Bu işin mantığı olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.476
498
İyi haftalar kızlar. Konuya geçmeden önce, ayıplı bir konu olduğunu baştan belirteyim ve ilk defa böyle bir konu açıyorum Forumda beni gerçek hayatta da tanıyanlar var,onlar tanımamazlıktan gelsin lütfen

Eşlerle aynı anda istemediğimiz zamanlar illaki oluyor,genelde de istemeyen taraf kadın oluyor. Ama bunun tam tersi olursa kadın ne yapmalı? Ya da eşinizin aklı başka yerde olunca siz ne yapıyorsunuz? Hani burada yazıyorlar ya eşimi bir şey yaparken yakaladım falan,evet gurur kırıcı ama konuya"belki karısı istemiyor, adam ne yapsın" diye bakıp tam anlamıyla kızamıyorum.Bunu kadınlar da yapıyor mu diye merak ediyorum...

Başlık ne alaka diyen olursa diye hemen açıklamama geçeyim. Eşimden bir kaç inci...
"Çocuk uyusun sonra aşkım" Ben biraz uykucuyum hatta bazen koltukta uyuyakalıyorum, zaten eşim bu cümleyi kurduğu zaman isteksizleştiğim için o kadar saat bekleyesim gelmiyor.Kızımı oyalayacak şeyler varken,bizi rahatsız etmeyecek bir çocuk olmasına rağmen bu cümleyi söylediği zamanlar çok kötü hissediyorum ki...
"Yahu burası yeri mi" Sinir eden cümlelerden biri, sanki istek gelmesi için illa evde olacağız ya da illa yatak odasında olacağız.
Son bir kaç senedir haftaiçi 2 gün üstüste yaşayamıyoruz,ben yanaşınca hemen "aşkım yarın olsa olurmu" çok erken kalkığımız için sabah yarım saat erken kalkmaya üşeniyor farkındayım ama demin de dediğim gibi "bu işin mantığı olur mu?"

Bu yazdıklarım her zaman rutin olan şeyler değil,ara sıra yaşadığımız şeyler ve kesinlikle farkındayım anormal olan benim. Libidoyu düşürecek öneriler de yazabilirsiniz:) Ama daha çok, siz böyle zamanlarınız oluyorsa ne yapıyorsunuz onu merak ediyorum...

Her zaman mı böyleydi sonradan mı değişti ?

bende böyleyim Ama eşim her zaman sizinki gibi değil çok nadir istediğimi geri çevirir.

bende böyleyim Ama eşim her zaman sizinki gibi değil çok nadir istediğimi geri çevirir.
Aslında yazmıştım, her zaman böyle değil... Ara sıra oluyor yazdıklarım,mesela geçen hafta olmuş ki konu açma gereksinimi duymuşum

Sen anormal gelmedin bana..

Eşinin fırsat kollaması lazım..

Misal bizim evde başı agrıyan hep benim..

Cunku istek yollamaya fırsat vermiyor adam.

Biraz sen nazlan bakalım ne olacak

çocuk uyanıkken yapmam o işi
mutlaka uyuyor olmalı.

ıllakı evde olmasına gerek yok tam anlamıyla ılerı gıdılmesede oynasılabılır.

çocuk uyanıkken yapmam o işi
mutlaka uyuyor olmalı.

ıllakı evde olmasına gerek yok tam anlamıyla ılerı gıdılmesede oynasılabılır.

Kuzum bizimki ilgisini çekecek şeylerle oyalanıyor,kalkıp da bizi aramaz yani. Mesela oyun hamuru ver eline saatlerce oynar. Ya da Baby TV çok seviyor kelebek aç der hep, arasıra açarız. Biraz daha büyük olsa belki daha zor olur ozaman zaten ben de yapamam ama şuan böyle bir şansımız var. Üstelik o isteğince anında bu ortamı yaratıyor,ben isteyince "çocuk uyanık"

Çocuk uyumadan nasıl olacakki? Ben konsantre olamam heralde

Bir kadın için sabah banyo yapmak zor olabilir saçının durumundan dolayı ama erkeklerin minnacık saçına banyo bahanesi bulmasını anlayamıyorum. Bir konuda da birinin eşinin banyo yapmaya üşendiği için istemediği anlatılıyordu önceden.
Zaman zaman mevsimsel insanın metabolizması değişebilir. Yedikleri falan da çok etkiliyor. Ama yorgunluk bambaşka bir şey. Kadın çalışmıyorsa sabah işe yorgun gitmenin ne kadar azap verici olduğunu bilmen zor olabilir.

Ya alakasiz ama ben burcunuzu merak ettim
Hani libidosu enn yuksek burc akrep ya ondan sey ettim

Normal karşılamak lazım :) evet o bi erkek ama aynı zamanda insan da :) çocuğun uyanık olmasi her ne kadar oyalanacagini bilsen bile, yorgun olmak bi bahane değil de sebep gibi sanki, bence yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…