Bu isin sonu ¿

Haklıyken haksız duruma düşüp eşinin anne- babasına laf vermişsin maalesef.
Eşin de pasif kalıp sana yüklenmiş ama by iş taa en başından yanlışmış zaten. Paragöz insanlar çok çok zordur. Sen alttan aldıkça üste çıkmışlar ama dediğim gibi onlarla yaşadığın tartışma seni değil onları mağdur gösterir şimdi.

ozur dilemem

yalan soyledikleri bariz belli. akrabadan ondan bundan elden para almışlar oymuş borçlar yalan hespi

bu olaya bir yerde dur demek zorundaydım eşim konuşmuyorsa ben konuşurum. artık ipin ucu nereye giderse. boşanmak istiyorsada açsın davasını boşansın bu kadar kolaydı zaten

az olsun öz olsun kendinin olsun derler
vermiş bir ev diye ne koparsam kar hesabı
size ev vermeseydi sizden para alamazdı
evi vermek işine gelmiş kayınpederin bence

bende aynısını söledim 70 80 bin tl onlara ödeyip 25 senelik evde oturucağıma peşinat verip kendime sıfır daire alırım

Bence dik durmalısın
Kararından dönme
Eğer geri çekilip özür dilersen tüm ömrünü prangaya vurmuş olacaksın

Takıların duruyorsa madem geri versinler sana. Arkadı asla gelmez bu isteklerin ve eminimki öyle borç falanda yoktur. Dediğinden dönme tavi tavizi doğurur

Takıların duruyorsa madem geri versinler sana. Arkadı asla gelmez bu isteklerin ve eminimki öyle borç falanda yoktur. Dediğinden dönme tavi tavizi doğurur

Vermiyorlar. allah çıkardı onlardan kaynanamın pazarda cüzdanını çaldılar. birsürü parası gitti.muhtemelen altınlarda cüzdandaydı onlarda gitti.

Anasının para hırsı huzurlu evliliğinden önemliyse boşasın ki sanmam dilinde bence sadece blöf ben olsam asla özür dilemem sanki tek ben mi evlendim masraf tek bana mı oğullarını evlendirmişler altınları almaları yetmemiş mi

blöf olması yatagını ayırması sabah iş için beni almadan gitmesi bile evliliği yıpratmaya yetiyor

ben soyledim ekim ayindan sonra 1 kurus dahi verirsen asil ben bosanirim senden diye. 50 bin neki kizim sana 80 90 milyar doktuk dedi dugununde. bit pazarindaki esyalar kicikirik dugun salonuna vermisler. hepsi yalan
Bence de bitsin, ben senin aileni beslemek için evlenmedim de. Ayrıca 80-90 bin tutan şey neymiş kalem kalem açıklasın. Madem parasını senden tahsil edeceklermis hiç bir şey yapmasalarmis. Sen zaten yavaş yavaş içine sineni alırdın, daha iyisini yapardın. Bu işi şimdi hallettim hallettim yoksa ömür boyu eşinin ailesine haraç ödersin. Bosanirsaniz altınlar senin hakkın bunu eşine hatırlat.

Sakince konuşmayı denedin mi eşinle hem para vermek istemiyor yani sana hak veriyor hem sen bu durumun hesabını sorduğun için böyle yapıyor

dün akşam eve gelince sakince konuşamayı denedim. ailemden özür dileyeceksin. gerekirse arabamı aldıktan sonra 300 400 tl yine veririm dedi. veremezsin dedim. sen kim oluyanda aileme böle konuşuyon dedi. bu işin sonu yok boşanalım dedi ve salonda yattı.

bende aynısını söyledim. bu ay sonu amcasının oğlu evlenecek evlerine gittik. çok güzel döşenmiş herşey kızın gönlüne göre yapılmıştı. ben ise tonlarca para dağıtmama ragmen hiçbirşey gönlümce olmadı.

Ailesine para verirken sizin günlük yaşantınızda eksiklikler olmuyor mu? Olmuyorsa kazancı iyiyse boşver ne hali varsa görsün sen kendi evine yaşantına bak sizin kendi ihtiyaçlarından kısmadığı sürece.. ama belli kv kp sömürücü

oluyor tabikide ben çalışmasam yetmez. araba almak istiyor benim birikmiş paramdan aldım kartımı elinden. senin ve ailenin aç karnını doyuramam dedim

boşamazsan senden şerefsizi yok de ,

aklınca seni terbiye edecek ,

o kocanın hakkını ne savunuyorsun ki , adam olan kendi söyler sana topu atmış sonrada kaçmış pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…