Bu kadar anlaşılmaz olmak zorunda misin adam?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba,

Anlamaya çalışıp da anlayamadığım kişi eski sevgilim, eski olan eskide kalan hicbirseyi/hickimseyi anlamakla uğraşmamak gerek farkındayım. Hiç bir anlamı yok inanın farkındayım. Çaresiz takıntılı aşık da değilim, kabullendim zira. Onunla bir geleceğimiz olmayacak.

Ama aklıma takilanlar var. Bu kişi aklı sürekli işinde olan, kontrol delisi biriydi. Işine karşı desem daha doğru olacak. Vakit ayirmiyordu pek bana. Zaten işi dışında hayatında vakit ayırdığı pek bişey yoktu. Kendisi de bu durumun farkındaydı, dile getirirdi. Ayrılırken de zaten bu durumu öne sürdü. Geçen bir konuşma geçti aramızda. Bana bir konuda yardım etmişti. Bende teşekkür ettim. Bana dua edeceksen inşallah iyilesirsin de dedi bana. Benim mevzum sevgiden öte, önce kendime değer vermem lazım çünkü kimsenin bu durumuma tahammül edeceğini düşünmüyorum dedi.

Üzüldüm. Kötü bir insan değildi. Yapısı duygusal, zamanında sevdiği değer verdiği kişiler tarafından terk edilmiş aldığı yaralar onu çok değiştirmiş.

Kafam allak bullak oldu. Bizden vazgeçtim ama onu hala önemsiyorum. Ne ki bu durumu. Bir hastalık olduğunu düşünüyorum artık.

Son düzenleme:
Bitmiş gitmiş ilişki, üzerine düşünmeniz bile gereksiz artık. Ayrıca eski sevgiliniz bana biraz demagoji yapmış gibi geldi

Eski sevgiliyle tamamen iletişiminizi kesmelisiniz ki bu durumdan kurtulasınız.

Bitmiş gitmiş ilişki, üzerine düşünmeniz bile gereksiz artık. Ayrıca eski sevgiliniz bana biraz demagoji yapmış gibi geldi

Eski sevgiliyle tamamen iletişiminizi kesmelisiniz ki bu durumdan kurtulasınız.
Demogoji mi yapıyor yoksa ciddi mi bilmiyorum

Ama genel yaşam tarzına bakınca ciddi olduğunu düşünüyorum

Demogoji mi yapıyor yoksa ciddi mi bilmiyorum

Ama genel yaşam tarzına bakınca ciddi olduğunu düşünüyorum

Ciddi ya da değil, bence artık siz ilgilenmeyin. Denemişsiniz, olmamış ve evet sağlıksız bir durum çünkü kafanız karışıyor, duygularınız sizi yanıltıyor

Tamamen iletişimi kesin ve yolunuza bakın

Eski konularını az çok biliyorum ama aynı kişiden mi bahsediyorsun onu bilemiyorum.
Sana diyeceğim; şu adamla artık bağını kopar.

Eski konularını az çok biliyorum ama aynı kişiden mi bahsediyorsun onu bilemiyorum.
Sana diyeceğim; şu adamla artık bağını kopar.
Bu tarz yorumlara hak veriyorum

Ama zamanla tamamen düşünmeyi bırakacağım sanırım, hayatta herşey ha diyince olmuyor. Yada yapı meselesi sanırım bende böyleyim

Kahrimdan ölmüyorum hayatıma devam ediyorum ama aklımı kurcalıyor ışte

Bu tarz yorumlara hak veriyorum

Ama zamanla tamamen düşünmeyi bırakacağım sanırım, hayatta herşey ha diyince olmuyor. Yada yapı meselesi sanırım bende böyleyim

Kahrimdan ölmüyorum hayatıma devam ediyorum ama aklımı kurcalıyor ışte
Bazı seyleri ha deyince bitirmek gerek, bıçak gibi kesip atmak gerekiyor ki hayatını bu kadar etkilemesin.

Bence konularında bahsettiğin 2 adamı da boşver yeni birini bul.

