Bu kadar da iğrenç olabilir mi bir koca ? Lütfen fikir hanımlar

Şuan zaten hic birşey belli etmiyor kızı 9 yaşında oğlu 5 ikisini de 1 saniye tek bırakmıyor o adi ile abisine de ayrılırken anlatacak herşeyi .twitter kullanmayı öğrettim oradan kullanıcı ismini öğren dedim.

arkadaşınızın o videodaki kadının kendisi olmadığını anlayamayacağını mı sanıyor bu adam ..
o kadar salak mı .. niye arkadaşınıza gönderdiğini anlayamadım..
Canım internet te paylaştığı videoyu göndermiyor zaten kendi telefonunda olan bir videoyu gönderiyor zevkine çekmiş gibi paylaştım falan demiyor yani sırf zevkine çekmiş gibi gonderiyo

Kesin boşanacak canım orası net. Ama iste 15 gün falan daha sabretmesi lazim o 15 günde neler yapılabilir burda sorarak öğrenmek istedim. Üzerine hic bisey yok is yeride kacak inş nafaka tazminat falan alabilir

bakın konunun ilk sayfasına da yazdım
bu adamdam parayi zor tahsil eder
ama hapse atılmasını bile sağlanır
hem boşanma davası hem de sosyal medyada video paylaşıldığı için savcılığa şikayet edilecek oradan da ceza davası açılacak
bu adam o çocukların fotoğrafını bile paylaşıyor olabilir
telefonu ele geçirdiği her fırsatta mesajların görüntüsünü alıp kendine atsın
videoların paylaşıldığı hesapların adıni mutlaka bir kenara yazsın ve o sayfalarında görüntüsünü alsın
çok sakin kalarak yapmalı bunları

Allah'ım daha neler görücez kimbilir!!

Bence bir avukata danışmalı herşeyi açıkça anlatsın o yol göstericektir..

Canım internet te paylaştığı videoyu göndermiyor zaten kendi telefonunda olan bir videoyu gönderiyor zevkine çekmiş gibi paylaştım falan demiyor yani sırf zevkine çekmiş gibi gonderiyo

benden başka soran olmadığına göre benim algıda problem var sanırım bu gece.. dönüp tekrar okuyacağım..

Canım adam resmen tel ile yatıyormuş eline geçmiyor kizin sadece resimleri alabilmiş . Ne yapılabilir adi pisliği surundurmek için
canım telefonu elıne almasına gerek yok savcılıga dilekce yazsın savcılık ıznıyle o pıslıgın telefonunundonumanını cıkarırlar son ıkı ayda kımle hangı gun ve hangı saate mesajlasmıs ve konusmus ve o dokumanlar sayesınde arkadasın bosanma davası acsada karsı taraf birsey talep edemez

Sözde kendini kanıtlıyor peze.. nasıl iyi beceriyorum mu diye.. kadını düşünen kim gavatlığı düşünen kim ?
Onun adamlığını. Insanliktan da adamliktan da nasibini almamış. Erkeğin o....su daha beter olur zaten. Şu erkeklerinin fazlaliklarina bu kadar takıntılı olup sapık derecesine gelmelerini aklım almıyor.

Bütün ekran görüntülerini alsın .Telefon dökümleri.vs incelenir ama anlamadığım birşey var arkadasın bu görüntülerden haberi var mı çekilirken yoksa gizli çekim mi.

burdaki bahsi geçen kadın arkadaşınız mı ?
yoksa diğer kadın mı ?
Arkadaşım. Canım bak su şekilde düşün. Birlikte olurken adam eşinden habersiz videolarını çekiyor sonra da karşılıklı oturuken arkadaşıma gönderiyor videoyu bak bizi çektim diye. Arkadşım da bağırıyor sil onu birinin eline geçecek telefon millet görecek diye.

Çaktırmadan o uyuduğunda ss alıp whatsapp üzerinden size yollayabilir.
Arkadaşınız bilmiyorsa almayı öğretin önce telefonun sesini kıssın sonra sizle olan yazışmaları silsin.
Facebook üzerinden yazıyorsa video paylaşıyorsa adını öğrenin sizde bir swinger (eş değiştirmeli) olduğunu belli eden bir hesap açın onu ekleyin, mümkünse sohbet edin fotograf isteyin vs.
Arkadaşınızı bilgilendirin ve tüm ihtimalleri düşünün öncesinde..
Vergi vs durumlarını da netlik açısından bir avukatla görüşüp delillerin ne olabileceği hakkında bilgi alın veya netten kapsamlı bir araştırma yapın benim bu konuyla ilgili pek bir bilgim yok maalesef.

ok şimdi oldu ben diğer kadın sandım..
öyle sanınca da nasıl habersizmiş gibi davranacak diye düşündüm..

jesse nin dediklerini yapsın arkadaşınız.. o videoyu attığı sitenin linki falan hepsini kaydetsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…