- 7 Nisan 2023
- 37
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi birinebakipcikicam_
-
Sevgiliniz size bir evlenme teklifinde bulundu mu? Ne kadar zamandır berabersiniz?Merhaba hanımlar, bugün sevgilimin annesiyle telefonda konuşuyordum öyle genel havadan sudan, dedi işte nezaman gelelim seni istemeye acele edin cok istiyoruz cok heyecanliyiz falan dedi, herzaman ayni şeyleri diyor zaten. neyse sonra farklı konuya geçtik dediki işte bende dün düğündeydim ordada bitane tanıdık kadın beni darlayip durdu her gördüğünde imali imali der ki oğlunu evlendirmiyor musun falan, kadının da kızı var çokta güzeldir bilmem kaç yıl önce bu aile ortaya laf cıkarmıştı işte bu kızı alıcaz oğlumuza sözlicez diye falan, o günden beridir hep beni sıkıştırıyor oğlunu evlendirmiyor musun falan diye, sonrada dedi ki bende dedim ki işte oğlumu evlendiricem yakında, bi kız buldum (yani beni diyo), ballandira ballandira söyledim falan dedi o da iyi hayirli olsun dedi diyo. neyse normalde takilmam böyle şeylere ama sizce bu konuyu niye bana anlatti? bir iki kezde kız çok güzel falan dedi, hatta kizin ismini de söyledi. sizce bunları kasıtlı mı anlattı? bilmiyorum bi yandan amaan salla diyorum adam beni seviyor benimle birlikte diyorum ama bi yandanda anasının durduk yere böyle bişey demesi canımı sıkmadı değil. amacı ne anlamadım. bunun üstünde durmali miyim? bu durumu sevgilime anlatmalı miyim? annen böyle böyle dedi diye?
Konunuz BDV'lik gibi duruyor,Merhaba hanımlar, bugün sevgilimin annesiyle telefonda konuşuyordum öyle genel havadan sudan, dedi işte nezaman gelelim seni istemeye acele edin cok istiyoruz cok heyecanliyiz falan dedi, herzaman ayni şeyleri diyor zaten. neyse sonra farklı konuya geçtik dediki işte bende dün düğündeydim ordada bitane tanıdık kadın beni darlayip durdu her gördüğünde imali imali der ki oğlunu evlendirmiyor musun falan, kadının da kızı var çokta güzeldir bilmem kaç yıl önce bu aile ortaya laf cıkarmıştı işte bu kızı alıcaz oğlumuza sözlicez diye falan, o günden beridir hep beni sıkıştırıyor oğlunu evlendirmiyor musun falan diye, sonrada dedi ki bende dedim ki işte oğlumu evlendiricem yakında, bi kız buldum (yani beni diyo), ballandira ballandira söyledim falan dedi o da iyi hayirli olsun dedi diyo. neyse normalde takilmam böyle şeylere ama sizce bu konuyu niye bana anlatti? bir iki kezde kız çok güzel falan dedi, hatta kizin ismini de söyledi. sizce bunları kasıtlı mı anlattı? bilmiyorum bi yandan amaan salla diyorum adam beni seviyor benimle birlikte diyorum ama bi yandanda anasının durduk yere böyle bişey demesi canımı sıkmadı değil. amacı ne anlamadım. bunun üstünde durmali miyim? bu durumu sevgilime anlatmalı miyim? annen böyle böyle dedi diye?
bir kaç yıldır birlikteyiz evlilik teklifinde de bulundu ve ailesi de ailemle tanışmak istiyor söz keselim diyor ve bunun için biraz darliyorlar, çok heyecanlılae ilk kez çocuk evlendirecekler vesayre. heyecanlarini ve isteklerini anlayabiliyorum fakat bu aralar benim kendi ailemin içinde hastalık durumu olduğu için sevgilimle biraz bekleyelim dedik. annesiyle bende nikah olmadan söz kesilmeden içli dişli olma taraftari değilim o yüzden mesafemi de korurum. hatta annesi bazen soruyormuş niye arayip sormuyor bi sorun mu var falan diye. her neyse bunlara takılmıyorum zaten de benim takildiğim konu annesinin durduk yere bi kızdan bahsetmesiSevgiliniz size bir evlenme teklifinde bulundu mu? Ne kadar zamandır berabersiniz?
