Bu isteklerim çok mu sizce ?

Bu konuda pasif sanırım .normalde cok sosyal cok hos sohbetlidir
 
Bende aynisini söyledim ben senjn nikahli eşinim dostun değilim dedim
 
Güzelliğini kamuya aç ne demek hanfendi. Kadınlar değer görmek için namahreme cilve işve mi yapmak zorunda ?
Çok itici Bi bakış açısı gerçekten
 
eşiniz utangaç biri mi ?
Benim eşimde el tutmayı sevmez ama bazen aklına gelir tutar o tutmadığında da ben tutarım bence çok büyütmeyin bu olayı.
tabi daha farklı konular varsa alıp karşınıza konuşmakta yarar var. derdi neymiş acaba
 
ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi

babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..

Bahane gibi geldi bana bu söyledikleri. Değilse de böyle saçma şey mi olur, koca koca insanlar nasıl yakıştırıyorlar kendilerine hala çocuk gibi davranılmasını? Benim anne babam sadece bana görüş bildirir, ben de onları dinlerim ama mantığıma yatmayan şeyler söylediklerinde uygulamam. Ama dediğim gibi bana sizinle yakınlaşmamak için bahane uyduruyor gibime geliyor. Altında yatan nedeni bulmaya çalışın derim. Biraz mahrem bir soru olacak ama başbaşayken cinsel hayatınız nasıl; sevildiğinizi, arzulandığınızı hissedebiliyor musunuz mesela? Çevrede birileri varken ve başkaları varken davranışları arasında uçurum mu var?
 
Cinsellik yönünden cok cok iyiyiz şükür. Evde harika bir eş .ama disarda el gibi
 
demekkı erkeklerın genelı oyle benım hayatımdakı kısıde benı elde edene kadar ılgıler aramalar hedıyeler vs. sevdıgımı bellı edınce sırra kadem bastı. konusmuyoruz suan.
Kendilerini ne sanıyorlar merak ediyorum. Sakin arayip sormayin kaderinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz
 
Cinsellik yönünden cok cok iyiyiz şükür. Evde harika bir eş .ama disarda el gibi

Anladım. O zaman çekindiği bazı şeyler var ama babasından anasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz gözlemleyin derim.
 
Kendilerini ne sanıyorlar merak ediyorum. Sakin arayip sormayin kaderinizde ne varsa onu yaşıyorsunuz

aramıcam canım cok kırgınım zaten kendısıne. erkekler kovamayı tercıh edıyor sanırım. once kovalıyorlar elde edene kadar sonra bızım guvenımızı ve en onemlısı sevgımızı kazanıyorlar. sonra ıssız adam trıplerınde benım yalnız kalmaya ıhtıyacım var demeler. hayır ortada bısı olsa neyse dıcem. gonlum cok rahat. sızınde gonlunuz rahat olsun gerısı allaha kalmıs zaten allah buyuk
 
Anladım. O zaman çekindiği bazı şeyler var ama babasından anasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Biraz gözlemleyin derim.
Cep teli ortadadir şifresini bilirim isten eve gelir direkt yanj şüpheleneceğim bir durum yok.ama yinede tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…