Bu isin sonu ¿

Asil sen ailene beş kuruş daha verirsen bu evlilik biter de.. Oldu canım zaten herseyini almışlar.. Daha ne acaba... Parasal konularda çok sinirleniyorum Allahım sankim zorla tefeciden borç aldirdin odemeseler öldürecekler.. Az yiyip dişten tırnaktan artirsinlar bi zahmet... Hem 50 bin neymiş be yuh..

ayyyyy senin eşin daha erkek olamamışki... bu ne ya insan ailesine böyle para yağdırır mı ortada dert tasa yokken

ben soyledim ekim ayindan sonra 1 kurus dahi verirsen asil ben bosanirim senden diye. 50 bin neki kizim sana 80 90 milyar doktuk dedi dugununde. bit pazarindaki esyalar kicikirik dugun salonuna vermisler. hepsi yalan

Destek olarak para verse anlarım da , alınan altinlar üzerine , sanki tefeciden para almış gibi ödeme yapması gerçekten sinir bozucu.
...
Üzgünüm , eşiniz bu kafayla giderse çok mutsuz olursunuz.

Ailesinin arkasından atıp tutup, sonra da yüzlerine gülücüklerle para saçan bir koca.
Sizi gaza getirip üstlerine salmış resmen, kendi de geri çekilmiş.
Özür dilerseniz tüm suçlu siz olacaksınız zaten olmuşsunuz da bir de siz kabul etmiş olacaksınız bunu.

ben soyledim ekim ayindan sonra 1 kurus dahi verirsen asil ben bosanirim senden diye. 50 bin neki kizim sana 80 90 milyar doktuk dedi dugununde. bit pazarindaki esyalar kicikirik dugun salonuna vermisler. hepsi yalan

Iyide , düğün ikinizin düğünüydü.
Harcama yapıldıysa ikinize yapılmıştır.
Çok ayıp söylediği ki borç olarak böyle cekeceginizi bilseydiniz zaten kabul etmezdiniz.
Ne ile karsilasacaginizi soylememislerdir bile.
Ayrıca altınları vermek zorunda değildiniz.
Siz gidip borcu kapatsaydiniz.

biz evlenmeden önce tabiki böyle birşeyle yoktu ortada. düğünde fotoğraf çekimi istedim diye bir sürü tantana çıktı. kendi paramızla yaptığımız seye. bunamı bin tl verdiniz dedi. sende yok ya o yuzden kıskanıyosun dedim

Kimi yiyolar acaba.. Hani faturaları peki onları da gör bi bakalım.. Aldığı herşeyin garantisi faturası vardır cikarsinlar o zaman hadi... La benim evim insaattan yapılma öyle 80 90 tutmadı onlarınki nasıl tutmuş acaba altın kaplama da sen mi bilmiyon bacım.. Ayrıca borcsada onların borcu kendi evlatları yapicaklar tabiki.. Yarin oburgun bizde kendi evlatlarimiza yapicaz ben seni dogurdum buyuttum hadi yallah mi dicez..

Eşiniz resmen babası evden atmasın sizi diye yalakalık yapıyor ama o kadar para o aileye verilene kadar, ön peşinat verilip kendi adınıza bir ev alabilirdiniz ya da kira da oturabilirdiniz. Bu eşle sizin hayatınız çok zor malesef.

Her şeyi ucuzundan seçtiler aldılar diyorsunuz, nasıl 50 bin o? Hatta 80-90 oluyormuş?
bu gidişle oturduğunuz evi size verdik parasını verin derler...

Asla ozur dileme.ozur dilersen aylik 2000 yaparlar borcunu.ne bu boyle.ezdirme kendini.dik dur

Ailesinin size yaptığı saygisizliklar gözükmüyor tabi...
Sen haklısın..
Yok ben ömür boyu bu şekilde yaşarım diyor ise eşin birak kendi kendine yaşasın..
Özür dileme ..
Boşanmak istiyor ise de kendisi bilir..
Üç beş parça ucuz eşyalar ne zamandır o kadar para tutmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…