Çocuklar için Görüşmek çok normal ve zorunlu da ama diğer türlü yok medeniyiz ayaklarına beraber tatile gitmek Saçmaİnanın o yemek bile çok zor pedagog da dedi bana ama asla yapamam şu evre de belki ilerleyen zamanda yapabilirim şuan bizde herşey yeni o yüzden sanırım ama telefonla görüşmek oluyo tabi çocuklar için
Sırf blöf için Böylesine büyük bir adım atılır mı hiç tabi ki blöf yapmadım aylardır düşünüp karara vardım.Adamın zaten göremediği bir çocuğu var. Ee sizinle de kötü olup çocuğundan mı olsun? Gayet mantıklı ve medeni davranmış. Siz sanki biraz ayrılıyorum terk ediyorum diye blöf yapmaya çalıştınız ama adamın işine gelmiş.
Sizin Bahsettiğiniz Bambaşka bir konu..çocuk için her şey yapılabilir fakat çocuk için !! Beni evden yolluyormuşçasına Davranışlar hoş değilSizi geçen ki konunuzdan değil, aylar önce açtığınız konudan şimdi hatırladım. Geçen ki konuyu biliyorum ama aylar önce, "ev arkadaşı gibiyiz," muhabbeti olan konuyu sizin açtığınızı bilmiyordum.
Adam için ilişki bitmiş, her şey bitmiş. İyi tavırları neden bilmiyorum. Belki size iyi görünmek için yapıyor, belki de gerçekten iyi bitmesini istiyor.
Fakat ben boşanıyor olsaydım, kesinlikle böyle boşanmak isterdim. Yaşadığınız olaylardan bahsetmiyorum; boşanma aşamasında medeni olmaktan bahsediyorum. En azından çocuklarım için çabalardım.
Çünkü çocuklu insanlar hayatları boyunca bence tam olarak boşanamıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Çağla Şikel ile Emre Altuğ boşanmış oldukları halde çocukları ile tatile bile gitmişlerdi.
Ben mi aşırı medeniyim bilmiyorum tabii ama boşansak herhalde eski eşimle çocuklar için yemeğe de giderdim, sinemaya da tiyatroya da veya farklı şehirlerde olsak gelip benim evimde de kalabilirdi. Eski eşten arkadaş olmaz ama çocuklar varsa arada anne baba en azından çocuklar için birbirlerine tahammül edebilmeli. Çocuğunuza lütfen babaya olan öfkeyi yansıtmayın veya ona karşı babasından nefret edecek tutumlarda bulunmayın. Çevrenizden kimsenin de çocuğunuzun yanında baba hakkında kötü konuşmasına izin vermeyin.
Arada resmen Kuşak farkı varmış dışardan görünen mutluluk gerçekten yoktur sanmıyorum.Simdiki zamanda cok zor benim arkdasimin ayrildigi adam cok seviyorum falan dedi ayrilmak istemdi felan 3 ay sonra kendinden 18 yas kucuk bayanla evlendi simdi gorsen ne mutlu ne mutlu yani diyecem bizim fincanlar simdi bardak olmus
O kadar doğru Şeyler yazdın kü ellerine sağlık aynen öyle.Ben de dün Akşdm aynısını söyledim esas yardımı iyiliği ben burda yaşıyorken yapacaktı iyilik meleği kesildi Başıma.Saygılı ve medeni olsaydı asla bu noktalara gelmezdik,sorunlar halkında konuştormuyordu beni of puf yapıyordu he tmm flnGenişlik değil bu. Medeni olmaya çalışıyor. Ancak gereksiz geldi bana. 2 yıldır medeniyetten , görgüden, saygıdan uzak olan birinin şimdi kalkıp 'çocuğumun annesi' diye bi şeyler yapmaya çalışması çok saçma. Sana , çocuğuna saygısı olsa belki bu noktaya gelmezdiniz de bi süre sonra düzelirdi. Ancak ne saygısı var ne sevgisi.
2 sene boyunca sana o lafları , hakaretleri söylemeyip karşısına alsa olmadığını, olmayacağını söylese, sevmese bile saygı duymuş olsa şu an yardim etmek isteyişi anlaşılır gelirdi tabii ki.
Yaptıklarını anlamlandırmaya çalışma. Bu daha çok yorar seni. Enerjini yeni başlangıçlarına sakla.
Ben de zaten boşansam anlattığım gibi bir boşanma olsun isterdim dedim. Sizin olayınız bambaşka.Sizin Bahsettiğiniz Bambaşka bir konu..çocuk için her şey yapılabilir fakat çocuk için !! Beni evden yolluyormuşçasına Davranışlar hoş değil
Çocuklar için Görüşmek çok normal ve zorunlu da ama diğer türlü yok medeniyiz ayaklarına beraber tatile gitmek Saçma
Çok normal.Kesinlikle ne tatili sineması falan onlar babalarıyla eğlenirler zaten illa benim olmam şart diil ki hem çocuk ayrıldığımızın farkına varmaz tekrar aynı evde yaşama ihtimalini bile düşünür çocukda o da ben şuan onu evime bile almıyorum çocukları asansöre bindiriyorum karşıla diyorum bu kadar yani çoook uzun bir süre yüzyüze gelmeyi bile düşünmüyorum.
Çok normal.
Zamanla kırılıyor zaten o mesafeler emin olun.
Bu çocukların ilerde okulu dersi ünv si eğitimi askerliği Evliliği derken hep Görüşmek zorunda kaldığınız zamanlar olacak. Doğal olarak artık bu zamanki gibi taze olmayacak hisleriniz. Zamanla sıradan bir kişi haline gelecek.
Sıradan biriyle tatile gider misin öyle düşün
Bu medeni ! adam 8 aylık hamile olan beni evden kovmuş bir adam (?) o zaman nerdeydi bu medeniyet acaba
Gelir gelir biraz zaman.ay inşallahh sıradan biri haline gelir artık çektirdiği acılar benim ona yaşadığım duygular biter gider de rahat nefes alırım.Sende mi boşandın ?
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Gelir gelir biraz zaman.
Yok ama ayrılmış bir anne Baba'nın çocuğuyum. Yasımda büyüktü ayrıldıklarında o sürece dahil oldum. Biliyorum o Yüzden yabancı Değilim böyle şeylere ve Anlıyorum sizleri. Belki sizleri tam olarak anlayamasam bile Çocuklarınızın ne hissettiğini Anlıyorum.
Bir şey yapmaya çalışmıyor ki. Siz çok şey beklemişsiniz. Ayılsın bayılsın üzülsün istiyorsunuz. Ama adam halinden memnun. Bunu görmeniz gerekiyor. Bu genişlik değil sizi sevmemiş olması.Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Ben 14 yaşındaydım kardeşim daha küçüktü 6 yasında diğeri de 8 yasındaydı.üff aradığım tam da sensin sanırımm kaç yaşındaydın ayrıldıkların da ve sence nasıl davranmalıyız çocuklara ?
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?