belli tam araştırmamış.yaş kaç ? bazılarında bi dönem olabiliyo gerçkten
yok Allaha da inanmıyo lafın gelişi söylüyorum , senin için söylüyorum diyo . oysa tam arastırmamış bile Kuranı okumamış falan . Temel ateist görüşü aklına yattıgı için öyle
Canım eğer ibadetlerini yapıyorsan yani ıslami yaşamaya çalışan biriysen şunu söyliyim ıslamda bir bayan ateist veya başka bir dinden biriyle evlenemez.Çünkü o kişinin dini inancı olmadığı için dini nikah geçerli olmaz e nikah olmayınca da zina olur canım.Ayrıca Kuranı Kerimde de belirtilmiştir.Söyle ki " Imanlı kadınların kâfirlerle evli kalmaları helal değildir." [Mümtehine 10]
böyle uyuz oldugum arkadasları var içiyolar falan normalde cok iyi biri erkek arkadasım uzakta sorun yasasakta yakında mükemmele yakın bi ilişkmiz var ama bu arkadaslarının yanında dura dura iyce kendini soyutluyo .araştırmadan etmeden ben ateistim yaş 22....bu o kadar kolay bi olay değil dini reddetmek...arkadaşları gülüyo felan dedin...canım bence bana biraz özenti geldi bu durum yanlış anlama ama....çünkü görmediğim şey değil.benim fikrim her zaman dedğim gibi kimse vazgeçilmez değildir.arkadşın 22 ise sende o civarlardasın.daha çoooook sever birileri için emek sarfedersin....
bu da öyle cok boş bi yaşamı var anlatan yok kural yok hayatında . alışmış rahatlığa . hep kolaya kacmak bunlar .Evet arkadaşa katılıyorum benimde lisede bir kız arkadas vardı o da ateist olduğunu söylüyordu ama sınava filan girince bana dua et, kötü birşey desek tövbe tövbe öyle deme kız günah. Birşey olsa Allah korusun derdi bizde gülerdik ona sende bir karar ver diyeama şimdi bakıyorum da çevresinden duyduklarıyla ateistım diyordu anlat bizde bilelim deyince konuşamazdi bile genelde bir dönem gençlerde oluyor bu boşluğa düşüyorlar aileden gelen bir din eğitimi olmayınca daha da bocalıyorlar.
böyle uyuz oldugum arkadasları var içiyolar falan normalde cok iyi biri erkek arkadasım uzakta sorun yasasakta yakında mükemmele yakın bi ilişkmiz var ama bu arkadaslarının yanında dura dura iyce kendini soyutluyo .[/QU
neden kasıyosun ki bu kadar boşver...ayrıl gitsin...emin ol bidaha bi daha seversin...
canım ben anlatıyorum dinliyo çok da uzak değil allahın adını da anıyo . yeri geliyo oruc tutuyorum Allah kabul etsin diyo yeri geldi Kadir gecesinde dua etti . ama ateist arkadasları var şu an uzakta onların yanında ve onun en ufak dalga gecmesi bana batıyo .
Bence olmaz.
Bu kadar farklılık önünüze , geleceğinize bakmanızı engeller.
Sonuçta çocuklarınız olursa,babaları allah yok(haşa) sizde var mı diyeceksiniz?
Gerçekten çok zor .
Ki müslüman bir kadının hristiyan yada başka dinden biri ile evlenmesi haramdır.
Dini nikah geçersizdir.Buda zinadır.Yani sizde onun yüzünden büyük günah işleyeceksiniz.
Anlatabildim umuyorum.
Umarım tepki almam.
Ya forumda en ufak bişeyi çok uç noktaya çeken üyeler gördüm de yazarken korkarak yazıyorumTepki alacak bir durum yok bunda.Konu sahibesi din konusunda kendisi hakkında bilgi vermiş,biz sadece haram olan bir şeyi yapmaması için uyarıyoruz.Karar onun.
Ateist insanların o kadar iyiliğini görüp dindar geçinenlerin de o kadar çok sahtekarlıklarını gördüm ki benim için sorun olmazdı
selam kızlar bi sorunum var . bi erkek arkadaşım var şimdilik idare eden güzel bi ilişkimiz var devamlılığı olsun istiyorum ciddiyiz şu an öylede kalsın istiyorum . normal insan olarak espirili güzel anlaşan bi çiftiz kıskançlık dışında problemimiz yok ama bazı yönlerden cok uç şekilde ayrılıyoruz . erkek arkadaşım kürt bu bi sorun değil en azından aileme karşı aşılabilcek bişey . ayrıca onlar alevi biz sunnıyız . ama bu da yetmez gb erkek arkadaşımın ailesi alevi kendi ateistyani bu kadar özellik birleşince ben aileme kabul ettirebilir miyim bilmiyorum . evlenmemize daha uzun zaman var ama sonuçtaa baglanıyorum sonu olmazsa yıkılırım . sizler ne düşünüyosunuz ?
selam kızlar bi sorunum var . bi erkek arkadaşım var şimdilik idare eden güzel bi ilişkimiz var devamlılığı olsun istiyorum ciddiyiz şu an öylede kalsın istiyorum . normal insan olarak espirili güzel anlaşan bi çiftiz kıskançlık dışında problemimiz yok ama bazı yönlerden cok uç şekilde ayrılıyoruz . erkek arkadaşım kürt bu bi sorun değil en azından aileme karşı aşılabilcek bişey . ayrıca onlar alevi biz sunnıyız . ama bu da yetmez gb erkek arkadaşımın ailesi alevi kendi ateistyani bu kadar özellik birleşince ben aileme kabul ettirebilir miyim bilmiyorum . evlenmemize daha uzun zaman var ama sonuçtaa baglanıyorum sonu olmazsa yıkılırım . sizler ne düşünüyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?