Bu kadar hakarete nasil yuz yuze bakilir?

Bu adamın ispat edilebilir başka bir yanlışı varsa onu bulup şikayet edin isimsiz. Ne bileyim vergi kaçırıyordur mesela. Zaten böyle tiplerden her şey beklenir.

Mobbing konusuna çok önem veriyor bazı işyerleri çünkü çalışanın verimini düşüren ruh sağlığını bozan bir şey.Bu insanla uğraşmak sizi zorlar psikolojik olarak ama en azından kurtulma ihtimaliniz var.Böyle çekmeye devam ederseniz her gün biraz daha kötüye gidebilir.

Sikayet etmek cok yipratici olacak.adamin her yerde tanidiklari var ve bana turlu iftiralar atacak.tek yasiyorum burada tekim ve buna gogus gerebilir miyim bilmiyorum gercekten.

Ortak kanaat ya sikayet et ya da git seklinde.haklisiniz benim de dusuncem bu yonde.sikayet beni cok ugrastiracak.bana iftiralar atacak..tehdit edecek ki ustu kapali yapiyor zaten

Bu adamın attıgı msjları şikayet ettiğinizde ispat niteliğindedir şirketlerde umarım o msjları saklıyorsunuz, gün gelip size iftira attığında sakladıgınız msjları kullanın ve Mobbing, hakaret, tehdit,iftira gibi birçok sebeple hakkınızı arayabilirsiniz, ama çok saglam durmalısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…