Bu isteklerim çok mu sizce ?

BBnm esımde el ele tutusmayı sevmez ( ne o oyle cocuk gıbı kutu kutu pense) der . Koluna girmemi ister oyle daha asil duruyomusuz . Kol kola girmektenmı hoslanmıyo

Ben soracaktım kol kola gezme konusunda ne der? Biz eşimle hiç elele tutuşmadık sevgiliykende ama hep kol kolayızdır nereye gidersek gidelim.

Foto konusunda takıldım bende özel bir sebebi varmıdır acaba yada babasına mı söylemedi birlikte gittiğinizi? Ne bilim aklıma bu geldi başka bahane bulamadım.

Canikim konu sahibi bnmışim gıbı sormuşsun ama BN degılım :))

@ Benim adim karpuz
Yok canım senin yazının altına imza atmak istedim. Aynı şekilde düşünüyor eşlerimiz.

Evet alttakini sana yazmayaydım iyi olacakmış. düzelteyim hemen soruyu sahibine sorayım :))

Şu etiketlemeyi de bi beceremedim gitti

Orada sizinle resim paylaşmamasının sebebi acaba babasına mı söylemedi sizinle gittiğini yada özel bir sebebi olabilir mi?

Babasını ne ilgilendirir ki karısıyla koyduğu resim? Hiçte fazla şey istemiyorsunuz tamam insanların içinde elini tutmadı niye ilgisiz davrandı o zaman? Bu aşkından ölen erkeklere evlenince ne oluyor bilen bana da söylesin

Ben ve esimde el ele tutusmayiz sokakta ikimizde sevmeyiz abartiyosunuz sanki biraz ama eşim işteyken bile gün içerisinde 7 8 defa arar nisanliyken de böyleydi evlendigimizde de hiç değişmedi aramamasi biraz garip ama kişiden kişiye değişir bu ben aramam mesela sevmediğimdenmi Hayır yapimdan dolayi önemli olan yanyanayken seninle ilgilenmesi o zaman da ilgilenmiyosa hersey hevesini alana kadarmış derim...

Babası mi kızıyormuş?????

Benim eşimde dışarıda el ele gezmeyi hiç sevmez ama foto konusunda babam kızıyor demesi çok ilginç ya böylesin ilk defa duydum
Oluyor ne yazıkki benim kayinpederimde öyle doğulu eşim sürekli laf söyler sosyal medyaya fotoğraf atmayın bizde ayıp bilmem ne diye bende inadına atarım

Çok ilginç, iş gezisinşn turistik gezi kısmında elini tutmaması anlamsız geldi. Kıbrıs a gitmiştik, eşimin küçük patronu karısını odadan çıkarmadı, yemeğe de getirmedi. Shuttle aracında gördüm kadını, geldiğini bile bilmiyordum. Eşim küçük patron karısını çok kıskanıyor ama yanına da yakıştırmıyor, giyimi kapalı makyajsız diye demişti. Çelişkili ama böyle örnekler çok. Güzelliğini biraz kamuya aç bakalım adam ne yapacak

Ben zaten uzun boyluyum fizigim düzgün cok dikkat cekiyorum..cok begenir hayranim sana der ama kıskanç degildir oyle bunaltacak kadar

Ben zaten uzun boyluyum fizigim düzgün cok dikkat cekiyorum..cok begenir hayranim sana der ama kıskanç degildir oyle bunaltacak kadar
Bana anlattiklarinizdan sanki hayat görüşü ailesi vs açısından bakış tarzı öyle gibi geldi .. yani sizi yakıştıramama falan değil .. biraz biraz torpulenir ama ne kadarr olur bilemiyorum..

Büyümeden evlenmiş bir erkek cocugu daha.
Babası kızıyormu acaba aynı yatagı paylaşıyosunuz diye

İş gezisinde elele dolasmak ben kendım istemezdim zaten eşim rahatsız olmasın diye

ama babam kıızyor konusu cok sacma geldi::)

Nolmuş iş arkadaşları da varsa ? Nikahlı karisisiniz sonuçta. Ben utanınca eşimin elini bırakırım o zorla tutar niye çekiniyosun diye. Markette davette yolda avmde tutar ve hiç bırakmaz. Evli insanların kimseden cekinmesine gerek yok bence

1. Dışarıda el ele tutuşmaması
  2. İş gezisi de olsa sonuçta o an iş yapılmıyor adı üstünde gezi. Diğer çiftler el ele tutusurken esinin senin elini tutmaması
  3. Hele hele fotoğraf çekip yalnız kendisini paylaşması(baba kısmını es geçiyorum mantıksız geldiği için)
  • İLGİNÇ
  • SAÇMA
  • MANTIKSIZ
geldi bana.

Yardımcı olamayacağım sanırım , normalde art niyet aramam ama eşiniz biraz pasif sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…