Bu kadar hızlı olabilir mi?

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhaba,

Yaklaşık 2 aylık bir ilişkim var ve sevgilim evlilik düşündüğünü söylüyor. Ancak bu kadar hızlı şekilde bunu düşünmesi tedirgin ediyor beni. Gerçekten ciddi olduğunu nasıl anlayabilirim ? Açıkcası bende düşünüyorum aslında ama maalesef erkeklerin düşünceleri ciddiyetleri ile bayanlarınki genelde bir olmuyor. Ben önce mantıken onunlaydım ve sonradan hoşlanmaya başladım.

Hemen evlenelim demek ayrı seninle ileride evlenmeyi düşünüyorum demek ayrı ciddi bir ilişki yaşıyorsanız sonunda evliliğin düşünülmesi doğal bence :) tabi gidişata göre neler olur bilemezsiniz. Evlilikten bahsedip sizden farklı beklentiler içine girmiyorsa niyetinde ciddidir bence. hakkınızda hayırlısı

şuan evlenelim demiyor hatta genelde karar mercii benim :) ilk zamanlar sadece tepkisini ölçmek için üniversiteyi bahane ederek daha 3 senemiz olduğunu söylemiştim (ikinci üniversitemi okuyorum ve çalışıyorum). tek söylediği cümle sen nasıl istersen oldu :) ama içinden bu kadar uzun süre geçmesini istemediğini geçirdiğini biliyorum sonradan konuştuğumuzda öğrendim ağzından duydum direk :) hatta sonuçta sevgiliyiz ufak tefek yakınlaşmalarımız illaki oluyor. eminimki başka bir erkek olsa çok güzel şekilde ileriye götürmek ister en azından hal hareketleriyle bunu gösterir ama sevgilim aksine her zaman bana ileriye sakın gitmeyelim sen benim helalimsin deyip duruyor kimi zaman sırf bu sebeple uzaklaşıyor benden (o an kendini kötü hissetmemek için sarılmıyor mesela) bu hal hareketlerini gördükçe daha çok sevmeye başladım aslında onu. ilk etapta onunla tanıştığımda kişiliği gerçekten hoşuma gitmişti ve bana davranışları çok hoştu ki hala aynı. arkadaşlarımız yanında olsun dışarda olsun ell üstünde tutar.. hatta şöyleki ailelerimizden bahsederken benim ailem için kendi ailesiymiş gibi konuşuyor annem babam ablam abim diyor :)

Son düzenleme:
Sizinle ileriye dönük düşünmesi güzel fakat sizin onu tanımanız için iki ay çok kısa bir zaman.

Siz bile bilemiyorken biz buradan ciddi mi yoksa sizi kafalamak için mi yapıyor bilemeyiz

Ancak madem karar merci hep sizsiniz

Zaman verin ve görün , bu süre zarfında da güvenip güvenmemeniz gerektiğini zaten anlarsınız

Kısa sürede evlenmeyi düşünen her erkek üç kağıtçı olacak diye birşey yok, hal ve hareketleri size yol gösterecektir

ben onu zaten bir arkadaş vasıtasıyla tanıdım. arkadaşımla aynı yerde çalışıyorlar. birazda güvenim ondan dolayı oldu en başta

Planların ileriye dönük olması güzel birsey iliskinizi ciddiye aldıgını gösterir ama birbirinizi tanımanız icin biraz daha zamana ihtiyacınız var.

niyetinin ileriye yönelik olduğunu söylemiş ne güzel işte....
bu kadar hızlı oluyo evet...
ben 4. ayımızda evlenme teklifi almıştım...
baştanda söylemişti zaten evlenmek istediğini...

süreyi uzatabildiğin kadar uzat bence
kötü nıyetlı yada samimiyetsiz olduğunu bende düşünmüyorum ama yine de temkinli olmanda fayda var..

düşünceleriniz için teşekkürler... kesinlikle bende niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum ama temkinli davranmakta fayda var kesinlikle... zaman gösterecek herşeyi..önümüzde uzun zamanlar var.

Benim esim de 2. Görüşmemizde evlenme teklif etmişti. Ben de tepki göstermiş daha doğru düzgün tanışmıyoruz dedim, ben tanıyorum ve inanıyorum dedi:)
Biz o konuşmadan 1,5 yıl sonra nisanlandik 3,5 yıllık da evliyiz:)

ayy ne güzel ya.. Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallaah :)

biz de eşimle çok kısa sürede evlendik

ilk buluştuğumuzda bende bi hava bi hava sorma

sonra aradığında açmadım fln 2-3 ay aradığı zmn açmadım

memlekete fln da gitmiştim bu sürede

döndükten sonra da karşılaştık ama ben yine triplerdeyim

bana msj atmıştı sonra ben aradım fln derken bidaha buluşmaya karar verdik

ve ondan sonra bana evlilik teklif etmişti

toplamda 2-3 ay içinde evlendik

şimdi de 8 yıllık evliyiz

ilerisi için ciddi düşünmesi güzel ama biraz daha tanımaya çalış derim

adımlarını emin ve sağlam at

aslında en çok merak ettiğim şey böyle şeylerin hala yaşanabilip yaşanamamasıydı ama kötü örnekleri olduğu gibi iyileri de varmış demekki :)

öncelikle yaşlarınız kaç ve kendi meslekleriniz var mı? yani evlilik lafta kalmayacak bir durumda mı? bunların cevabı evet ise.o konuyu açtığı zaman sen de buna ılımlı yaklaştığını sonuçta kimse lay laylom bir ilişki için birlikte olmayacağını, ileriki zamanlarda da birlikteliklerini muhafaza ettiklerine güzel bir şeyi bir ömre taşımanın yerinde olacağını anlatabilirsin. bunun dışında zaman gösterecek sana neler olacağını. bol şans.

evet ikimizde mesleğimizi elimize almış çalışan insanlarız ben 23 yaşındayım

bu zamanda böylesi,bulmuşken kaçırmayın.ne adi erkekler var bilmem şahit oldunuz mu hiç?size değer veriyor,baskı yapmıyor,herşeyi size bırakıyor ve saygı duyuyor.üstelik evlenmeden de yanaşmıyor.tabi ki evlenmeyi düşünecek,eğlenmeyi düşünmesini mi isterdiniz?hem 2 ayda bunu düşünmesi anormal falan da değil bana göre.yaşınız da evlilik için müsait.seviyorsanız ve anlaşıyorsanız şu halinize şükrediniz.boşuna tedirgin olmayın.

Bana ilk gün hatta ilk saat eşim olmaya hazırla kendini demişti.
Bi kaç gün sonra sözleniyoruz.

valla benimkide ilk gün evlen benimle dedi hıhıı dedim sanki hemen olcak gibi
5 ay sonra nişanlandık 11 ay sonra da düğün oldu
ben nasıl evet dedim ya nasıl oldu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…