Her sabah aç karnına sıcak suyla 2-3 tane kuru kayısı ye çok faydası var kabızlığa gerçekten birde armut ve yeşil elma tüket ekşi rahatlatır seni gerçekten ve makat kısmını sıcak tutman gerekiyo devamlı üsütmemen lazım en ufak bi soğukta tekrar azabiliyo çünkü ben hamile kalmadan öncede vardı bu problem malesefMerhaba arkadaşlar. 20.haftayı bitirmek üzereyim ama gebeliğimin başımdan beri kabızlık problemim beni mahvetti.
Denemediğim yiyecek içecek kalmadı. Günde 4 litreye yakın su içiyorum.
Hamilelikten önce de bağırsak problemim olurdu ama artık taş kesildim ayıptır söylemesi. Serklajım olduğu için de (rahim ağzı yetmezliği nedeniyle rahim ağzına yapılan dikiş) ıkınmaktan çekiniyorum ve çoğunlukla yatarak çok az hareketle geçirmek zorundayım bu süreci.
Bu problemi yaşayıp bir şekilde düzene sokabilen veya doktoru ilaç veren var mı? Yarın kontrole gidicem ben de isteyeyim ilaçla bir çözümü var ise.
canım tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. 20.haftayı bitirmek üzereyim ama gebeliğimin başımdan beri kabızlık problemim beni mahvetti.
Hamilelikten önce de bağırsak problemim olurdu ama artık taş kesildim ayıptır söylemesi. Serklajım olduğu için de (rahim ağzı yetmezliği nedeniyle rahim ağzına yapılan dikiş) ıkınmaktan çekiniyorum ve çoğunlukla yatarak çok az hareketle geçirmek zorundayım bu süreci.
Bu problemi yaşayıp bir şekilde düzene sokabilen veya doktoru ilaç veren var mı? Yarın kontrole gidicem ben de isteyeyim ilaçla bir çözümü var ise.
canım nbende senın gıbı hamılelıkten cok kabızlıgı düşünürdüm , eşim her aksam bana sıcak süt ısıtıp içirdi , ama baya sıcak içmeye çalışacaksın , ınan bana normal zamanımdan daha guzel geçirdim hamileliğimi ,
halaaa aksamları arada sıcak sut içerim kabız oldugum zaman çok faydasını görürüm.
muhakkah denemenı tavsiye ederim .
faydasını görürsen banada dua et , kızıma bir kardeş versin rabbim inşallahhh,
sanada hayırlı dogumlar olsun inşallah.
Yarın doktoruma danışıcam teşekkürlerİsimleri de verim sana ona göre sorarsın.. Duphalac biri.. Diğeri de magnesie calsine
lifli gıdalar yemeye daha cok özen göster sindirimi zor gıdalar tüketiyorsan bu da sebep olabilir,1 tane elma günlük mutlaka tüket,sabah uyanır uyanmaz 1-2 bardak su iç birşeyler yemeden önce
Kuru kayısıyı demişler işe yaramadı demişsiniz. Peki sabah kalkar kalkmaz mı yediniz? Normalde uyanır uyanmaz yenir, üstüne de su içilir. Hamile olduğunuz için her denileni yapmayın, ilaç içinse doktora danışın.
Bir de soğuk sıkım (virgin) zeytin yağı içebilirsiniz sabah ve akşam.
Bazen 3 günü buluyor. Ama genelde 2 gün. O da tek seferde olmuyor gün boyu karın kasık ağrısına neden oluyor o yüzdenKaç günde bir tuvalete çıkıyorsun? Ben de 2-3 günde bir tuvalete çıkıyorum, hep canım acıyor, hep sert dışkı ama artık umursamıyorum. Öyle ya da böyle bağırsak düğümlenmen yoksa eninde sonunda az ya da çok kısım kısım da olsa boşaltıyorsjn bağırsağındakileri.
Ya ben öyle sıkışnca kayısı yiyorum ama herkesin metobolizma farklı tabi. Kuru kayısı elimde oluyoMerhaba arkadaşlar. 20.haftayı bitirmek üzereyim ama gebeliğimin başımdan beri kabızlık problemim beni mahvetti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?