geniş değilBir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Çocuğu var bir adet,aile ortamından mahrum olacak olan.onun için çekebilir meselaYa gercekten canınızı yakmak icin demiyorum ama adam sizi sevmiyor niye vicdan azabı ceksin ki
Erkekler bizim kadar cocuklarının aile ortamı diye duygusal bakmıyor olayaÇocuğu var bir adet,aile ortamından mahrum olacak olan.onun için çekebilir mesela
Hala aman yapma etme demesi gibi bir umudunuz var sanırım ama karşı tarafın böyle bir niyeti yok maalesef yolunuza bakın çocuğunuza sarılın sizinde daha güzel bir hayatınız olacak emin olunBir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Simdiki zamanda cok zor benim arkdasimin ayrildigi adam cok seviyorum falan dedi ayrilmak istemdi felan 3 ay sonra kendinden 18 yas kucuk bayanla evlendi simdi gorsen ne mutlu ne mutlu yani diyecem bizim fincanlar simdi bardak olmus
Genişlik değil bu. Medeni olmaya çalışıyor. Ancak gereksiz geldi bana. 2 yıldır medeniyetten , görgüden, saygıdan uzak olan birinin şimdi kalkıp 'çocuğumun annesi' diye bi şeyler yapmaya çalışması çok saçma. Sana , çocuğuna saygısı olsa belki bu noktaya gelmezdiniz de bi süre sonra düzelirdi. Ancak ne saygısı var ne sevgisi.Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Boşanmak iki Eş Arasında gerçekleşen bir olay. Iki kişinin evliliğini anlaşamayıp sona erdirmesi. Boşanmış kişiler anne baba olmaktan boşanmıyorlar zaten.Sizi geçen ki konunuzdan değil, aylar önce açtığınız konudan şimdi hatırladım. Geçen ki konuyu biliyorum ama aylar önce, "ev arkadaşı gibiyiz," muhabbeti olan konuyu sizin açtığınızı bilmiyordum.
Adam için ilişki bitmiş, her şey bitmiş. İyi tavırları neden bilmiyorum. Belki size iyi görünmek için yapıyor, belki de gerçekten iyi bitmesini istiyor.
Fakat ben boşanıyor olsaydım, kesinlikle böyle boşanmak isterdim. Yaşadığınız olaylardan bahsetmiyorum; boşanma aşamasında medeni olmaktan bahsediyorum. En azından çocuklarım için çabalardım.
Çünkü çocuklu insanlar hayatları boyunca bence tam olarak boşanamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şikel ile Emre Altuğ boşanmış oldukları halde çocukları ile tatile bile gitmişlerdi.
Ben mi aşırı medeniyim bilmiyorum tabii ama boşansak herhalde eski eşimle çocuklar için yemeğe de giderdim, sinemaya da tiyatroya da veya farklı şehirlerde olsak gelip benim evimde de kalabilirdi. Eski eşten arkadaş olmaz ama çocuklar varsa arada anne baba en azından çocuklar için birbirlerine tahammül edebilmeli. Çocuğunuza lütfen babaya olan öfkeyi yansıtmayın veya ona karşı babasından nefret edecek tutumlarda bulunmayın. Çevrenizden kimsenin de çocuğunuzun yanında baba hakkında kötü konuşmasına izin vermeyin.
Boşanmak iki Eş Arasında gerçekleşen bir olay. Iki kişinin evliliğini anlaşamayıp sona erdirmesi. Boşanmış kişiler anne baba olmaktan boşanmıyorlar zaten.
Bir akşam yemeği olabilir veya çocukların okulu şu bu vs gibi etkinliklerde anne baba olarak biraraya gelmekte çok normal. Ama aynı evde kalmak çocuk dışında irtibat halinde olmak çokta sağlıklı bir durum değil bana göre.medeniyette değil.
Çünkü ayrılınca herkes yoluna. Herkesin yoluna gitmesi de çocukları ihmal etmek anlamına gelmiyor.
Sizin yorumunuz dikkatimi çektiği için alıntılama Gereği duydum yanlış anlamayın.
Boşanmak iki Eş Arasında gerçekleşen bir olay. Iki kişinin evliliğini anlaşamayıp sona erdirmesi. Boşanmış kişiler anne baba olmaktan boşanmıyorlar zaten.
Bir akşam yemeği olabilir veya çocukların okulu şu bu vs gibi etkinliklerde anne baba olarak biraraya gelmekte çok normal. Ama aynı evde kalmak çocuk dışında irtibat halinde olmak çokta sağlıklı bir durum değil bana göre.medeniyette değil.
Çünkü ayrılınca herkes yoluna. Herkesin yoluna gitmesi de çocukları ihmal etmek anlamına gelmiyor.
Sizin yorumunuz dikkatimi çektiği için alıntılama Gereği duydum yanlış anlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?