Benim oglum 11 aylik daha cesaret edip hic otobuse binmedim.Sizin cocugunuz maasallah gene o kadar saat durmus.Benim oglum otobusu basimiza yikar sanirim.Aksamdan al anahtari konusturma bile...
Nöbetten kaçta çıkıyor ki?
Erkenden mi buluşacaklar?
Yeni gordum araba evde degilmis.Siz de taksiyle gidin parasini da kocanizdan tahsil edin ki icine otursun...
Arabayı alın.
Kucakta çocukla toplu taşıma zor olur, bu adam öküz mü?
8 de nobetten çıkıyor doktor randevumuz aksam 4 de. O saate kadar oyalanacakmis.
o yuBen yerinizde olsam sert bir şekilde konuşur taksi ile gideriz, ama dönüş için bizi alırsın der resti çekerdim. Çocukla evden çıkmak demek neredeyse 4 günlük bir seyahat çantasını da beraberinizde taşımak demek. Bu kadar fedakarlık yapmanıza gerek yok. Yönlendirin eşinizi. Fedakarlık yapılması gereken yerde yaparısınız zaten. Araba sizin ihtiyacınız.
Ben yerinizde olsam sert bir şekilde konuşur taksi ile gideriz, ama dönüş için bizi alırsın der resti çekerdim. Çocukla evden çıkmak demek neredeyse 4 günlük bir seyahat çantasını da beraberinizde taşımak demek. Bu kadar fedakarlık yapmanıza gerek yok. Yönlendirin eşinizi. Fedakarlık yapılması gereken yerde yaparısınız zaten. Araba sizin ihtiyacınız.
Hadi adam düşünmüyor da siz de bir şey dememişsiniz, neden?
Neden özellikle kızınızla bir yere gidecekken arabayı bırak demiyosunuz ki?
Bu kadar iletişim problemi hiç normal değil.
Küçücük bebeğin var, üstelik yoruluyorsun gün içinde yeterince. arabayla işini halletmek senin hakkın, beyefendi gezmeye vakit ayırıp kendi ailesinin bu işini kolaylaştırmayacaksa yani senin yükünü hafifletmeyeceksehiç aile reisi havasına girmesin! Çok gevşetmişsin bu adamı, gezmeye gelince hiç sıkılmaz ama iş sağlığa işe gelince yok beklerim yok gecikirim yok trafik olur diye savsaklammayı mazur görmem ben şahsen...
E niye direk adam akıllı resti çekmiyorsunuz anlamadım. sankı yabancı birinden bi şey istiyormuş gibi çekiniyorsunuz sanki. Direk hayır gidemezsin bi yere doktora gitmemiz gerekiyor, işten çıkınca gelip bizi alıyorsun birlikte doktora gidiyoruz kuzenlerinle başka zaman vakit geçirirsin de. Çocuk ikinizin çocuğu niye tek başınıza götürüyorsunuz doktora. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermez. Sonuçta ailesiniz, biz bu güne kadar eşimle hiç yalnız doktora gitmedik hep birlikte gittik sağlık ocağına bile kaldı ki sizin bebeğiniz söz konusu.
Çok düşünceli hatun yaramaz bunlara.
Hemen bencilliği özümserler, rahat tatlı gelir.
Bence al arabayı erkenden git kızınla işe de gecikir mi ne yaparsa yapsın.
Otobüslerde o sürünsün..
İmkan varken bebeğinizle otobüse niye biniyorunuz?
Arabayı ben alacağım lazım deyin bir olur iki olur bıraksın size
Pimpirikli ve çıtkırıldım davranın nazlanın biraz ya hu.
Eşinize söyleyin
kendisi düşünsün farketsin hatasını diye bekleme erkekler hiç anlamıyorlar öyle şeylerden. Sen yoruluyorum zorlanıyorum filan diye ima etsen de anlamıyor belli ki. Net ol direk gel bizi al gitme bi yere de. İtiraz edeceğini sanmıyorum. Bi iki kereden sonra o da alışkanlık haline getirip sen söylemeden düşünmeye başlar. Ama alışana kadar direk ne istediğini açıkça söyleyip taviz vermemek gerekiyor bence
Sanırım bazı noktalar yanlış anlaşıldı. Okula sadece birkaç günlügune goturdum kızımı normalde bakıcısı var evde ilgileniyor. O yüzden onun arabayla gitmesi sorun olmuyordu. Ama su birkaç gundur kizimla birlikte çok zorlanıyorum.özellikle randevuyu eşimin izinli olduğu güne aldikki rahat rahat birlikte gidelim diye. Ama beyefendi git gel olmasın siz gelin ben de kuzenlerle takilayim dedi. Biz böyle planlamamistik şimdi bana emri vaki yapıyor. Kaç gundur ne zorluk çektiğimi bile bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?