dediğim gb o böyle sürekli allahın adını anınca bende ileride onu inandırabilirim diye düşündüm . hatta bana söz verdi Kuranı okuyacak konuşucaz tekrar düşünecek onu yöneltmeye calışıyorum . ama yapmazsa haliyle benim işim cok zorlaşıyo
Allah yardımcın olsun rica ederim dedim ya amacım seni yargılamak değil ,din konusunda okuyarak hissetmeye çalışarak daha sonrada hissettirmeye çalışmalısın ama o istediği kadar olur bir insanı dine döndürmek çok büyük bir sevaptır ve çokkk ta zor dur unutma ki peygamber efendimiz (s.a.v.) bunun için gönderilmişir ve ne kadar zorlandığını ne kadar sınandığını okumuşsundur..YANİ baktın olmuyor lütfen hazır elindekinden olma..canım tıpkı senin gbyim . ne ateistleri kınarım ne de durum beni ilgilendirir . benim inancım kendime . ve ben islama inanıyosam ve orda bu yaptıgım zinaysa bende bundan korkarım . ben burda görüş almak istedim . daha evlenmeme uzun zaman var kısmet olur olmaz mı . ama ben şimdi onu yönlendirmek oluru var mı diye bakmak istiyorum . inanırsa ne ala inanmazsa ne yapar bilmiyorum . teşekkürler yorumun için .
selam kızlar bi sorunum var . bi erkek arkadaşım var şimdilik idare eden güzel bi ilişkimiz var devamlılığı olsun istiyorum ciddiyiz şu an öylede kalsın istiyorum . normal insan olarak espirili güzel anlaşan bi çiftiz kıskançlık dışında problemimiz yok ama bazı yönlerden cok uç şekilde ayrılıyoruz . erkek arkadaşım kürt bu bi sorun değil en azından aileme karşı aşılabilcek bişey . ayrıca onlar alevi biz sunnıyız . ama bu da yetmez gb erkek arkadaşımın ailesi alevi kendi ateistyani bu kadar özellik birleşince ben aileme kabul ettirebilir miyim bilmiyorum . evlenmemize daha uzun zaman var ama sonuçtaa baglanıyorum sonu olmazsa yıkılırım . sizler ne düşünüyosunuz ?
bana karışmadığı engellemediği sürece sorun yok biz bunları asacak bi çiftiz erkek arkadasımda bu konuda bana karısan biri değil . kafamı kurcalayan dini nikah konusu ve cocuklarımızın yetişeceği ortam . yoksa erkek arkadasım sunnı yengesi var ve aileyle arası cok iyi . bana seni de severler diyo .
evet zaten bütün suç işleyenler,tecavüz, yolsuzluk falan hep ateistlerin başının atında çıkıyor. kahrol ateist al sana bomba: (
isveç norveç falan ortadoğunun yanında lağım yuvası. ne de olsa allah korkusu insanların kötülük yapmasını engelleyen tek şey.insan iradesi medeniyet hoşgörü saygı sevgi falan hepsi boş. neler öğrendim hemen gidip seri katil olup misyonuma uygun şekilde davranmalıyım.
Bence bunu burada danisma bile cunku onunla gelecek kuracak olan sensin.sen eminsen hislerinden ve mutlu olabileceginden bence hic dusunme gerisini.din farkliligi mezhep farkliligi bazen sorun olabilir ama sizin aranizda bi sikinti olmicaksa aileleri de cok fazla bi araya getirmezsiniz olur biter.ama dedigim gibi olup olmicagina kimse degil sen karar vermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?