Bir de neden annesiyle bu kadar içli dışlısınız? Hem daha ortada resmi bir şey (nikah gibi) yok.
Çok mu heyecanlıymış?
Yahu sağa sola hava atacak diye sizi niye darlıyor.
Sevgiliniz ile konuşun ama şikayet eder gibi değil de, sohbet havasında. Böyle şeyler anlattı annen, benim de garibime gitti. Üzerimde baskı hissettim. Bence bu kararları ikimiz alalım. Ne senin ailenden ne de benim ailemden üçüncü şahısları dahil etmeyelim ilişkimize falan şeklinde.
Çünkü gereksiz şeyler anlatmış size, bu konu hep canınızı sıkacak durduk yere. Ne alaka elin kızı.
Elini çabuk tut yoksa filankesin kızını alırım der gibi.
Ayıp yani.
Merhaba hanımlar, bugün sevgilimin annesiyle telefonda konuşuyordum öyle genel havadan sudan, dedi işte nezaman gelelim seni istemeye acele edin cok istiyoruz cok heyecanliyiz falan dedi, herzaman ayni şeyleri diyor zaten. neyse sonra farklı konuya geçtik dediki işte bende dün düğündeydim ordada bitane tanıdık kadın beni darlayip durdu her gördüğünde imali imali der ki oğlunu evlendirmiyor musun falan, kadının da kızı var çokta güzeldir bilmem kaç yıl önce bu aile ortaya laf cıkarmıştı işte bu kızı alıcaz oğlumuza sözlicez diye falan, o günden beridir hep beni sıkıştırıyor oğlunu evlendirmiyor musun falan diye, sonrada dedi ki bende dedim ki işte oğlumu evlendiricem yakında, bi kız buldum (yani beni diyo), ballandira ballandira söyledim falan dedi o da iyi hayirli olsun dedi diyo. neyse normalde takilmam böyle şeylere ama sizce bu konuyu niye bana anlatti? bir iki kezde kız çok güzel falan dedi, hatta kizin ismini de söyledi. sizce bunları kasıtlı mı anlattı? bilmiyorum bi yandan amaan salla diyorum adam beni seviyor benimle birlikte diyorum ama bi yandanda anasının durduk yere böyle bişey demesi canımı sıkmadı değil. amacı ne anlamadım. bunun üstünde durmali miyim? bu durumu sevgilime anlatmalı miyim? annen böyle böyle dedi diye?
Dediğim gibi anlatın işte. Rahatsız olduğunuzu anlatın.ya zaten darlamasini falan geçtim orasina takilmiyorum ben bunu sevgilimle konuşuyorum bizim karar verecegimiz bir sey. benim garibime giden elin kızından bahsetmesi, bana bi garip geldi, bi düşündüm ve baya ayıp ve saygısızlık bence. ama işte bu konuyu sevgilime anlatayim mi anlatmayim mi bilemedim anlatsam da nasil anlatirim onu da bilemedim
aslinda bana kalsa bende anlatirimda, sevgilimin gidip annesine sormasi veya söylemesinden korkuyorum. böyle böyle demişsin dese bu sefer annesi dicekki bu kızda hemen oğluma yetiştirmiş falan fistan bilemedim yani. ha o son dediğine kesinlikle katiliyorum zaten kaç zamandir konuşmuyorduk annesiyle, herzamanda mesafeden yanayim saygi cercevesi içerisindeDediğim gibi anlatın işte. Rahatsız olduğunuzu anlatın.
Ağlamayan çocuğa meme vermezler.
Kimisi ağlayana bile vermiyor yani.
Bilsin. Bilmek sorumluluk almaktır, sevgiliniz alsın sorumluluğu. Siz de evlenmeden sohbet etmeyin onlarla fazla. Gereksiz çünkü.
