Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Eşiniz ciddi bir depresyonda. İhtimal sizi sevmiyor. Birşeyler için çaba gösteren bir adam değil. Siz gitme vs demesini bekliyorsunuz... Üzücü. Hakkınızda hayırlısı olsun...

İnanın o yemek bile çok zor pedagog da dedi bana ama asla yapamam şu evre de belki ilerleyen zamanda yapabilirim şuan bizde herşey yeni o yüzden sanırım ama telefonla görüşmek oluyo tabi çocuklar için
Çocuklar için Görüşmek çok normal ve zorunlu da ama diğer türlü yok medeniyiz ayaklarına beraber tatile gitmek Saçma

Sorunlar karşılıklı olunca ortada da vicdan yapacak bi durum olmuyo demek ki. Adamın içi rahat heralde...

Sırf blöf için Böylesine büyük bir adım atılır mı hiç tabi ki blöf yapmadım aylardır düşünüp karara vardım.

Sizin Bahsettiğiniz Bambaşka bir konu..çocuk için her şey yapılabilir fakat çocuk için !! Beni evden yolluyormuşçasına Davranışlar hoş değil

Simdiki zamanda cok zor benim arkdasimin ayrildigi adam cok seviyorum falan dedi ayrilmak istemdi felan 3 ay sonra kendinden 18 yas kucuk bayanla evlendi simdi gorsen ne mutlu ne mutlu yani diyecem bizim fincanlar simdi bardak olmus
Arada resmen Kuşak farkı varmış dışardan görünen mutluluk gerçekten yoktur sanmıyorum.

O kadar doğru Şeyler yazdın kü ellerine sağlık aynen öyle.Ben de dün Akşdm aynısını söyledim esas yardımı iyiliği ben burda yaşıyorken yapacaktı iyilik meleği kesildi Başıma.Saygılı ve medeni olsaydı asla bu noktalara gelmezdik,sorunlar halkında konuştormuyordu beni of puf yapıyordu he tmm fln

Sizin Bahsettiğiniz Bambaşka bir konu..çocuk için her şey yapılabilir fakat çocuk için !! Beni evden yolluyormuşçasına Davranışlar hoş değil
Ben de zaten boşansam anlattığım gibi bir boşanma olsun isterdim dedim. Sizin olayınız bambaşka.

Fakat takmayın adamı sağlığınıza yazık. Kurtuldunuz bence.

Çocuklar için Görüşmek çok normal ve zorunlu da ama diğer türlü yok medeniyiz ayaklarına beraber tatile gitmek Saçma

Kesinlikle ne tatili sineması falan onlar babalarıyla eğlenirler zaten illa benim olmam şart diil ki hem çocuk ayrıldığımızın farkına varmaz tekrar aynı evde yaşama ihtimalini bile düşünür çocukda o da ben şuan onu evime bile almıyorum çocukları asansöre bindiriyorum karşıla diyorum bu kadar yani çoook uzun bir süre yüzyüze gelmeyi bile düşünmüyorum.

Çok normal.
Zamanla kırılıyor zaten o mesafeler emin olun.
Bu çocukların ilerde okulu dersi ünv si eğitimi askerliği Evliliği derken hep Görüşmek zorunda kaldığınız zamanlar olacak. Doğal olarak artık bu zamanki gibi taze olmayacak hisleriniz. Zamanla sıradan bir kişi haline gelecek.
Sıradan biriyle tatile gider misin öyle düşün

ay inşallahh sıradan biri haline gelir artık çektirdiği acılar benim ona yaşadığım duygular biter gider de rahat nefes alırım.Sende mi boşandın ?

Bu medeni ! adam 8 aylık hamile olan beni evden kovmuş bir adam (?) o zaman nerdeydi bu medeniyet acaba

Pardon da biz bunu nerden bilelim? Her konu açanın konu geçmişini tek tek okumak mecburiyetinden miyiz? İçerği yazarken bu durumu belirtseydiniz. Artık yapılabilecek bir şey olmadığına göre siz de önünüze yolunuza bakın, Allah karşınıza güzel insanlar çıkartsın

ay inşallahh sıradan biri haline gelir artık çektirdiği acılar benim ona yaşadığım duygular biter gider de rahat nefes alırım.Sende mi boşandın ?
Gelir gelir biraz zaman.
Yok ama ayrılmış bir anne Baba'nın çocuğuyum. Yasımda büyüktü ayrıldıklarında o sürece dahil oldum. Biliyorum o Yüzden yabancı Değilim böyle şeylere ve Anlıyorum sizleri. Belki sizleri tam olarak anlayamasam bile Çocuklarınızın ne hissettiğini Anlıyorum.

Biz kadınlar bazen ne yaptığımızı kendimizde bilmiyoruz... Kavgalı dövüslü ayrilsalar adamlara demedigimizi birakmiyoruz... Insanca medeni bir sekilde ayrilmak icin ugrassalar onada bir kulp buluyoruz... Ortada çocuk var ömür boyu görüşülecek bu bariz bişey neden kötü olasınız ki adam gayet ılımlı yaklaşmış...

Onun eşyalarını toplayıp iş yerine kargo yapmak daha mantıklı geldi bna

üff aradığım tam da sensin sanırımm kaç yaşındaydın ayrıldıkların da ve sence nasıl davranmalıyız çocuklara ?

Bir şey yapmaya çalışmıyor ki. Siz çok şey beklemişsiniz. Ayılsın bayılsın üzülsün istiyorsunuz. Ama adam halinden memnun. Bunu görmeniz gerekiyor. Bu genişlik değil sizi sevmemiş olması.

üff aradığım tam da sensin sanırımm kaç yaşındaydın ayrıldıkların da ve sence nasıl davranmalıyız çocuklara ?
Ben 14 yaşındaydım kardeşim daha küçüktü 6 yasında diğeri de 8 yasındaydı.
Eğer anne anne olarak baba da baba olarak sorumluluğunu yerine getiriyorsa ayrılmaları çocuklar için öyle çokta vahim bir durum olmuyor. Misal okul toplantısı dersi mezuniyeti vs bunlardan birinde anne gelmez ya da baba gelmezse o zaman Üzücü tabi ya da baba kendine baska hayat çizerken ( elbette ki çizebilir çünkü ayrılınca artık özgür oluyor ) çocuklarını ihmal ederse ihtiyaçlarını karşılamazsa maddi manevi yanında olmazsa sorunlar orada baslar. Inan evde kedi köpek gibi birbirini yiyen karı koca olmaktansa dışarda birbirine saygılı anne baba olmak daha doğru.

kavga çıkarsa daha mı iyi? siz bence hala seviyor yada sevilmek istiyorsunuz ondan yedirememişsiniz medeni davranışını üzülsün gitme desin vs istiyorsunuz gibi geldi bana..
bence adam normal lütfen kusura bakmayınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…