Bu işin sonu ne olur?

Üzgünüm sizi pek sevmiş gibi görünmedi.. o yüzden ondan pişmanlık beklememelisiniz

Pişman olsa ne olur olmasa ne olur affedecek misin ? Affetmeyeceksen pişmanligini düsünmene gerek . Bunu düsünmek yerine sana tavsiyem böyle hastalikli birinden kurtuldugun için sükret . X bayana sizofren diyor da kendi de pek saglikli görünmedi bana . Ruh sagligin için bu sahistan uzak durman en dogrusu.

Kendinizi o kıza kötüymüş böyleymiş şöyleymiş diyerek rahatlatıyorsunuz anlaşılan daha fazla kötüleyip şöyle düşünün sizi hakketmemiş demkki kötü bile olsa ona aşık hiç değmez çok hızlı olmuş müsaade etmişsiniz her kazık bir tecrübedir aslında

Kendinizi o kıza kötüymüş böyleymiş şöyleymiş diyerek rahatlatıyorsunuz anlaşılan daha fazla kötüleyip şöyle düşünün sizi hakketmemiş demkki kötü bile olsa ona aşık hiç değmez çok hızlı olmuş müsaade etmişsiniz her kazık bir tecrübedir aslında
Benim kızı kötülemem için önce kızı tanıyor olmam gerekirdi dimi :) ben duyduklarımı söylenenleri anlattım sadece kendi yorumlarımı katmadım. Evet buda bir tecrübe. Gene de bugün ki halimize şükrediyorum allah daha büyük dert vermesin inşallah

Pişman olsa ne olur olmasa ne olur affedecek misin ? Affetmeyeceksen pişmanligini düsünmene gerek . Bunu düsünmek yerine sana tavsiyem böyle hastalikli birinden kurtuldugun için sükret . X bayana sizofren diyor da kendi de pek saglikli görünmedi bana . Ruh sagligin için bu sahistan uzak durman en dogrusu.
Pişmanlığı benden yana olmasa bile hayat boyu ahım üzerinde kalsın kullandı resmen beni. Gerçi bende buna müsaade ettim ben daha bir aptalım. Ama ondan tamamen uzak duruyorum ve duracağım da

Pişmanlığı benden yana olmasa bile hayat boyu ahım üzerinde kalsın kullandı resmen beni. Gerçi bende buna müsaade ettim ben daha bir aptalım. Ama ondan tamamen uzak duruyorum ve duracağım da
Kimsenin ahi kimsede kalmaz ya erken ya da geç karsiligini bulur . Herkes bazen saf olabiliyor olmuşlar icin kendini suçlama . Bu da bana hayatin bir tecrübesi olsun de yasadiklarindan ders al . Iyi ki erken kurtulmussun bir de daha geç görseydin bu yüzünü, daha büyük bir yikim olurdu senin için. Bunu düsunerek rahatlamaya çaliş. Zaman her şeyin ilaci .

7 senelik ilişki geçmişi olan bir adamla 1 ay içerisinde nişanlanmaya nasıl cesaret ettiniz ya

Back
X