bu işin kadını erkeği mi var ?

Siz niye evde eşinizin yalnız kalacağı detayını verdiniz ki? Mevcut durumda da size haksızlık yapılmış, kadına da yapılsın istiyorsunuz. Onun özgürlüğü de kısıtlansa size bir faydası olmayacak ki. Çok ilginç bir bakış açısı.

Bence umursamamaya çalışın. Sizi ilgilendirmeyen bir konuda sinirinizi bozduğunuza değmez.

Evlilik cüzdanını görmek isteyen bu kadın değilmiydi? O zamanında niye demiş diye öyle dedim.ama ev sahibiyse tabiiki denmez oyle
Ben kadın, ev sahibine "burayı bekara vermeyin" dedi diye okudum. Onun dışında evlilik cüzdanı meselesini görmedim. Ama demiş olsa bile bence konu sahibi çok muhatap olmamalı. Kadın kavga etmeye falan kalkar ne olur ne olmaz, hamile sonuçta.

Eşiniz orda tek kalsaydı , "kadın da karşıda tek kalıyor , tek kadın , karşı komşum yalnız kadın"diye konu açardınız buraya.Kadın kendince kendini korumak istemiş olabilir.Afedersiniz de çoğu yere damsız girilmez diye bir kural koyarlar ya da restoranlarda , orda burda "Aile yeri" diye bir kavram var.Aile olmak demek illa nikah olması demek değil.Sizin niyetiniz açık ve belliymiş , keşke güzelce anlatsaydınız kendinizi.Ancak ben evliyim diyip dost hayatı yaşadığı insanı eşi diye yutturan erkek de çok.( "dost hayatı" tamlamasını mecburen kullandım , başka nasıl söylenir bilemediğimden...)

Kadın yapınca elbette sorun yok , çünkü siz yalnız değilsiniz ve Allah korusun bir şey olsa eşiniz var ama kadın yalnızmış eşiniz taşınacağı zaman.Bu sebeple öyle davranmışlardır ki bence ev sahibi de kadının erkek arkadaşından haberdardır.

böyle tuhaf insanlar hep olcak ilerde taşının yeterli olur

Ev sahibiyle o kadının ilişkisi ne? Ayrımcılığa tahammül edemem de bitmiş gitmiş birşey olsa bilir. Onu sizden ayıran özellik ne ola ki . Neyse. Karşı komşuyu gördüğünüz de "artık yalnız kalmıyorsunuz demek korkulcak durum kalmadı" deseydiniz

Yani Nasıl bir muhabbete girildi de karşı komşunun ayrı olması eşinizin yalnız kalacak olmasına geldi konu.

Hepimiz bir sebeple yalnız kalıyoruz evimizde.Eşi görevde,annesinde olanlar var...Gerçi geçmiş bitmiş konu artık takmanın anlamı yok.

böyle insanlaı ciddiye alıp sinirinizi bozduğunza değmez

geçtiğimiz yaz evlendik. tayin durumundan dolayı düğünden 4 ay önce nikahı yapmıştık. evi de düğünden 1 ay önce tuttuk. eşim başka şehirdeydi benim şehrime geldi.
her katta iki daire var. karşı komşum olan hanımefendi 30lu yaşlarından eşinden ayrı tek yaşıyor. arada çok nadir de olsa çocuğu geliyor.

ikimizinde ev sahibi aynı kişi. bu hanım orda 2 3 senedir oturduğu için ev sahibi onun sözünden çıkmadı. evlilik cüzdanımızı gösterdiğimiz halde eşimin tek başına 20 gun orada oturmasına müsade etmedi. bizde baş ev bulamadık. neymiş bekar gibi oluyormuş, tek adam istemiyormuş kapı komşumuz. rahat edemezmiş.

neyse aradan 9 ay geçti. kendisi sevgili yaptı. adam haftanın 2 3 günü kadında... gelip gittiğini de görüyorum. kapıda ayakkabıları. arada sesleri geliyor.

istanbulda oturanlar bilir. eşim ailesinin evinden yani avcılardan sultanbeyliye gidip geldi 20 gün boyunca. 3 saatlik yol. yazık günah değil miydi.

nikahlı adam için bekar hayatı yaşar dedi o kadar konuştu. kendisi bekar hayatı yaşıyor.

ben geri kafalı biri değilim. bana ne ne yaparsa yapsın. ben kendimi bildim bileli babamın kiracıları hep bekar çocuklardı öğrenclerdi. kimseye ne bir zararları oldu ne de ayıpsadık. kızlı erkekli de kaldılar umursamadık. onların hayatıydı. şimdi tek zoruma giden eşimin yoktan yere yollarda helak olması.

o ara benim servis güzergahımdan hiç boş ev bulamadığımız için o evi tutmak zorunda kalmıştık. yoksa çok da meraklı değildik...
Kurtulamıyoruz şu ahlâk bekçisi kesilip her türlü ahlaksızlığı yapanlardan. Ruh hastaları. Merak etmeyin, ister ilahi adalet deyin ister karma. Yadırgayıp kalp kırdığı ne varsa kendisi de yaşayacaktır.

geçtiğimiz yaz evlendik. tayin durumundan dolayı düğünden 4 ay önce nikahı yapmıştık. evi de düğünden 1 ay önce tuttuk. eşim başka şehirdeydi benim şehrime geldi.
her katta iki daire var. karşı komşum olan hanımefendi 30lu yaşlarından eşinden ayrı tek yaşıyor. arada çok nadir de olsa çocuğu geliyor.

ikimizinde ev sahibi aynı kişi. bu hanım orda 2 3 senedir oturduğu için ev sahibi onun sözünden çıkmadı. evlilik cüzdanımızı gösterdiğimiz halde eşimin tek başına 20 gun orada oturmasına müsade etmedi. bizde baş ev bulamadık. neymiş bekar gibi oluyormuş, tek adam istemiyormuş kapı komşumuz. rahat edemezmiş.

neyse aradan 9 ay geçti. kendisi sevgili yaptı. adam haftanın 2 3 günü kadında... gelip gittiğini de görüyorum. kapıda ayakkabıları. arada sesleri geliyor.

istanbulda oturanlar bilir. eşim ailesinin evinden yani avcılardan sultanbeyliye gidip geldi 20 gün boyunca. 3 saatlik yol. yazık günah değil miydi.

nikahlı adam için bekar hayatı yaşar dedi o kadar konuştu. kendisi bekar hayatı yaşıyor.

ben geri kafalı biri değilim. bana ne ne yaparsa yapsın. ben kendimi bildim bileli babamın kiracıları hep bekar çocuklardı öğrenclerdi. kimseye ne bir zararları oldu ne de ayıpsadık. kızlı erkekli de kaldılar umursamadık. onların hayatıydı. şimdi tek zoruma giden eşimin yoktan yere yollarda helak olması.

o ara benim servis güzergahımdan hiç boş ev bulamadığımız için o evi tutmak zorunda kalmıştık. yoksa çok da meraklı değildik...

ekleme : kadının ne suçu var diyenler için söylüyorum
kadın kendisi ev sahibine söylemiş tek erkeğe vermeyin bekara vermeyin diye. ne hakla yani. kendisi bekar hayatı yaşarken iyi ama...
Kadını eskiden tanıdığı için sorun etmemiştir.Eşinizi hiç tanımadığı için itinalı davranmıştır.Bence ortada sorun yok.

Back
X