Bu kadar geniş koca olur mu delircem

En dığru karar al tabi ki Söke Söke al hem de Evlenip üstüne çocuk sahibi de olup Kadınları mağdur bırakmaya Hakkı yok.
Hem kendin için hem de çocuk için iste nafaka
Kendim için isteyemiyorum çünkü çalışıyorum.Avukatsız alabilir miyim acaba çünkü taşınmaya ayırdım bütçemi avukata verecek bişey kalmadı ücretsiz iZindeydim zaten,pazartesi döneceğim

Önceki konunuzu bilmiyorum ama sizin boşanmaya gönlünüz yok, adamda kafasında bitirmiş diye gururunuza yediremiyorsunuz gibi hissettim.

Yoksa keşke bütün boşanan çiftler eşiniz gibi olsa.

Baroya gidip bir avukat isteseniz durumunuzun olmadığını Söyleseniz onlar tayin ediyor diye biliyorum.
Kendin içinde nafaka isteyebilirsiniz benim bildiğim Çalışıyor olman engel olmaz ki verecekse verir.

Durumu anlatabileceğiniz aranızı yapacak hiç aile büyükleri yok muydu.eşinizin bu umursamazlığı çok acı evet ama boşanmanıza üzüldüm gerçekten.Allah hayırlı kapılar açsın

ortada bebek var, taşınmak da zor iş.sizin sırtlanıp koli taşınmanızdansa izin almış işten.kafasında bitmiş tamamen ve eski eşinin peşine takılacak psikopatlardan da değilmiş.olgun ve medeni bir davranış.dövüp çocuğunu kaçırmaya mı kalksın isterdin? saygı çerçevesinde boşanma bu işte. yüz göz olacaksınız bebek var arada, saygınızı koruyun.

Muhtemelen daha duygularınız bitmediği için sizin zorunuza gitmiş ama maalesef eşinizin duyguları bitmiş ki mantıgıyla bakabiliyor bu durum bence sevinin ki başınıza bela olan, siddet gösteren, maddi destek sağlamayan vs vs biri olsaydı daha mı iyiydi.
Not: Aynı şeyi bende yaşıyorum eşimle evleri ayırdık bir çocuğumuz var ve tıp ki sizin eşiniz gibi davranıyor, konuşuyor ilk zamanlar benimde zoruma gidiyordu ama artık iyi ki böyle diyorum

Daha önceki konuyuda okudum yaşlarda olgun nasıl evlendiniz çok merak ettim bekar birisi olarak çok ürkütücü geldi nasıl tanıştınız? İlk zamanlarda böyle miydi

Belliki evlilik bitmiş ne yasadiniz kim hakli kim haksiz bilmiyorum lakin siz cocgunuz ile nereye gidiyorsunuz o gitsin hem kadin nereye gider cocgunda var adam piskin zaten ev ortak maliniz mi eger oyleyse kiv gitsin o gitsin sen niye gidiyorsun evet terkedeceksen ama o evi terketsin sende evde oturmaya devam et gene uzucu yuva yikilisini görmek

Önceki konunuzu bilmiyorum ama sizin boşanmaya gönlünüz yok, adamda kafasında bitirmiş diye gururunuza yediremiyorsunuz gibi hissettim.

Yoksa keşke bütün boşanan çiftler eşiniz gibi olsa.
Boşanmaya gönlüm yok değil de keşke mutlu bir evliliğimiz olsaydı dört elle sarılsaydık yuva Yapsaydık burayı diyorum ve üzülüyorum böyle olmadığı için hayalkırıklığı yaşıyorum

Aynen ya neden siz gidiyorsunuz o s.... gitsin

Durumu anlatabileceğiniz aranızı yapacak hiç aile büyükleri yok muydu.eşinizin bu umursamazlığı çok acı evet ama boşanmanıza üzüldüm gerçekten.Allah hayırlı kapılar açsın
Kendi ailesiyle görüşmüyor benim ailemi de kendince beğenmiyor kenfi her şeyin en iyisini bilir !

Onun yardımına ihtiyacım yok,nakliyeciler taşıyacaklar zaten.Terkedilmiyorım haberim var ben yolluyorum ben ben ben imajı vermeye çalılıyor kim bilir komşulara

Beklentini sıfırlamadan bu hayal kırıklığı geçmez be güzelim. Dilerim bundan sonrasında çok güzel günler görürsün. Allah seni, seni çok sevecek biri ile karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…