Bu kabızlık beni öldürecek :((

Can'ım senin birebir aynındım ilk hamileliğimde. Duphelac diye bir şurup verdi doktorum ama o da iyi gelmedi. Sonra çok çok sıkıştığım günlerde eczane de satılan lavmanlardan uygulamaya başladım. Beni bu kurtardı. Doğurunca hiçbir problem kalmadı zaten

Bal kabagi haslayip yada tatli olarak tuketebbilirsin. Yada yemeklere kat. Bal kabagi vitamin yonunden zengin besin. Yemeklerede tat veriyor. Oglumda kabiz her yemegine katiyorum.

Selam canım. Çok şükür başlarda sıkıntım olmadı hiç benimde son bir haftadır başladı maalesef. Gece suya 3 veya 4 tane kayısı koydum kuru kayısı. Sabah onları yiyerek üstüne suyunu içtim bana iyi geldi. Onun dışında posalı meyveler iyi geliyor elma armut gibi.

Dediklerinizi birebir yaptım zaten ama olmadı. Bugün doktorum duphelac adında bir şurup verdi. Umarım işe yarar.

Dediklerinizi birebir yaptım zaten ama olmadı. Bugün doktorum duphelac adında bir şurup verdi. Umarım işe yarar.
Duphalac da yazacaktım aslında evet hamileler kullanabiliyor ben hamile kalmadan ömce kullandım ama bir faydasını görmedim. Gerçi bünyeden bünyeye değişir.

Duphalac tadı bana çok tatlı ve geliyor suyla seyreltip içiyorum. Şuan vermedi kullanmıyorum ama öncesinde ikisini dr kullandım.. Faydası olmuştu bana.. Bende yarın soracağım kullan derse magnesie calcinee kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…