Şuan zaten hic birşey belli etmiyor kızı 9 yaşında oğlu 5 ikisini de 1 saniye tek bırakmıyor o adi ile abisine de ayrılırken anlatacak herşeyi .twitter kullanmayı öğrettim oradan kullanıcı ismini öğren dedim.twitter ve facebook hesabının
kullanıcı adını alsın ve ayrıca orada kendi videolarını paylaştığı için
ceza davası açsın
whatsapp da gördüğü her şeyin ekran görüntüsünü alsın
nafaka ve tazminat kararı cikar
ancak tahsil edebilir mi bu adamdan biraz şüpheli
abisine De her şeyi anlatsın
çocuklari kesinlikle adamla birlikte yalnız birakmasin
eylül kadar her şeyi ayarlasın ve sakin kalsın bir şey caktirmasin
Canım internet te paylaştığı videoyu göndermiyor zaten kendi telefonunda olan bir videoyu gönderiyor zevkine çekmiş gibi paylaştım falan demiyor yani sırf zevkine çekmiş gibi gonderiyoarkadaşınızın o videodaki kadının kendisi olmadığını anlayamayacağını mı sanıyor bu adam ..
o kadar salak mı .. niye arkadaşınıza gönderdiğini anlayamadım..
Kesin boşanacak canım orası net. Ama iste 15 gün falan daha sabretmesi lazim o 15 günde neler yapılabilir burda sorarak öğrenmek istedim. Üzerine hic bisey yok is yeride kacak inş nafaka tazminat falan alabilir
Adam karısı ile olan videoları internete mi atmış? Hapse bile girebilir. Yuh artık yani bu da ortalıkta ben erkeğim diye dolasiyodur gavat.
Canım internet te paylaştığı videoyu göndermiyor zaten kendi telefonunda olan bir videoyu gönderiyor zevkine çekmiş gibi paylaştım falan demiyor yani sırf zevkine çekmiş gibi gonderiyo
canım telefonu elıne almasına gerek yok savcılıga dilekce yazsın savcılık ıznıyle o pıslıgın telefonunundonumanını cıkarırlar son ıkı ayda kımle hangı gun ve hangı saate mesajlasmıs ve konusmus ve o dokumanlar sayesınde arkadasın bosanma davası acsada karsı taraf birsey talep edemezCanım adam resmen tel ile yatıyormuş eline geçmiyor kizin sadece resimleri alabilmiş . Ne yapılabilir adi pisliği surundurmek için
Geçen gün whatsapp dan video atmis adam arkadasima yine birlikte olurken çekilmiş ve yüzü apaçık görünen bir video belki bunu da paylaştı internette .
Onun adamlığını. Insanliktan da adamliktan da nasibini almamış. Erkeğin o....su daha beter olur zaten. Şu erkeklerinin fazlaliklarina bu kadar takıntılı olup sapık derecesine gelmelerini aklım almıyor.Sözde kendini kanıtlıyor peze.. nasıl iyi beceriyorum mu diye.. kadını düşünen kim gavatlığı düşünen kim ?
Bütün ekran görüntülerini alsın .Telefon dökümleri.vs incelenir ama anlamadığım birşey var arkadasın bu görüntülerden haberi var mı çekilirken yoksa gizli çekim mi.Şuan zaten hic birşey belli etmiyor kızı 9 yaşında oğlu 5 ikisini de 1 saniye tek bırakmıyor o adi ile abisine de ayrılırken anlatacak herşeyi .twitter kullanmayı öğrettim oradan kullanıcı ismini öğren dedim.
Arkadaşım. Canım bak su şekilde düşün. Birlikte olurken adam eşinden habersiz videolarını çekiyor sonra da karşılıklı oturuken arkadaşıma gönderiyor videoyu bak bizi çektim diye. Arkadşım da bağırıyor sil onu birinin eline geçecek telefon millet görecek diye.burdaki bahsi geçen kadın arkadaşınız mı ?
yoksa diğer kadın mı ?
burdaki bahsi geçen kadın arkadaşınız mı ?
yoksa diğer kadın mı ?
Gizli cnmBütün ekran görüntülerini alsın .Telefon dökümleri.vs incelenir ama anlamadığım birşey var arkadasın bu görüntülerden haberi var mı çekilirken yoksa gizli çekim mi.
Arkadaşım. Canım bak su şekilde düşün. Birlikte olurken adam eşinden habersiz videolarını çekiyor sonra da karşılıklı oturuken arkadaşıma gönderiyor videoyu bak bizi çektim diye. Arkadşım da bağırıyor sil onu birinin eline geçecek telefon millet görecek diye.
Savcılığa dilekçe yazsın hapis bile yatar incelenir herşeyi bilgisayar.telefon hepsi incelenir.Gizli cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?