Bu kadar kıskançlık normal mi?

Alışkanlık çok güçlü bir şey ya.

Şu an yeni bir şeye adım atmaktansa ne kadar kötü de olsa alıştığımız şeyi seçmek daha kolay geliyor. Belki depresyondasınızdır - kronik hani şu hayat tarzı haline geldiği için farkedilmeyeninden- Çıkmak da istemiyorsunuz çünkü başka başka sorunlarla yüzleşmeniz gerekecek.

Bir şeyin sizi kendinize getirmesi lazım. En basit tavsiye, bir arkadaşınız bunları yaşasa siz ona ne yapmasını söylerdiniz kendinize sorun.

Çocuklar için evli kalıyorum diyorsunuz ama adam çocuklara bakmıyor ki. İnsan nasıl çocuğuna midem bulanıyor yazar hayret. O noktada tüm kredim tükenirdi.

Kavga edince ben ona saydırırım diye eklemiyormuş. Adam tüm gün evde access. Bir yere çıktığı yok. Bana da hayatı zehir ediyor.
Hayatimda bu derece bi salak bi aciklama gormedim. Orda bekar takiliyorum diyemedigine gore. Neyse yapcak bisey koca senin oldugundan senin yerine bosayamiyorum.

Canımmm seni üzdüğüm için özür dilerim. Bitanesin sen Bir çözüm bulacağım, biraz kendime güven gelsin
Kizim sana otizm kontrolu yapmayacak baska bi psikologa git sen bak psikolog diyorum. Psikiyatrist degil. Azicik nerde durdugunu neler yapabilicegini gör

Canımmm seni üzdüğüm için özür dilerim. Bitanesin sen Bir çözüm bulacağım, biraz kendime güven gelsin
Ya ne güzel insansın.
Ve ne yazık ki şaşmaz bir kural böyle zarif, düşünceli kadinlar hep böylelerini çekiyor. Gözlemlediğim böyle epeyce değerli kadın var. Acaba neden?

Arkadaşım yaşasa “Boşan” derdim. Benim kendime acımam yok.
Sabahtan beri bende çözüm bulmaya çalışıyorum. Yaşca benden büyük kuzenim var. Bekar. İstanbul Fatih’te yaşıyorlar. Maddi durumları iyi değil. O bana destek olabilir çocuklarımı büyütürken. Bir arkadaşım var. Yine yaşca benden büyük. Kızıyla yaşıyor. Kendi evi yok. Onu da yanıma alabilirim ya da. Bakıcıdansa kendi akrabam ya da arkadaşımla yaşamak bana daha mantıklı geliyor.
Aslında trafik kazası epey travma oldu bende. Yüzümde cam patladı. İç çamaşırıma kadar cam girdi. Çocuklarımda yanımdaydı. Ben ona defalarca “hızlı araba kullanma. Makas yapma” diye uyardım. Beni her seferinde tersledi. O arabada öledebilirdik.

Tamam gelsin akraban kendini daha rahat hissediceksen. Yalbiz yqsamayi gozunde buyutme. O at sinegi o evden bi gitsin bak nasil guzellesiyor hayatin

Uyanikspor ya. Kıskançlığı hiç sevmem. Ama bu kıskançlık bile degil. Seçici kıskançlık mı bu? Anladığım kadarı ile kıskançlık potansiyel olarak sizin ekonomik durumunuza yakın adamlara karşı oluyor. Aşağılık kompleksi. O kadar kıskanıyormus eee git taş taşı karını mağdur etme. Bir yandan da kendi yetersizliğini örtecek gündem değiştiriyor. Bıraksın engini, bilmem neyi de. 2 cocuk çocuğu olan adam evde ne yapıyormuş onu açıklasın.

Ya ne güzel insansın.
Ve ne yazık ki şaşmaz bir kural böyle zarif, düşünceli kadinlar hep böylelerini çekiyor. Gözlemlediğim böyle epeyce değerli kadın var. Acaba neden?
İlk eşim böyle değildi ossllem. Eğitimli, ağır, dengeli biriydi. Boşanırken de medeni bir şekilde boşandık. Ben nasıl bu adama kandım bende bilmiyorum. Mutlu olacağım sandım.

