- 2 Mayıs 2015
- 230
- 119
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 hafta zaten uzun bir zaman.O kadar olmasa kafasını kırarımNe demek bahane ! Benim içim elvermiyor doğrusu o isteyince yok demek o da size dememeli ben olsam cok kırılırdım en az bir hafta beraber olmazdım bak nasıl geliyor sonra![]()
Ciddi misin yaa, hangisi peki? Hormonları bozuyor diye ön yargılı bakıyordum ama olabilirDoğum kontrol hapı kadınlığımı unutturdu![]()
Diane35, bir isteksizlik bir de göğüs büyümesi bendeki yan etkileri. İyi bir şey mi hayırCiddi misin yaa, hangisi peki? Hormonları bozuyor diye ön yargılı bakıyordum ama olabilir
Lipido yüksekliği kötü değil ya köreltmeCiddi misin yaa, hangisi peki? Hormonları bozuyor diye ön yargılı bakıyordum ama olabilir
Kilo da aldırıyorsa yeme de yanında yatDiane35, bir isteksizlik bir de göğüs büyümesi bendeki yan etkileri. İyi bir şey mi hayır![]()
Ben yaşamadım ona bağlı kilo alımı ama bakarsın sana aldırır:)Kilo da aldırıyorsa yeme de yanında yat3-4 kilo almam lazım da
Hap alma beeeee
Hoşuna giden şey çok,olmaz mı ama dedim ya benim isteğim zamansız da oluyor.Normal değilim.Lipido yüksekliği kötü değil ya köreltme
Esini söyle ıkna edebılırsın hıc hosuna gıden bişey yok mu cinsellikte
En zayıf yönünden vur![]()
Eşim korunuyor ben bişey kullanmıyorum. Doğum kontrol hapını araştıracağım.korunma yöntemi olarak ne kullanıyosunuz?
doğum kontrol hapı bende oldukça isteksizlik yaratıyor
belki deneyebilirsiniz
ya ne bılım hanı ben hıc o ısı cocuk uyanıkken dusunemıyorum
yanı aklım orada kalır kendımı veremem o ıse
Eşim korunuyor ben bişey kullanmıyorum. Doğum kontrol hapını araştıracağım.
Canım :)) İyi bir şey değil bu ya bence,boşver böyle kalsın. Yiyip içtiğim extra bir şey yok ki,her zaman neyse o. Ama ilk seneler bu kadar değildi. Maharet eşte mi, cinselliğe alışkanlıkta mı bilmiyorum. Psikolojik bir şey bence.ben size libidoyu düşürecek tavsiye verememde siz bana bu kadar yükselmesi için napıosunuz ne yiyip içiosunuz onu deseniz bana![]()
Bizimki de maç varken aynısını söyler,benim de niyeyse o maç izlerken bir şeyler olurDogum kontrol hapi beni etkilemedi haberin olsun
Konuya gelince de, coluk cocuk yok bizde ama bazen benim esim de oyle. "Dur dizinin sonu zaten bitsin" cümlesini kurmuslugu var. Bir kac kere de "ben sana yetisemiyorum" demisligi var.
Gurur duyuyorum.
Kendini koreltmeye calisma hic.