Evlenince bile gerekmedikçe etmeyin.
Kurban olduğum zaten söylesin annesine. Saçmaladığını birinin ona hatırlatması lazım.aslinda bana kalsa bende anlatirimda, sevgilimin gidip annesine sormasi veya söylemesinden korkuyorum. böyle böyle demişsin dese bu sefer annesi dicekki bu kızda hemen oğluma yetiştirmiş falan fistan bilemedim yani. ha o son dediğine kesinlikle katiliyorum zaten kaç zamandir konuşmuyorduk annesiyle, herzamanda mesafeden yanayim saygi cercevesi içerisinde
Merhaba hanımlar, bugün sevgilimin annesiyle telefonda konuşuyordum öyle genel havadan sudan, dedi işte nezaman gelelim seni istemeye acele edin cok istiyoruz cok heyecanliyiz falan dedi, herzaman ayni şeyleri diyor zaten. neyse sonra farklı konuya geçtik dediki işte bende dün düğündeydim ordada bitane tanıdık kadın beni darlayip durdu her gördüğünde imali imali der ki oğlunu evlendirmiyor musun falan, kadının da kızı var çokta güzeldir bilmem kaç yıl önce bu aile ortaya laf cıkarmıştı işte bu kızı alıcaz oğlumuza sözlicez diye falan, o günden beridir hep beni sıkıştırıyor oğlunu evlendirmiyor musun falan diye, sonrada dedi ki bende dedim ki işte oğlumu evlendiricem yakında, bi kız buldum (yani beni diyo), ballandira ballandira söyledim falan dedi o da iyi hayirli olsun dedi diyo. neyse normalde takilmam böyle şeylere ama sizce bu konuyu niye bana anlatti? bir iki kezde kız çok güzel falan dedi, hatta kizin ismini de söyledi. sizce bunları kasıtlı mı anlattı? bilmiyorum bi yandan amaan salla diyorum adam beni seviyor benimle birlikte diyorum ama bi yandanda anasının durduk yere böyle bişey demesi canımı sıkmadı değil. amacı ne anlamadım. bunun üstünde durmali miyim? bu durumu sevgilime anlatmalı miyim? annen böyle böyle dedi diye?
bana kalsa telefonlaşmam da, annesi arıyor konuşmak istiyor...Sevgilinizin annesiyle neden telefonlaşıyorsunuz ki ? 18 yaşında, yetişkinliğe yeni adım attınız sandım konunuzu okuyunca; oysa ki 28 yaşındaymışsınız.
Kurban olduğum zaten söylesin annesine. Saçmaladığını birinin ona hatırlatması lazım.
Sizin hakkınızda ne düşündüğüne takılmayın. Densizlik etmiş, siz onun yüzüne vurmak yerine usulünce oğluna anlatacaksınız. Çekinmeyin daha yolun başında bu kadar yoksa ağzına her geleni söylemeye kalkar. Böyle şey denir mi oğlunun kız arkadaşına yahu? Az mantık yani.
ilk başta banada kötü niyetli gelmedi ama baya uzatinca konuyu kapatinca farkettim garibime gittiğinibazı insanlar anlattıklarının sonu nereye gider bilmezz .kötü niyetli gibi gelmedi bana ama biraz düşünerek konuşması lazım insanların.
Fazla samimi olmayınn kv ne kadar iyi olursada olsun hep bi mesafe olsun
Bence yetişkin biri olarak kendi tepkini koymalısın.
Sevgilin seni sevebilir ama henüz bu aşamada böyle saygısızlık yapan tepkini koymassan ilerde daha ileri gidecektir.
zaten o an farketmedim ben kuzu kuzu dinliyordum zaten çok konuşan biri biraksam saatlerce konuşur, kapatınca söyledikleri garip ve saygisizca geldi, ne alaka yani? beni de daha iki gün önce hem düğünde hem taziye evinde görüpte isteyenler oldu, bunu ona anlatsam hoş mu olur hayir olmaz saygisizlik olur da işte anlar mi bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?