- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
Evet doğru söylüyorsun velayet davası vs bir sürü sıkıntı olurYapmasın öyle bşy
Mahkemede beni aldatıyor diye iftira bile atar yoksa kadına
Kendim için isteyemiyorum çünkü çalışıyorum.Avukatsız alabilir miyim acaba çünkü taşınmaya ayırdım bütçemi avukata verecek bişey kalmadı ücretsiz iZindeydim zaten,pazartesi döneceğimEn dığru karar al tabi ki Söke Söke al hem de Evlenip üstüne çocuk sahibi de olup Kadınları mağdur bırakmaya Hakkı yok.
Hem kendin için hem de çocuk için iste nafaka
Keske öyle bir test olsa erkeklerede kadinlara da uygulansa o testi gecemeyen evlenemese ne guzel olurduhayatAynen bende adama sinir oluyorum
Böyleleri cidden kanunen evlenmeleri yasaklanmalı
Baroya gidip bir avukat isteseniz durumunuzun olmadığını Söyleseniz onlar tayin ediyor diye biliyorum.Kendim için isteyemiyorum çünkü çalışıyorum.Avukatsız alabilir miyim acaba çünkü taşınmaya ayırdım bütçemi avukata verecek bişey kalmadı ücretsiz iZindeydim zaten,pazartesi döneceğim
Aynen canım ya böyle serseriler evlilik kurumuna zarar veremezdiKeske öyle bir test olsa erkeklerede kadinlara da uygulansa o testi gecemeyen evlenemese ne guzel olurduhayat
Bide 40 yasinda adam haAynen canım ya böyle serseriler evlilik kurumuna zarar veremezdi
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
40 yasında adam ama 40 gram merhamet yokBide 40 yasinda adam ha
Iste bazisi böyle
Bak sinirim gecmedi
Keske reelde tanisaydim konu sahibini cok destek olurdum ben ona neyseki arkadasi gelcekmis
Boşanmaya gönlüm yok değil de keşke mutlu bir evliliğimiz olsaydı dört elle sarılsaydık yuva Yapsaydık burayı diyorum ve üzülüyorum böyle olmadığı için hayalkırıklığı yaşıyorumÖnceki konunuzu bilmiyorum ama sizin boşanmaya gönlünüz yok, adamda kafasında bitirmiş diye gururunuza yediremiyorsunuz gibi hissettim.
Yoksa keşke bütün boşanan çiftler eşiniz gibi olsa.
Aynen ya neden siz gidiyorsunuz o s.... gitsinBelliki evlilik bitmiş ne yasadiniz kim hakli kim haksiz bilmiyorum lakin siz cocgunuz ile nereye gidiyorsunuz o gitsin hem kadin nereye gider cocgunda var adam piskin zaten ev ortak maliniz mi eger oyleyse kiv gitsin o gitsin sen niye gidiyorsun evet terkedeceksen ama o evi terketsin sende evde oturmaya devam et gene uzucu yuva yikilisini görmek
Kendi ailesiyle görüşmüyor benim ailemi de kendince beğenmiyor kenfi her şeyin en iyisini bilir !Durumu anlatabileceğiniz aranızı yapacak hiç aile büyükleri yok muydu.eşinizin bu umursamazlığı çok acı evet ama boşanmanıza üzüldüm gerçekten.Allah hayırlı kapılar açsın
Onun yardımına ihtiyacım yok,nakliyeciler taşıyacaklar zaten.Terkedilmiyorım haberim var ben yolluyorum ben ben ben imajı vermeye çalılıyor kim bilir komşularaortada bebek var, taşınmak da zor iş.sizin sırtlanıp koli taşınmanızdansa izin almış işten.kafasında bitmiş tamamen ve eski eşinin peşine takılacak psikopatlardan da değilmiş.olgun ve medeni bir davranış.dövüp çocuğunu kaçırmaya mı kalksın isterdin? saygı çerçevesinde boşanma bu işte. yüz göz olacaksınız bebek var arada, saygınızı koruyun.
Canım sakın evini terketme o gitsin isterse çocuğunla düzenini bozmaKendi ailesiyle görüşmüyor benim ailemi de kendince beğenmiyor kenfi her şeyin en iyisini bilir !
Beklentini sıfırlamadan bu hayal kırıklığı geçmez be güzelim. Dilerim bundan sonrasında çok güzel günler görürsün. Allah seni, seni çok sevecek biri ile karşılaştırsın.Boşanmaya gönlüm yok değil de keşke mutlu bir evliliğimiz olsaydı dört elle sarılsaydık yuva Yapsaydık burayı diyorum ve üzülüyorum böyle olmadığı için hayalkırıklığı yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?