Yoksa neden böyle yaptı, ne demek istedi diye diye kafayı yiyeceksin. Biraz da kendini düşün

niye sürekli eski sevgililerle iletişim halindesiniz ki?
2 eski sevgilim var, konuları gerçekten anlamak amaçlı okuduysaniz en son ki konuda üniversitedeki eski sevgilimin yıllar sonra yazmasını komik bulduğumu belirtmiştim. Yani iletisim halinde kesinlikle değilim.

Bu bahsettiğim kişiyle ise 2 ay oldu ayrılalı. Kötü ayrilmadik. Aynı sehirdeyiz ve meslektasiz. Bir şekilde iletişim içine girebiliyoruz. Ben burda size acı çekiyorum ölüyorum bitiyorum demiyorum, aklımı karıştıran şeyler olduğunu belirtiyorum. Doğruluğu yanlışlığı değil mesele.

Bazı seyleri ha deyince bitirmek gerek, bıçak gibi kesip atmak gerekiyor ki hayatını bu kadar etkilemesin.
Katılıyorum

Ama olması gereklerle ilerlemiyor hayatta herşey. En azından benim yapimdaki bir insan için bu böyle.

Ama bahsettiğiniz gibi bir insan olmak isterdim

2 eski sevgilim var, konuları gerçekten anlamak amaçlı okuduysaniz en son ki konuda üniversitedeki eski sevgilimin yıllar sonra yazmasını komik bulduğumu belirtmiştim. Yani iletisim halinde kesinlikle değilim.

Bu bahsettiğim kişiyle ise 2 ay oldu ayrılalı. Kötü ayrilmadik. Aynı sehirdeyiz ve meslektasiz. Bir şekilde iletişim içine girebiliyoruz. Ben burda size acı çekiyorum ölüyorum bitiyorum demiyorum, aklımı karıştıran şeyler olduğunu belirtiyorum. Doğruluğu yanlışlığı değil mesele.

ölüyorum bitiyorum dememişsiniz ama bitmiş ilişkiler sonuç olarak. olmayacağı da kesin. kurcalamanın manası yok.

Eski konularini biliyorum.
Eski sevgilin seni sevmiyordu.
Bunu anla artik ve o niyeydi bu nedendi? Diye dusunmekten vazgec artik

Ne onemi var ki oyle ya da boyle

Seni sevmedi ve bitti.

Eski konularini biliyorum.
Eski sevgilin seni sevmiyordu.
Bunu anla artik ve o niyeydi bu nedendi? Diye dusunmekten vazgec artik

Ne onemi var ki oyle ya da boyle

Seni sevmedi ve bitti.
Beni sevmedi ve bitti. Anladım.

Buraya konu açmamız alakalı alakasız her konuda tersleyebileceginiz anlamina gelmiyor. Defalarca dedim bir önemi yok evet karmaşık tavırları hala dusunduruyor beni. Doğru yada yanlış. Mantıklı yada mantıksız. Bu böyle.

Beni hatırlıyorsunuz çünkü her konuma aynı minvalde yorum yazıp kes artık dercesine cevap veriyorsunuz. Karşınızdakini kırınca elinize ne geçiyor mesela?

Tekrar diyorum beni sevmediğini biliyorum.

Beni sevmedi ve bitti. Anladım.

Buraya konu açmamız alakalı alakasız her konuda tersleyebileceginiz anlamina gelmiyor. Defalarca dedim bir önemi yok evet karmaşık tavırları hala dusunduruyor beni. Doğru yada yanlış. Mantıklı yada mantıksız. Bu böyle.

Beni hatırlıyorsunuz çünkü her konuma aynı minvalde yorum yazıp kes artık dercesine cevap veriyorsunuz. Karşınızdakini kırınca elinize ne geçiyor mesela?

Tekrar diyorum beni sevmediğini biliyorum.
Tamamen yanlis anlamissin.
Karsimda olsan mimiklerimden ne demek istedigimi aslinda daha iyi anlarsin ama mumkun degil tabii.

Neyse umarim kabullenip atlatirsin artik..

Back
X