Demogoji mi yapıyor yoksa ciddi mi bilmiyorumBitmiş gitmiş ilişki, üzerine düşünmeniz bile gereksiz artık. Ayrıca eski sevgiliniz bana biraz demagoji yapmış gibi geldi
Eski sevgiliyle tamamen iletişiminizi kesmelisiniz ki bu durumdan kurtulasınız.
Demogoji mi yapıyor yoksa ciddi mi bilmiyorum
Ama genel yaşam tarzına bakınca ciddi olduğunu düşünüyorum
Bu tarz yorumlara hak veriyorumEski konularını az çok biliyorum ama aynı kişiden mi bahsediyorsun onu bilemiyorum.
Sana diyeceğim; şu adamla artık bağını kopar.
Hayır değil
Hayır değil
Ilk konularimda bahsettiğim
Bazı seyleri ha deyince bitirmek gerek, bıçak gibi kesip atmak gerekiyor ki hayatını bu kadar etkilemesin.Bu tarz yorumlara hak veriyorum
Ama zamanla tamamen düşünmeyi bırakacağım sanırım, hayatta herşey ha diyince olmuyor. Yada yapı meselesi sanırım bende böyleyim
Kahrimdan ölmüyorum hayatıma devam ediyorum ama aklımı kurcalıyor ışte
2 eski sevgilim var, konuları gerçekten anlamak amaçlı okuduysaniz en son ki konuda üniversitedeki eski sevgilimin yıllar sonra yazmasını komik bulduğumu belirtmiştim. Yani iletisim halinde kesinlikle değilim.niye sürekli eski sevgililerle iletişim halindesiniz ki?
KatılıyorumBazı seyleri ha deyince bitirmek gerek, bıçak gibi kesip atmak gerekiyor ki hayatını bu kadar etkilemesin.
2 eski sevgilim var, konuları gerçekten anlamak amaçlı okuduysaniz en son ki konuda üniversitedeki eski sevgilimin yıllar sonra yazmasını komik bulduğumu belirtmiştim. Yani iletisim halinde kesinlikle değilim.
Bu bahsettiğim kişiyle ise 2 ay oldu ayrılalı. Kötü ayrilmadik. Aynı sehirdeyiz ve meslektasiz. Bir şekilde iletişim içine girebiliyoruz. Ben burda size acı çekiyorum ölüyorum bitiyorum demiyorum, aklımı karıştıran şeyler olduğunu belirtiyorum. Doğruluğu yanlışlığı değil mesele.
Manasının olmadığını biliyorum.ölüyorum bitiyorum dememişsiniz ama bitmiş ilişkiler sonuç olarak. olmayacağı da kesin. kurcalamanın manası yok.
Beni sevmedi ve bitti. Anladım.Eski konularini biliyorum.
Eski sevgilin seni sevmiyordu.
Bunu anla artik ve o niyeydi bu nedendi? Diye dusunmekten vazgec artik
Ne onemi var ki oyle ya da boyle
Seni sevmedi ve bitti.
Tamamen yanlis anlamissin.Beni sevmedi ve bitti. Anladım.
Buraya konu açmamız alakalı alakasız her konuda tersleyebileceginiz anlamina gelmiyor. Defalarca dedim bir önemi yok evet karmaşık tavırları hala dusunduruyor beni. Doğru yada yanlış. Mantıklı yada mantıksız. Bu böyle.
Beni hatırlıyorsunuz çünkü her konuma aynı minvalde yorum yazıp kes artık dercesine cevap veriyorsunuz. Karşınızdakini kırınca elinize ne geçiyor mesela?
Tekrar diyorum beni sevmediğini biliyorum.
Belki de öyledirTamamen yanlis anlamissin.
Karsimda olsan mimiklerimden ne demek istedigimi aslinda daha iyi anlarsin ama mumkun degil tabii.
Neyse umarim kabullenip atlatirsin artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?