Bu işin mantığı olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne demek bahane ! Benim içim elvermiyor doğrusu o isteyince yok demek o da size dememeli ben olsam cok kırılırdım en az bir hafta beraber olmazdım bak nasıl geliyor sonra :KK70:

Ne demek bahane ! Benim içim elvermiyor doğrusu o isteyince yok demek o da size dememeli ben olsam cok kırılırdım en az bir hafta beraber olmazdım bak nasıl geliyor sonra :KK70:
1 hafta zaten uzun bir zaman.O kadar olmasa kafasını kırarım:KK62: O an olmayınca sorun oluyor benim açımdan,yoksa o isteyince bir sorun yok. Kırılma konusunda haklısın,hem kırılıyorum hem de soğuyorum

Bence o bilmeden kocanın libidosunu artıracak bişeyler yap amA aynı zamanda sana dokunmasını engelle görsün bakalımi nasıl oluyomuş. :)

Ciddi misin yaa, hangisi peki? Hormonları bozuyor diye ön yargılı bakıyordum ama olabilir
Diane35, bir isteksizlik bir de göğüs büyümesi bendeki yan etkileri. İyi bir şey mi hayır:KK43:

Ciddi misin yaa, hangisi peki? Hormonları bozuyor diye ön yargılı bakıyordum ama olabilir
Lipido yüksekliği kötü değil ya köreltme

Esini söyle ıkna edebılırsın hıc hosuna gıden bişey yok mu cinsellikte

En zayıf yönünden vur:KK53:

korunma yöntemi olarak ne kullanıyosunuz?
doğum kontrol hapı bende oldukça isteksizlik yaratıyor
belki deneyebilirsiniz

korunma yöntemi olarak ne kullanıyosunuz?
doğum kontrol hapı bende oldukça isteksizlik yaratıyor
belki deneyebilirsiniz
Eşim korunuyor ben bişey kullanmıyorum. Doğum kontrol hapını araştıracağım.

ya ne bılım hanı ben hıc o ısı cocuk uyanıkken dusunemıyorum
yanı aklım orada kalır kendımı veremem o ıse

bende çocuk uyanıkken olmasını doğru bulmadım insan konsantre olamaz her an görecek korkusu falan..

valla ben böyle kabul ettim. millet gece sevişir biz 11de kapatıyoruz dükkanı:KK53: eşimin uykusu geliyor 11de. ve ne kadar tahrik etsem de bana mısın demiyor dönüp yatıyor. ve yer olarak da illa yatak odası. evin neresinde başlarsak başlayalım çekip yatak odasına götürüyor. hele dışarda yanaktan bile öpmüyor elimi de mümkün olduğu kadar tutmuyor koluna giriyorum. nerdeyse mümkünse koluma bile girme diyecek ama topuklulardan yürüyemiyorum koluna girmeden:p

ilk zamanlar gece reddedilişlerim çok koyuyodu bana ama alıştım şu an. 11den sonra olmayacağını kabul ettim, benim de isteğim azaldı ilk zamanlara göre. şimdi eşim rezervasyon yaptırıyo akşama kendini hazırla diye işe gönderiyo beni :KK53:

ben size libidoyu düşürecek tavsiye verememde siz bana bu kadar yükselmesi için napıosunuz ne yiyip içiosunuz onu deseniz bana :KK14::KK14:

Eşim korunuyor ben bişey kullanmıyorum. Doğum kontrol hapını araştıracağım.

Dogum kontrol hapi beni etkilemedi haberin olsun :D

Konuya gelince de, coluk cocuk yok bizde ama bazen benim esim de oyle. "Dur dizinin sonu zaten bitsin" cümlesini kurmuslugu var. Bir kac kere de "ben sana yetisemiyorum" demisligi var.

Gurur duyuyorum. :D

Kendini koreltmeye calisma hic.

ben size libidoyu düşürecek tavsiye verememde siz bana bu kadar yükselmesi için napıosunuz ne yiyip içiosunuz onu deseniz bana :KK14::KK14:
Canım :)) İyi bir şey değil bu ya bence,boşver böyle kalsın. Yiyip içtiğim extra bir şey yok ki,her zaman neyse o. Ama ilk seneler bu kadar değildi. Maharet eşte mi, cinselliğe alışkanlıkta mı bilmiyorum. Psikolojik bir şey bence.

Dogum kontrol hapi beni etkilemedi haberin olsun :KK70:

Konuya gelince de, coluk cocuk yok bizde ama bazen benim esim de oyle. "Dur dizinin sonu zaten bitsin" cümlesini kurmuslugu var. Bir kac kere de "ben sana yetisemiyorum" demisligi var.

Gurur duyuyorum. :KK70:

Kendini koreltmeye calisma hic.
Bizimki de maç varken aynısını söyler,benim de niyeyse o maç izlerken bir şeyler olur :D Ya peki öyle dediği zaman kırılmıyormusun hiç? Ben anında sinirleniyorum gururum kırılıyor,sonrasında ne olursa olsun nafile

Konunun altında benzer konular çıkıyor ya. Seninkinde Gerdek gecesi eşinin belini kıran adamın konusu çıkıyor ceyz :KK70::KK70:

Back
X