Bu kadar geniş koca olur mu delircem

yok canım ölmüyolar senin bir hatanı bulup çıkarıyolar benim hatam neymiş biliyo musun ben onu evden kovmuşum :) öyle diyomuş ama oda beni evden kovdu niye kovdum diye düşünmüyo musun dedim.bi şekilde kendileri aklamayı beceriyolar sen takılma boşver yoluna bak

geniş değil
seni sevmiyor ve başkası var
onada yol olmuş işte
kaçırırmı bu fırsatı

Çocuğu var bir adet,aile ortamından mahrum olacak olan.onun için çekebilir mesela
Erkekler bizim kadar cocuklarının aile ortamı diye duygusal bakmıyor olaya
Büyük ihtimal hayatında baska biri var belki yeni aile ortamı kurmayı bile düşünüyor olabilir ama kesinlikle kalbinde kafasında herşeyinde bitirmiş
Zor ama sizde lütfen artık onun icin planlar hayaller kurmayın şükredin kurtuldugunuza herşeyin daha güzel olacagına inanın

Medeniyetli davranıyor saygılı,yasanmıslık var ortada ama sevgi olmadıgı şüphesiz..

Adamın zaten göremediği bir çocuğu var. Ee sizinle de kötü olup çocuğundan mı olsun? Gayet mantıklı ve medeni davranmış. Siz sanki biraz ayrılıyorum terk ediyorum diye blöf yapmaya çalıştınız ama adamın işine gelmiş.

Hala aman yapma etme demesi gibi bir umudunuz var sanırım ama karşı tarafın böyle bir niyeti yok maalesef yolunuza bakın çocuğunuza sarılın sizinde daha güzel bir hayatınız olacak emin olun

Siz bence adamın sizden çoktan vazgeçtiği gerçeğini kabullenmek istemiyorsunuz. Hala yapma gitme desin diye beklentiniz var. Normal şartlarda bu davranışların zorunuza gitmemesi gerekirdi çünkü. @lovelove1

Çok medeni bir eş:) ne yapmasını bekliyordunız ki? Ayaklarınıza kapanıp aglamasını mı yoksa gitme diye yalvarmasını mı? Genişlik değil bu olması gereken keşke her ayrılık böyle kabhaeız gürültüsüz olsa.

Boşanırken ya saç baş girilmeli yada salya sümük ağlanmalı mı? Adam evliliği zaten kafasında bitirmiş, medeni olmaya çalışıyor. Ortada bi çocuk var ve sizinde yapmak zorunda olduğunuz bu. Kişisel kinlerinizi çocuğunuza yansıtmayın, kavga çıkartmayın.

Bir tanıdık anlatmıştı

boşanıyorlar adam evden ayrılıyor

evde kadının anne babası kadın ve adam var

adam eşyalarını toplamış

senin araba işle beni şuraya bırakabilir misin demiş

kadın şok oldum ben yuvam yıkılıyor modundayım adam kanka modunda araba ile bırakılmak istiyor demişti

seninkinin yardım etmesinde garip bir durum yok esasen

kavga gürültü olmasın bitsin gitsin modunda

Ne güzel çocuğumun Annesi demiş işte evet uzuldugunu gormemek zor ama iyi yanından bak burda nekadar konu okuduk esyalarini vermeyen çocuğunu almak isterken anneye şiddet uygulayan kendi çocuğuna nafaka vermemek için türlü iftira atanlar ki boşandı diye kadın cinayetleri bunlar olmadığı için sukredin bence

Sizi geçen ki konunuzdan değil, aylar önce açtığınız konudan şimdi hatırladım. Geçen ki konuyu biliyorum ama aylar önce, "ev arkadaşı gibiyiz," muhabbeti olan konuyu sizin açtığınızı bilmiyordum.

Adam için ilişki bitmiş, her şey bitmiş. İyi tavırları neden bilmiyorum. Belki size iyi görünmek için yapıyor, belki de gerçekten iyi bitmesini istiyor.

Fakat ben boşanıyor olsaydım, kesinlikle böyle boşanmak isterdim. Yaşadığınız olaylardan bahsetmiyorum; boşanma aşamasında medeni olmaktan bahsediyorum. En azından çocuklarım için çabalardım.

Çünkü çocuklu insanlar hayatları boyunca bence tam olarak boşanamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şikel ile Emre Altuğ boşanmış oldukları halde çocukları ile tatile bile gitmişlerdi.

Ben mi aşırı medeniyim bilmiyorum tabii ama boşansak herhalde eski eşimle çocuklar için yemeğe de giderdim, sinemaya da tiyatroya da veya farklı şehirlerde olsak gelip benim evimde de kalabilirdi. Eski eşten arkadaş olmaz ama çocuklar varsa arada anne baba en azından çocuklar için birbirlerine tahammül edebilmeli. Çocuğunuza lütfen babaya olan öfkeyi yansıtmayın veya ona karşı babasından nefret edecek tutumlarda bulunmayın. Çevrenizden kimsenin de çocuğunuzun yanında baba hakkında kötü konuşmasına izin vermeyin.

Genişlik değil bu. Medeni olmaya çalışıyor. Ancak gereksiz geldi bana. 2 yıldır medeniyetten , görgüden, saygıdan uzak olan birinin şimdi kalkıp 'çocuğumun annesi' diye bi şeyler yapmaya çalışması çok saçma. Sana , çocuğuna saygısı olsa belki bu noktaya gelmezdiniz de bi süre sonra düzelirdi. Ancak ne saygısı var ne sevgisi.
2 sene boyunca sana o lafları , hakaretleri söylemeyip karşısına alsa olmadığını, olmayacağını söylese, sevmese bile saygı duymuş olsa şu an yardim etmek isteyişi anlaşılır gelirdi tabii ki.
Yaptıklarını anlamlandırmaya çalışma. Bu daha çok yorar seni. Enerjini yeni başlangıçlarına sakla.

Boşanmak iki Eş Arasında gerçekleşen bir olay. Iki kişinin evliliğini anlaşamayıp sona erdirmesi. Boşanmış kişiler anne baba olmaktan boşanmıyorlar zaten.
Bir akşam yemeği olabilir veya çocukların okulu şu bu vs gibi etkinliklerde anne baba olarak biraraya gelmekte çok normal. Ama aynı evde kalmak çocuk dışında irtibat halinde olmak çokta sağlıklı bir durum değil bana göre.medeniyette değil.
Çünkü ayrılınca herkes yoluna. Herkesin yoluna gitmesi de çocukları ihmal etmek anlamına gelmiyor.
Sizin yorumunuz dikkatimi çektiği için alıntılama Gereği duydum yanlış anlamayın.

İnanın o yemek bile çok zor pedagog da dedi bana ama asla yapamam şu evre de belki ilerleyen zamanda yapabilirim şuan bizde herşey yeni o yüzden sanırım ama telefonla görüşmek oluyo tabi çocuklar için

Tipik kova davranışı ..
Şunu anlayamadım, başka nasıl türlü olsa onu normal sayacaksınız, hakaret, kavga dövüş yalvarma gibi şeyler mi?..

Aynı evde kalmak derken, diyelim ayrı şehirlerdeyiz ve çocukları görmeye geldi ve çocuklar babaları ile uyumak istedi. O şekilde yani. Yoksa neden başbaşa vakit geçireyim, tatile gideyim? Elbette herkes kendi yoluna kendi hayatına. Kast ettiğim şey o değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…