ya ne bılım hanı ben hıc o ısı cocuk uyanıkken dusunemıyorumKuzum bizimki ilgisini çekecek şeylerle oyalanıyor,kalkıp da bizi aramaz yani. Mesela oyun hamuru ver eline saatlerce oynar. Ya da Baby TV çok seviyor kelebek aç der hep, arasıra açarız. Biraz daha büyük olsa belki daha zor olur ozaman zaten ben de yapamam ama şuan böyle bir şansımız var. Üstelik o isteğince anında bu ortamı yaratıyor,ben isteyince "çocuk uyanık"
İşin içine saç girdiği için evet,kadın için daha zor. Ben her sabah 6 en geç 6.30 da evden çıkmalıyım,ikimizde aynı saatte çıkıyoruz,ev hanımı değilim. Nasıl olacak bilmiyorum galiba susmak en iyisiBir kadın için sabah banyo yapmak zor olabilir saçının durumundan dolayı ama erkeklerin minnacık saçına banyo bahanesi bulmasını anlayamıyorum. Bir konuda da birinin eşinin banyo yapmaya üşendiği için istemediği anlatılıyordu önceden.
Zaman zaman mevsimsel insanın metabolizması değişebilir. Yedikleri falan da çok etkiliyor. Ama yorgunluk bambaşka bir şey. Kadın çalışmıyorsa sabah işe yorgun gitmenin ne kadar azap verici olduğunu bilmen zor olabilir.
Bu giderek seyrekleşiyorsa susmak değil de renk katmak lazım belki.İşin içine saç girdiği için evet,kadın için daha zor. Ben her sabah 6 en geç 6.30 da evden çıkmalıyım,ikimizde aynı saatte çıkıyoruz,ev hanımı değilim. Nasıl olacak bilmiyorum galiba susmak en iyisi
Niye yahu,çok mu karışık anlattımAnlamadim hic birsey
Yengeç burcuyuz canımYa alakasiz ama ben burcunuzu merak ettim
Hani libidosu enn yuksek burc akrep ya ondan sey ettim
Sık değilse hoş gör canım sendeAslında yazmıştım, her zaman böyle değil... Ara sıra oluyor yazdıklarım,mesela geçen hafta olmuş ki konu açma gereksinimi duymuşum
Niye yahu,çok mu karışık anlattım
Ayıplı demiştim,aslında neyi geçiştirdiği belli değil mi?Yok ama sorun neyki?
Esiniz neyi gecistiriyor?
Haklısın keşke konuyu açmasaydımSık değilse hoş gör canım sende
Açtığımız konular silinmiyordaHaklısın keşke konuyu açmasaydım
HaaaaaaAyıplı demiştim,aslında neyi geçiştirdiği belli değil mi?
Sorun, bazı zamanlar ben isterken mantıklı bahaneler üretip sonraya ertelemesi
Şaka yapıyorum tabikiŞaka dimi:) Yani normal cinsel hayat var ama ben bazen zamansız istiyorum ve olumsuz olunca da gidip şap mı vereyim adama
Hakkat ya öylemiydi, bilmiyorum kiŞaka yapıyorum tabikiŞap istek azaltmak için kullanilmiyormuydu ya ben mi yanlış biliyorum
Harika bi crvapmis hic gulesim yoktuEşinize söyleyin size çaktırmadan yemeğinize şap koysun
İşte sen de benim kafamdansın, önemli olan yapılması değil. İstek geldiği zaman yapılmasıEvde cocuk olduğu icin mecburen bi mantık oluşturmak zorunda kalıyoruz ama mekan farketmiyor :)
Bi de ben öyle basım agrıyor yarın yapalım zırvalarına inananlardan değilim istiyorsam olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?