Bu işin mantığı olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne bılım hanı ben hıc o ısı cocuk uyanıkken dusunemıyorum
yanı aklım orada kalır kendımı veremem o ıse

İşin içine saç girdiği için evet,kadın için daha zor. Ben her sabah 6 en geç 6.30 da evden çıkmalıyım,ikimizde aynı saatte çıkıyoruz,ev hanımı değilim. Nasıl olacak bilmiyorum galiba susmak en iyisi

Bu giderek seyrekleşiyorsa susmak değil de renk katmak lazım belki.
Belki farklı farklı çıkmalısın karşına..

Aslında yazmıştım, her zaman böyle değil... Ara sıra oluyor yazdıklarım,mesela geçen hafta olmuş ki konu açma gereksinimi duymuşum
Sık değilse hoş gör canım sende

Yok ama sorun neyki?
Esiniz neyi gecistiriyor?
Ayıplı demiştim,aslında neyi geçiştirdiği belli değil mi?
Sorun, bazı zamanlar ben isterken mantıklı bahaneler üretip sonraya ertelemesi

Ayıplı demiştim,aslında neyi geçiştirdiği belli değil mi?
Sorun, bazı zamanlar ben isterken mantıklı bahaneler üretip sonraya ertelemesi
Haaaaaa

Belki cok yorgundur... Belkide sizin bilmediginiz fantezileri vardir
Konusmak lazim bence :)) ama cözülmücek bir konu degil :))

Şaka dimi:) Yani normal cinsel hayat var ama ben bazen zamansız istiyorum ve olumsuz olunca da gidip şap mı vereyim adama
Şaka yapıyorum tabiki Şap istek azaltmak için kullanilmiyormuydu ya ben mi yanlış biliyorum

Bu ara bendede bi isteksizlik var ama esim oyle bi dolaniyo kiii :)) beve isteksiz gorunmek erkekleri istekli ediyo

Evde cocuk olduğu icin mecburen bi mantık oluşturmak zorunda kalıyoruz ama mekan farketmiyor :)

Bi de ben öyle basım agrıyor yarın yapalım zırvalarına inananlardan değilim istiyorsam olacak :)

İstesen de istemiyorum moduna gir o yaklaşıcak sana. Kaçan kovalanır

Evde cocuk olduğu icin mecburen bi mantık oluşturmak zorunda kalıyoruz ama mekan farketmiyor :)

Bi de ben öyle basım agrıyor yarın yapalım zırvalarına inananlardan değilim istiyorsam olacak :)
İşte sen de benim kafamdansın, önemli olan yapılması değil. İstek geldiği zaman yapılması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…