Bu kadar da iğrenç olabilir mi bir koca ? Lütfen fikir hanımlar

Yahu hemen o kullanıcı adını öğrenip sayfaların ekran görüntüsünü alsın. Mümkünse wp konuşmalarının ekran görüntüsünü de alsın hemen. Nafakayı falan düşünmeyin şimdi, ceza evine girmeli bu pislik.

Ne günlere kaldık ya, rezillik resmen.

Bu adam serefsiz arkadasin hemen o evden gitmeli pis sapil birde 2 cocugu var. Sapik ruhlu birde cocuklari acilen böyle bir manyakdan sakinmalim cocuklarini da cekip resimlerini dagitir ben beklerim böyle bir sapikdan

oha ! çok özür dilerim forum sakinlerinden ama edecek daha naif bir kelime seçemedim.

Bir kere olanı biteni olduğu gibi anlatsın. Yarın bir gün bu zat kadının videolarını sitelere koyarsa kendi yüzünü saklayıp, o zaman abisi ne yapar kadına?

Ayrıca suç duyurusunda da bulunsun kadın.

Ben merak ediyorm gerçektn arkadaşlar. Acaba daha ne kadar iğrenç birşey duyabilir! Daha iğrenci olabilir mi yaa? Rabbim arkadaşnıda çocuklarınıda kurtaran inşallh bir an önce o pezvnkde bütün türkiyeye rezil olup hapis yatsn inşallhh

İğrenç, pislik.. Uyuduğunda tüm delilleri toplasın. İbretlik bi dava açıp kazanır umarım

hatta uyku ilacı verip toplamak lazım.yoksa uyanır falan.bir de bu işlerden anlamayan biriymiş arkadaşınız.rahat toplayamaz ki.uyutup ikiniz alın bence.ya da duşa falan girdiğinde.

polise gitseniz.onlar takibe alamaz mı.abisinin gelmesini falan beklemeden de bir avukatla görüşün.

tewetter yada face kullanıcı adını alsın fake bi hesap açıp ekleyin neler paylaşmış görün. elinde resmler varsa yeterli olabilr tazminat içn.
arkadaşna söyle böyle sapkın sapıtmış bi adamla çocklarını asla tek bırakmasın . arkadaşn çok sabırlıymş. abisine herşyi anlatsın dicem ama resmen cinayet sebebi bu . fazlasyla ileri gtmiş çünkü. çocklara acıdm. o sapıkla aynı havayı soluyoruz

facede görüyorz çoğu zmn böyle sapk insanlar.. çoğu ewli malesef o yüzden hç şaşırmadım bn.

Durumu ivedilikle bir avukata danisarak nasil hareket etmeniz gerektigi konusunda bilgi alin o dogrultuda hareket edin.
Daha neler duyacagiz? Aman yarabbim

Twitterda buna benzer bir şey görmüştüm. Erkekler eşlerini gizlice çekip oraya koyuyorlar ve iğrenç yorumlar bekliyorlardı. Ve sayıları da hiç az değil! Annesini bile uyurken çekip koyan var. Tiksindim insanlardan!!!

Facebook' ta video paylaşıyor ve bu video içerisinde karımı s...tim diyor öyle mi?
Karısıyla seks videosunu paylaşan birini görmüştüm.
Çok kötü.
Mutlaka bir avukatla çalışmalı

Adam çok boktan bi koca ama böyle pislikler çok var burada kadın kurtulmak istiyor grup sx eş değiştirme normali haline gelen evliler var gazetede okumuştum taa yıllar önce. Madem yanlış birşey olduğunu düşünmüyorsunuz isminizi yazalım diyordu en son gazeteci bu iğrenç çifte ama tabii yazmamıştı.

Ayrıca videoyu internete koyduysa bundan dava açmalı. Zaten suç çünkü evli olmasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…