İyi haftalar kızlar. Konuya geçmeden önce, ayıplı bir konu olduğunu baştan belirteyim ve ilk defa böyle bir konu açıyorum
Forumda beni gerçek hayatta da tanıyanlar var,onlar tanımamazlıktan gelsin lütfen
Eşlerle aynı anda istemediğimiz zamanlar illaki oluyor,genelde de istemeyen taraf kadın oluyor. Ama bunun tam tersi olursa kadın ne yapmalı? Ya da eşinizin aklı başka yerde olunca siz ne yapıyorsunuz? Hani burada yazıyorlar ya eşimi bir şey yaparken yakaladım falan,evet gurur kırıcı ama konuya"belki karısı istemiyor, adam ne yapsın" diye bakıp tam anlamıyla kızamıyorum.Bunu kadınlar da yapıyor mu diye merak ediyorum...
Başlık ne alaka diyen olursa diye hemen açıklamama geçeyim. Eşimden bir kaç inci...
"Çocuk uyusun sonra aşkım" Ben biraz uykucuyum hatta bazen koltukta uyuyakalıyorum, zaten eşim bu cümleyi kurduğu zaman isteksizleştiğim için o kadar saat bekleyesim gelmiyor.Kızımı oyalayacak şeyler varken,bizi rahatsız etmeyecek bir çocuk olmasına rağmen bu cümleyi söylediği zamanlar çok kötü hissediyorum ki...
"Yahu burası yeri mi" Sinir eden cümlelerden biri, sanki istek gelmesi için illa evde olacağız ya da illa yatak odasında olacağız.
Son bir kaç senedir haftaiçi 2 gün üstüste yaşayamıyoruz,ben yanaşınca hemen "aşkım yarın olsa olurmu" çok erken kalkığımız için sabah yarım saat erken kalkmaya üşeniyor farkındayım ama demin de dediğim gibi "bu işin mantığı olur mu?"
Bu yazdıklarım her zaman rutin olan şeyler değil,ara sıra yaşadığımız şeyler ve kesinlikle farkındayım anormal olan benim. Libidoyu düşürecek öneriler de yazabilirsiniz:) Ama daha çok, siz böyle zamanlarınız oluyorsa ne yapıyorsunuz onu merak ediyorum...