Bu kadar hakarete nasil yuz yuze bakilir?

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
Nasil akıllica davranip bu durumu yonetebilirim?
Calistigim kurumun muduru zengin bir aileden gelen 43 yaslarinda bir adam.bu adam evli ama evliligin cok bir gecerliligi yok sanirim.adam surekli disarida.sevgilileri olan ve bu herkesce bilinen bi adam.bekar hayati yasiyor.

Bu adam benimle goeusmek istedi.uzatmayayim yaklasik bes defa reddettim.bu arada o kadar karaktersiz insanlarla calisiyorum ki...dedikodu yapan arkadan kuyu kazan yalaka ne ararsaniz mevcut.iyilik yaptigim insanlardan kotuluk de gordum nankorluk de..hepsi degil tabi ama maalesef bi cogu.ben tartistim.bi kac kisiyle konusmuyorum.en son beni cagirip yine disarida bi seyler yapmak istedi hayir cevabini aldi.ve saydirdi.gerizekalisin aptalsin insanlar sana aptal diyor ne saniyosun sen kendini vs vs..seninle artik isim yok konusmak istemiyorum.bi sey diyemedim kaldim.

Bana artik gel kahve icelim vs gibi seyler soylemez.su an isteki konumlari icin bin bir cilve eda yaninda dolanacak onu kullanacak cok kadin var etrafinda.bana bulasmaz.ama ben o isyeeinde islerin nasil dondugunu bilecegim.benim islerim zor gorevler angarya olurken kimin ne yaparak rahat ettigini bilecegim ve bu sinir bozucu..sikayet etsem ispatlayamam..

Bu adam amirim konusmak zorunda kalacagim.selam versem bi turlu veemesem bi turlu..bana en son senin psikolojin mi bozuk antidepresan mi aliyorsun vs dedi.ya onu tehdit wdecegimi dusunup onun bile yolunu yapiyor.sen bana asildin bile dedi mesela..sana asildigima kimse inanmaz sen bana asildin zaten vs vs neler neler..

Ben tatil bitiyor ve kara kara dusunuyorum.ne halt edecegim?nasil yuz yuze gelecegim.kendini ezdirme tavrini koy diyeceksiniz.koydum zaten.bundan once de koydum.aylarca is icin bile muhatap olmadim.ama oyle de olmuyor maalesef.

Is degisikligi yap diyeceksiniz.yapamiyorum..ve zoruma gidiyor ben emek verdim yillarca bu sonradan gelen insanlar yalanla dolanla veya cikar saglayamadilar diye benim ustume mi ciksinlar?ben mi bizayim duzenimi? Ozet gecmeye caliatim.daha neler var anlatsam atiyorsun bu kadar da olamaz dersiniz.ama oluyor maalesef

Ne iş yapıyorsunuz?

memur değilsin anladığım kadarıyla özel bir firmadasınız.

şikayet edebileceğiniz bir üst kurul vs varsa durumu belirtin.

onun haricinde de mobbing uygulanıp en sonunda pes edeceğinize en başından iyi bir iş bulmaya yada farklı bir şubeye görevlendirme isteyebilirsiniz.

ahlak ve onurunuzu korumak adına bence bu şekilde davranmalısınız.

resmen ahlaksız teklifte bulunmuş. siz reddetmişsiniz. tekrar yüz yüze gelmek bile mide bulandırıcı..

Dünyanın en iyi işi falan mı bu? Bu iş yeri de bulunmaz hint kumaşı mı? Eğer dediğiniz gibi çok emek verdiyseniz deneyiminiz olmuştur artık. Benzer pozisyonlarda başka işlere bakın. Bu olay haricinde bile ben olsam orda durmam.

Gidecegim yer buradan daha uzak bir yer olur.zorlanirim yollarda.duzenimi bu insanlar yuzunden degistirmek bana dokunacak ve maalesef is hayati boyle gittigim yerin iyi olacaginin da garantisi yok.kalip bu guclukle basetmeliyim diye dusunuyorum acikcasi.

Büyük bir firmaysa departman değiştirmeyi deneyebilirsin , yada holdingse başka bir koluna geçiş yapmak istediğini bildirebilirsin.

Bence de kendinize yeni bi iş bakın. Çektiğinize değmez pislik herif Allahından bulsun.

Bazen insanlar o kadar sansli olmuyor suan calistigim is yerinde her seferinde uzerime bi angarya yukleniyor ama hicbirsey diyemiyorum cunku o ise ihtiyacim var

Ilkbaslarda hakkimi arama yoluna gittim ama baktim kimsenin umurunda degilim vazgectim

Bazen insanlar o kadar sansli olmuyor suan calistigim is yerinde her seferinde uzerime bi angarya yukleniyor ama hicbirsey diyemiyorum cunku o ise ihtiyacim var

Ilkbaslarda hakkimi arama yoluna gittim ama baktim kimsenin umurunda degilim vazgectim
Haklısnız..bende net bir insanın böyle şeylerin olduğu bir yerde hayatta calışamam mesela ahlaksızlığın olduğu yerde calışamam.

Bu insanı şikayet edebileceğiniz bir yer yok mu? Delilli falan şikayet etseniz harika olur hatta.Yolladığı mesajları saklasanız ne biliyim ya da size hakaret ederken ses kaydı alsanız.Tabii şartlarınızı tam bilmiyorum bu dediklerime uygun mu diye ama.Karşıdaki arsızsa biraz arsız olmak gerekiyor bazen mecburen.

Adam sana gerizekalı falan diyor ahlaksızlık diz boyu ve hala orada kalacağım diyorsunuz pes yani.. Dünyanın en iyi işi olsa durmam. Yok uzağa gidemem yok yeni ortam iyi olmazsa yok vs vs bahaneler üretmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…