısıyla birbirimizden ilgi yerine destek ve anlayış bekleyeceğiz, e bunu gösterebilecek biriyse neden mutsuz olacaksınki? Tabi ev hanımı olmayı düşünüyorsan bilmiyorum
 
Zaten öğrenci kafasıyla karar verip pişman olmaktan korkuyorum..
 
Şöyle uçağa atlayıp gelen bir sevgilim olmadı hayatımda cidden söylüyorum üzüldüm kendime
İş kolikse değişmez zor değişir hatta. Para, yakışıklılık aşk bunlar hep geçici.
Senin ihtiyacın olduğunda yanında olamayacaksa işini senden çok sevecekse cıks olmaz bu iş
 
Teşekkürler beni anladığınız için.
 


Ya aslında değişmek değil olay ama.. Ne bileyim bi şans ver bence. Şirketleri var diyorsun. ani çok çalışmak ozrunda ki ayakta tutsun o şirketi. Bence 20 yaşında verdirdiği kararlara çok kapılma. Gün gelecek 30 yaşında kendini ve ne istediğini bilen daha olgun bi hanım olacaksın. O zaman ne düşüneceksin?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…