BBnm esımde el ele tutusmayı sevmez ( ne o oyle cocuk gıbı kutu kutu pense) der . Koluna girmemi ister oyle daha asil duruyomusuz . Kol kola girmektenmı hoslanmıyo
Canikim konu sahibi bnmışim gıbı sormuşsun ama BN degılım :))Ben soracaktım kol kola gezme konusunda ne der? Biz eşimle hiç elele tutuşmadık sevgiliykende ama hep kol kolayızdır nereye gidersek gidelim.
Foto konusunda takıldım bende özel bir sebebi varmıdır acaba yada babasına mı söylemedi birlikte gittiğinizi? Ne bilim aklıma bu geldi başka bahane bulamadım.
@ Benim adim karpuz
Yok canım senin yazının altına imza atmak istedim. Aynı şekilde düşünüyor eşlerimiz.
aynen :)) konukonu sahibinin esıde enazından inşallah oyle dusunuyodr :)
Evet alttakini sana yazmayaydım iyi olacakmış. düzelteyim hemen soruyu sahibine sorayım :))
Merhaba herkese;
Çıldırmak üzereyim sirf bunun icin üyelik aldım .
6 aylik evliyim eşim sokakta elimi zar zor tutar gun icinde arayip sormaz belki mesaj yazar naber diye..sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?
En son olay da geçen hafta 4 gunlugune yurtdışı gezisi vardı benide götürdü sağolsun. (Keske goturmeseydi) turkiyenin her yerinden gelen meslektaşları var diye gezide elimi tutmadi benimle ilgilenmedi bogazim dugumlendi kimseye çaktırmadan ağladım elimde olmayarak..
Neyse bi yerde oturduk ağladım neden elimi tutmuyorsun diye ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi ben iyice yıkıldım .ama tanidiklarin eşlerinin ellerini birakmadi dedim.
(Sen tutsaydin diyebilirsiniz ama ben tutsaydjm elini çekerdi bu beni daha çok yaralardı onun icin ben teşebbüs dahi etmedim)
Fotoğraf çektirdik sadece kendini paylaşmış sanki ben gitmedim yoktum yanında. Sordugumda babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..
O büyük aşka sevgiye noldu anlam veremiyorum ..cok mu şey istiyorum anlamadım..
Oluyor ne yazıkki benim kayinpederimde öyle doğulu eşim sürekli laf söyler sosyal medyaya fotoğraf atmayın bizde ayıp bilmem ne diye bende inadına atarımBenim eşimde dışarıda el ele gezmeyi hiç sevmez ama foto konusunda babam kızıyor demesi çok ilginç ya böylesin ilk defa duydum
Babasi biliyor gittigimiziŞu etiketlemeyi de bi beceremedim gitti
Orada sizinle resim paylaşmamasının sebebi acaba babasına mı söylemedi sizinle gittiğini yada özel bir sebebi olabilir mi?
Ben zaten uzun boyluyum fizigim düzgün cok dikkat cekiyorum..cok begenir hayranim sana der ama kıskanç degildir oyle bunaltacak kadarÇok ilginç, iş gezisinşn turistik gezi kısmında elini tutmaması anlamsız geldi. Kıbrıs a gitmiştik, eşimin küçük patronu karısını odadan çıkarmadı, yemeğe de getirmedi. Shuttle aracında gördüm kadını, geldiğini bile bilmiyordum. Eşim küçük patron karısını çok kıskanıyor ama yanına da yakıştırmıyor, giyimi kapalı makyajsız diye demişti. Çelişkili ama böyle örnekler çok. Güzelliğini biraz kamuya aç bakalım adam ne yapacak
Bana anlattiklarinizdan sanki hayat görüşü ailesi vs açısından bakış tarzı öyle gibi geldi .. yani sizi yakıştıramama falan değil .. biraz biraz torpulenir ama ne kadarr olur bilemiyorum..Ben zaten uzun boyluyum fizigim düzgün cok dikkat cekiyorum..cok begenir hayranim sana der ama kıskanç degildir oyle bunaltacak kadar
İş gezisinde elele dolasmak ben kendım istemezdim zaten eşim rahatsız olmasın diyeMerhaba herkese;
Çıldırmak üzereyim sirf bunun icin üyelik aldım .
6 aylik evliyim eşim sokakta elimi zar zor tutar gun icinde arayip sormaz belki mesaj yazar naber diye..sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?
En son olay da geçen hafta 4 gunlugune yurtdışı gezisi vardı benide götürdü sağolsun. (Keske goturmeseydi) turkiyenin her yerinden gelen meslektaşları var diye gezide elimi tutmadi benimle ilgilenmedi bogazim dugumlendi kimseye çaktırmadan ağladım elimde olmayarak..
Neyse bi yerde oturduk ağladım neden elimi tutmuyorsun diye ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi ben iyice yıkıldım .ama tanidiklarin eşlerinin ellerini birakmadi dedim.
(Sen tutsaydin diyebilirsiniz ama ben tutsaydjm elini çekerdi bu beni daha çok yaralardı onun icin ben teşebbüs dahi etmedim)
Fotoğraf çektirdik sadece kendini paylaşmış sanki ben gitmedim yoktum yanında. Sordugumda babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..
O büyük aşka sevgiye noldu anlam veremiyorum ..cok mu şey istiyorum anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?