Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Millete anlatırken ben yaptım ettim de ona bile izin vermedi gibi laflar edecek ya. O yüzden lazım ona böyle hareketler. Boşver gitsin.

Beraber bişeyler yapms fikri bence de çok Saçma.Oğlum böyle Şeyler teklif edecek olursa,beraber olabilemedik oğluş derim keşke tahammül edebilseydik de en baştan beraber büyüseydin derim

ay inşallahh sıradan biri haline gelir artık çektirdiği acılar benim ona yaşadığım duygular biter gider de rahat nefes alırım.Sende mi boşandın ?
Ayni cümleyi ben de kurdum " inşallah sıradan biri haline gelir "hem de bir an önce

O ünlemler size değildi,söz konusu kişiyeydi,teşekkür ederim.

Sabah Arkafaşım geldi bebeği oyaladı ben kalan eşyaları toparladım,nakliyecileri yönlendirdim.Eşyalar söküldü yeni eve Kuruldu,bir tur daha Tenixlik ve yerleştirme işi kaldı.annmler sabah geliyorlar 4 gün kalacaklar o Sırada tam olarak yerleşirim inş.Koltuk takımını ve sehpayı çok kullandı diye bırakacaktım ama bırakmaktan vazgeçtim aldım geldim.
Hayret duysallaşıp ağlayacağım sanıyordum ama öyle bişey olmadı.Aylardır gözümde büyütmüşüm.Bundan sonrası Allah kerim..

Yeni düzenini kur hafifleyeceksin eminim.

Gayet medeni davranmaya calisiyor , onceki konunuzu bilmiyorum ama ortada siddet yoksa , anlasarak bosaniyorsaniz adam olmasi gerekeni yapiyor
Alkis.
Ortada yuva yoktu.cocugumun annesisin..demis
Illa siddetle tehditle mi bosanmak istiyor konu sahibi anlamadim.

Hayirlisi olsun
Akisina birak bundan sonrasini

Arada resmen Kuşak farkı varmış dışardan görünen mutluluk gerçekten yoktur sanmıyorum.

Aynen arkdasim kusaktan kusaga fark artiyor zanetmeki herkes mutlu degilse bile katlanip sineye cekiyor birde oyle bir istatislik varki dul ve bekar kadin nufusu kadin sayisinin %16 buluyormus bu nedemk her erkege 2 kadin kusuyor demek buyuzden kusakta makas aciliyor .yazik ulkenin gercegi bu birde her aileye 3 cocuk muhabbeti bunu destekliyor

Ne yaptın arkadasim seni merak ettim konunu takip ediyorum taşınabildin mi nasilsin moralin nasil

Sen biraz üzülsün aglasin ne bileyim sarsilsin istemişsin ama erkekler cok duz mantik kafada bitirmiş o yüzden böyle ama emin ol senin toparlanman cok daha hızlı ve sağlıklı olacak
Allah her zaman yardımcın olsun, Umarim yeni yasantin sana hep huzur sunar

Medeni bi sekilde kavgasz gurultusuz bosanmak istiyo sonucta cocuk icin illa arada bir biraraya gelceksiniz yuzunuz olmali birbrnize

Ne yaptin merak ettik gercekten. Takipteyiz.
Bebisinle musmutlu hayatlar yasarsiniz insallah..

Allah yolunuzu açık etsin,hayırlı olsun.Demek ki eşinizin de sevgisi size karşı bitmiş ve çocuk için ipleri koparıp,düşman kesilmemek için böyle bir tavır takınmış.Bundan sonra çocuk için biraraya geldiğinizde en azından yüzünüze bakabilmek istemiştir

Ne yaptın arkadasim seni merak ettim konunu takip ediyorum taşınabildin mi nasilsin moralin nasil
Ne yaptin merak ettik gercekten. Takipteyiz.
Bebisinle musmutlu hayatlar yasarsiniz insallah..
Meraktayız konu sahibi
Ama içimden bir ses daha huzurlu olduğunu söylüyor.
Selam kızlar tekrardan.Dünden beri annemle evi yerleştiriyoruz,çanak anten taktırdım,internet bağlattım,eksik eşyaları aldım,kilit değiştirdik lambaları taktırdık derken giremedim buraya.Bir yandan bebek ihtiyacları için ağlıyor onunls ilgileniyorum Taşınma isleri zor ama Maşallsh evi çok sevdim çok ferah şirin güzel bir ev,annem de çok sevdi çok huzurluyum Allah bozmasın.bilsem daha önce gelirdim :) Artık "evim" diyebiliyorum çok şükür.
Oğluşun babası mesaj yazdı çocupu özledim görebilir miyim cuma akşam 5 te dedi.Hsfta sonu olur dedim.Sabah diş doktoruna giderken yolda teslim ederim dönüşte alırım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…