Taraflardan biri evlenmek istediğinde, kendini maddi manevi hazır hissettiğinde yapılır bu teklif ve illa erkek tarafının etmesine gerek yok bence. Ceren neden kendi teklif etmiyor?
Bu arada konu bambaşka sorulan soru bambaşka. Ceren derdinin teklif olduğuna emin mi?
Belli bir süresi olduğunu düşünmüyorum bu teklif işinin.Kimisi ilişkiye ''ciddi'' diye başlayıp ilk senesinde teklif ediyor,kimisi için seneler geçiyor.
Ayrıca sürekli kadınların teklif beklemesi de bana anlamsız geliyor.Sonuçta evlenmek isteyen taraf her kim ise teklifi o yapmalı,karşıdakinden de emin olduktan sonra.
Yok artık ya sahiden eder misiniz birine teklif :)
Ev ne olacak peki?
Yani ne bileyim birlikte çok ciddi bir yatırıma girmişler. Misal o ev olayında konuşulmamış mı? Evleniyoruz maden bir de evlensek mi diye?
İlla erkekten teklif gelmesine gerek yok ki. Yani ev alınıyor ya birlikte bundan daha ciddi bir commitment(tam karşılığını bulamadım) var mı?
Ortak ev yatırım usulü. Ceren başkasıyla alacaktı o evi, Hakan atladı ne alaka arkadaşınla almak benle al diye. Tapu yarı yarıya zaten kiraya verilir veya satılır şu an biz de evi bi yere koyamadık.
Cerenin derdi teklif değil. Onu sadece toplumun çenesini kapatmak ve eski günlere geri dönebilmek adına bir adım olarak görüyor.
@Elysionight haklısın valla. Erkekler iyi seviştiği birini bulunca karım ol demeye başlıyor. Niyeti ciddi adam 5 yılda bir yüzük takmaz mıydı. Millete borç dağıtır karaktersiz adamlar borcu geri vermez. O paraları toplasan 3-4 yüzük takılırdı.
Hakan'ın cerenle evlenme niyeti yok o kesin.
Ben 4 aydır sevgiliyken evlenme teklifi aldım.
Bence olması gereken de böyle zaten.
Sakız gibi uzayan ilişkilerden hayır gelmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?