- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Millete anlatırken ben yaptım ettim de ona bile izin vermedi gibi laflar edecek ya. O yüzden lazım ona böyle hareketler. Boşver gitsin.O kadar doğru Şeyler yazdın kü ellerine sağlık aynen öyle.Ben de dün Akşdm aynısını söyledim esas yardımı iyiliği ben burda yaşıyorken yapacaktı iyilik meleği kesildi Başıma.Saygılı ve medeni olsaydı asla bu noktalara gelmezdik,sorunlar halkında konuştormuyordu beni of puf yapıyordu he tmm fln
Beraber bişeyler yapms fikri bence de çok Saçma.Oğlum böyle Şeyler teklif edecek olursa,beraber olabilemedik oğluş derim keşke tahammül edebilseydik de en baştan beraber büyüseydin derimKesinlikle ne tatili sineması falan onlar babalarıyla eğlenirler zaten illa benim olmam şart diil ki hem çocuk ayrıldığımızın farkına varmaz tekrar aynı evde yaşama ihtimalini bile düşünür çocukda o da ben şuan onu evime bile almıyorum çocukları asansöre bindiriyorum karşıla diyorum bu kadar yani çoook uzun bir süre yüzyüze gelmeyi bile düşünmüyorum.
Ayni cümleyi ben de kurdum " inşallah sıradan biri haline gelir "hem de bir an önceay inşallahh sıradan biri haline gelir artık çektirdiği acılar benim ona yaşadığım duygular biter gider de rahat nefes alırım.Sende mi boşandın ?
O ünlemler size değildi,söz konusu kişiyeydi,teşekkür ederim.Pardon da biz bunu nerden bilelim? Her konu açanın konu geçmişini tek tek okumak mecburiyetinden miyiz? İçerği yazarken bu durumu belirtseydiniz. Artık yapılabilecek bir şey olmadığına göre siz de önünüze yolunuza bakın, Allah karşınıza güzel insanlar çıkartsın
Yeni düzenini kur hafifleyeceksin eminim.Sabah Arkafaşım geldi bebeği oyaladı ben kalan eşyaları toparladım,nakliyecileri yönlendirdim.Eşyalar söküldü yeni eve Kuruldu,bir tur daha Tenixlik ve yerleştirme işi kaldı.annmler sabah geliyorlar 4 gün kalacaklar o Sırada tam olarak yerleşirim inş.Koltuk takımını ve sehpayı çok kullandı diye bırakacaktım ama bırakmaktan vazgeçtim aldım geldim.
Hayret duysallaşıp ağlayacağım sanıyordum ama öyle bişey olmadı.Aylardır gözümde büyütmüşüm.Bundan sonrası Allah kerim..
Amin inşallah teşekkür ederimAllah yolunu acik etsin, kolayliklar versin. bundan sonra onunuzde hep guzel kapilar acilir insallah.
Alkis.Gayet medeni davranmaya calisiyor , onceki konunuzu bilmiyorum ama ortada siddet yoksa , anlasarak bosaniyorsaniz adam olmasi gerekeni yapiyor
Hayirlisi olsunSabah Arkafaşım geldi bebeği oyaladı ben kalan eşyaları toparladım,nakliyecileri yönlendirdim.Eşyalar söküldü yeni eve Kuruldu,bir tur daha Tenixlik ve yerleştirme işi kaldı.annmler sabah geliyorlar 4 gün kalacaklar o Sırada tam olarak yerleşirim inş.Koltuk takımını ve sehpayı çok kullandı diye bırakacaktım ama bırakmaktan vazgeçtim aldım geldim.
Hayret duysallaşıp ağlayacağım sanıyordum ama öyle bişey olmadı.Aylardır gözümde büyütmüşüm.Bundan sonrası Allah kerim..
Arada resmen Kuşak farkı varmış dışardan görünen mutluluk gerçekten yoktur sanmıyorum.
Medeni bi sekilde kavgasz gurultusuz bosanmak istiyo sonucta cocuk icin illa arada bir biraraya gelceksiniz yuzunuz olmali birbrnizeGüncelleme: 19.sayfada
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Güncelleme: 19.sayfada
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Ne yaptın arkadasim seni merak ettim konunu takip ediyorum taşınabildin mi nasilsin moralin nasil
Ne yaptin merak ettik gercekten. Takipteyiz.
Bebisinle musmutlu hayatlar yasarsiniz insallah..
Selam kızlar tekrardan.Dünden beri annemle evi yerleştiriyoruz,çanak anten taktırdım,internet bağlattım,eksik eşyaları aldım,kilit değiştirdik lambaları taktırdık derken giremedim buraya.Bir yandan bebek ihtiyacları için ağlıyor onunls ilgileniyorum Taşınma isleri zor ama Maşallsh evi çok sevdim çok ferah şirin güzel bir ev,annem de çok sevdi çok huzurluyum Allah bozmasın.bilsem daha önce gelirdim :) Artık "evim" diyebiliyorum çok şükür.Meraktayız konu sahibi
Ama içimden bir ses daha huzurlu olduğunu söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?