söylemez miyim söyledim ama sabahlari erkek kalkamiyor o yuzden her defasinda isin kolayina kacip arabayi aliyor. Teklif ediyor arabayı bırakayim diye ama kapıdan çıkarken ve bir o kadar ise geç kalmışken.Ya hu eşinle konuş olmadı zorlandım de al arabayı geri.sorgulama bu kadar
10 aylik bebekle toplu taşıma araclarinda enfeksiyon a açık ortamlara esinizde istemez heralde siz iyisimi alin arabayi
CÇok tesekkur ederim çok yardımcı oldunuz benim de en önemli sorunum buydu zatenVesayet nedirvesait olmasın
Ne demekCÇok tesekkur ederim çok yardımcı oldunuz benim de en önemli sorunum buydu zaten
şimdiye kadar istemedim ona uzuluyodum yolu uzun diye. Ama iki gündur ne cektigimin farkında ve kendisi kapıyı çıkarken teklif ediyor birakayim mi arabayı diye yanı iş işten geçiyor. İşi gereği geç kalma lüksü yok. Çok rahata alıştı ve kolay kolay vazgecemeyecek gibi. Ben bunları geçtim yarın sabah nobettwn çıkacak ve akşama doktor randevumuz var ve gelip bizi almak yerine kuzenleriyle gezmek istiyor. Gel de sınır olma.Buraya yazacağına eşine desene hayır bugün zaten çocukla rezil oldum yarın arabayı ben alıyorum sen başının çaresine bak diye. Oyle düşünüp düşünüp içine atma eşin düşünsün. Sonuçta ortada bi çocuk var ve cidden İstanbul'dayım hastalığımı yeni atlattım sayılır ama mecbur otobüslerle gidip geliyorum ee öksürüyorum vs mecbur başkalarına da bulaşıyordur ya da bana başkasından bulaştı çocukcağız nasıl dayansın o kadar yola.
söylemez miyim söyledim ama sabahlari erkek kalkamiyor o yuzden her defasinda isin kolayina kacip arabayi aliyor. Teklif ediyor arabayı bırakayim diye ama kapıdan çıkarken ve bir o kadar ise geç kalmışken.
Anahtarı bugünden al haketmiş artık boşver sonuçta söz konusu olan senin rahatın değil bebeğinin sağlığı biraz yırtıcı ol :)
masrafı parasını göze alabilecekseniz bir araba da siz alın
henüz alamıyorsanız da akşamdan söyleyin yarın arabayı ben alacağım sakın geç kalkmaya kalkma falan deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?