Bu kadar dolap ailesiyle yaşamam içinmiş

Cok tesekkur ederim. Insallah mutlulugunuz daim olur. Benim dezavantajim karsimda guclu erkegin oynanmasi oldu. Ayni esiniz gbi davraniyodu. Cark. Demekki dediginz gbi arsaydi borctu bunlar bahane

Sen de bu kadar dolap çeviren birine hala aileni al gel diyorsun ya pes yani !

Arkana bakmadan kaç bu insandan kurtul.
Daha şimdiden beni seviyorsan ailemle beraber oturmayı kabul edersin diyen biri, evlendikten sonra ailesi için seni atarsa hiç şaşırmam.

Eee daha ne desin insanlar. Sen ya iradeli olacaksin ya da hayatini kv evinde kocanin donlarini yikarken bulacaksin.

Hayatini yakma sakin. Kimin ne dusunecegini onemseme istersevsizin yuzunuzden bitmis olsun. Onemli olan kurtulmak degil mi

O acidan dogru diyosunuz. Bugn de icime bi ferahlik geldi. Kurtulucam insallah

Siz inatla neden hala ayrılmıyorsunuz?? Bağlayan bir şey mi var? Almazsa almasınlar takıları bilmem neleri. Silin engelleyin numarasını bitti artık deyin. Kapınıza gelirse görüşmeyin ne yani bu kadar tantana

Bende evini dolaplarla donattı sandım :)
Bence bu bey evlendikten sonra sana çok çektirecek...mobing uygulayacak görürsün

hahaha şimdi okudum başlığı tekrar öyle anlaşılıyo :) :)

bence de öyle. en ufak bişeyde ananın evine git diyecek, nasılsa artık anamın evi de yok. bugün aileme demediği şeyi dedi diyen, yarın bigün benim demediklerimi de dedi diyecek. dayak da yerim çoluğuma çocuğuma da müdahale ederler

ben sonuna kadar görmek istedim yapı gereği. içimde tek soru işareti kalmayana kadar. bunu bazen yarım saatte anlıyorum bazen 1.5 senede. karşımdaki kişinin rol yeteneğine göre değişiyomuş.

diğer konuya da yazmıştım
ailecek evlilik diye kendinizi kaybetmissiniz
karşı tarafta kullanıyor işte sizi
bence evlenin zaten hevesli siniz hiç olmazsa başka bir kadının başı yanmamis olur

Aslinda dogru bir bakis acisi. Konu sahibi nasil olsa kabullenmis, herseyin de farkinda. Bari hic bir seyden haberi olmayan birinin basi yanmasin.

Canım bence vazgeç bu işten
Madem çok seviyor herşeyi hazır etsin öyle tekrar seni istemeye gelsin yüzük taksın düğün yapsın

Aileyle yaşarsan çok zor.olur en güzel günlerinizi kavga içinde geçirir evlilikten birşey anlamazsiniz

Aman iyi ki gözün açılmış, mazallah gözün açılmasaydı bu adamla kesin evlenirdin. Gözün açıldı da evleniyorsun. :)) Yani sen her şeyi yutup kabul edecek olduktan sonra bırak gözün açılmadan yut bari. En azından 3 kuruşluk insanların karşısında küçük düşmezsin her şeyi bildiği halde evlenmeye meraklı kız olarak. Sen ve senin ailen ne olursa olsun evlenmek istemiyor mu? E önüne çıkan her şeyi de kabul ediyorsun, o zaman yarın evlen yani. İlerde zorla ailesinin evine götürür diyip bunu kabul edip hala evlenmek istiyorsan ne diye yokuşa sürüyorsun işi, bugün evlen.

Sizin ailecek başınıza gelecek var. Tek amacınız "evlenmek". Adam ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın, aman yeter ki evlen. Ne kadar meraklısınız evlenmeye, sanki başınız göğe erecek.

Cok tesekkur ederim. Insallah mutlulugunuz daim olur. Benim dezavantajim karsimda guclu erkegin oynanmasi oldu. Ayni esiniz gbi davraniyodu. Cark. Demekki dediginz gbi arsaydi borctu bunlar bahane
Amin, hepimiz için en hayırlısı olur inşallah. Güçlü durmak çok zor bir şey, eşimin saçları beyazladı bu dönemde. Bende panik atak benzeri haller oluştu yaşadıklarımızla ki, bizde hiçbir geri adım yokkken bunları yaşamaya devam ediyoruz.

Bir de yan çizen biriyle ne kadar yıpranacağınızı düşünün. Çok zengin kişilerle evlenip, bütün maddi rahatlığa rağmen, eşleri annelerinin eteklerinin altından çıkamadıkları için, boşanan arkadaşlarım oldu. Kendi aile kararlarını almak için, eşleriyle değil, eşlerinin aileleriyle konuşmak zorunda kalıyorlardı.

Hem danışın, hem ölçüp tartın.

Ohooooo siz hâlâ bu adamdan medet umuyorsunuz, tekrardan nişan takılsın istiyorsunuz. Bu kadar ailem ailem diyen adam elbet sizi alır aynı eve sokar. O zaman ne yapacaksınız? Kalkıp boşanacak mısınız? Şimdi taşlar oturdu gözüm açıldı diyorsunuz bir de, hiçbir şeyin açıldığı falan yok. Kendinizi kandırıyorsunuz. Bile bile lades diyorsunuz. Sanki dünya üzerinde başka erkek yok, bir buna kaldınız. Valla bu saatten sonra olacak olan herşeyden siz sorumlusunuz. İnşallah gelip buralarda ağlamazsınız.

kesinlikle. hiçbişi yapamıyo aciz aciz duruyo karşımda ailesiyle yaşıcakmışım. evleri de küçücük. kendileri sığmıyolar. nereye sokuşturcaklar beni bilmiyorum :)

buraya yansıttıklarımdan böyle anlaşılıyo ama böyle değil :) herşeyi kabul etsem zaten olay çıkarmazdm çocukla anlaşır direk ailesiyle otururdum. ailelerin arası da bozulmamış olurdu.

Düğün tarihine çift olarak kendiniz karar veremiyorsanız evlenmeyin.
Ailelere onaylayıp uymak düşer bu süreçte.

Bizim ülkemizde Ali ve Ayşe evlenmez ki. Anaları ve babaları Ali ve Ayşe'yi evlenDİRİRLER. Fatma Hanım oğlunu EVLENDİRMİŞTİR mesela, Ali kendi evlenmemiştir.

çok haklısınız. böyle geri vites atan biriyle hayatım kayar. beni geçtim çoluğumun çocuğumun da hayatını kaydırırlar. çok isteseydi elinden ne geliyosa yapardı benim üstüme bıraktı ilişkinin bütün yükünü

sonradan ağlamamak için şimdiden ağlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…