Tamam gelsin akraban kendini daha rahat hissediceksen. Yalbiz yqsamayi gozunde buyutme. O at sinegi o evden bi gitsin bak nasil guzellesiyor hayatin
Evet access. Ben öyle yapayım. Huyunu suyunu bildiğim kuzenimle ya da arkadaşımla büyüteyim bu çocukları. En azından küçük yürümeye başlayana kadar. Sonra da becerebilirsem çocuklarla Amerika’ya giderim. Ama işte babalarının da izin verme mevzusu aklıma takılıyor.

Vatken adim adim hersey. Once bi adamdan kurtul. Bi duzen kur akrabanla.adamda mecbur kalicak basinin caresine bakmaya. Hersey yerli yerine oturucak bak bi adim atsan

Siz memnunsunuz bu durumdan aslında .Çünkü adamın sizinle ve eviyle evliliği ile ilgilendiği başka mesele yok .
Siz sevildiğinizi en azından böyle hissetmek istiyorsunuz .

Zaten yüzlerce örnek yaşamışsınız kıskançlık anormalliliği ile ilgili ,o zaman bu konu da neyi tartışmak istediniz tam olarak ?

Özetle siz bununla besleniyorsunuz başka değerli hissedebileceğiniz mevzusu yok adamın o yüzden paylaşmış olduğunuzu düşünüyorum .Dikkatimi çeken de burada ilerlettiğiniz samimiyet .Burada bi dünya kurmuşsunuz .Belki bu samimiyetten paylaşmak istediniz sevincinizi .Emin olun siz üzülerek yazmış olsanız da içinizde kocaman sevinçler var ..Maalesef ..

Ben kisknacliktan ziyade bir iletisimsizlik gordum. Ben yatirim icin araba almayi dusunuyorum demissiniz, bana gore evlilikte bu ben cumlesi bile baslibasina sıkıntı. Yatirim icin birlikte oturup karar verebilirdiniz. Sonrasinda kararinizi birlikte netlestirir ve nasil yapacaginizi konusabilirdiniz. Siz derdiniz ki benim soyle bir arkadasim var ben onun da fikrini almak istiyorum, esiniz belki baska bir alternatif sunardi ve bu olayi hic yasamayabilirdiniz. Siz sanki ben deyip biraz bireysel dusunup hareket etmissiniz, belki esiniz yok sayildigi icin bu tepkiyi vermistir. Sadece okudugum kadarini yorumladim, olayin ic yuzunu bilmiyorum.

Kizim sana otizm kontrolu yapmayacak baska bi psikologa git sen bak psikolog diyorum. Psikiyatrist degil. Azicik nerde durdugunu neler yapabilicegini gör
böyle şeyler söyleme hakları var mı?
başka bir terapist, adam işe girse düzelir demiş
bir başkası dövmüyor, sövmüyor gibi bi akıl vermiş
hayatımda hiç terapi almadım o sebeple bilmediğim için soruyorum ben de
ama benim bildiğim kadarıyla terapi aldığımız kişi bize şöyle yap böyle yap diye tavsiye vermez
durum tespiti yapabilir o ayrı konu
farklı bakış açısı geliştirir vs
lakin bu kadar klasik cümleler duyacaksak kapı komşumuzla dertleştiğimizde onlar da ayn şeyi söyler
terapinin eş dost tesellisinden farkı; farkındalık uyandırmak değil midir?
kendimizdeki sorunun farkına varmamızı sağlayıp düşünce biçimimizi değiştirme yönünde fayda sağlaması gerekmez mi?
bu kadar sıradan, sanki geçiştirir gibi cümleler duyuyorsa insanlar neden para döküyor?
bence böyle değildir, olmamalı da.
daha profesyonel, daha faydalı kişilerden terapi alması lazım bana göre

Ben pek anlayamadim terapist kismini. Goz temasi kuruyo musun ne kadar hastasin falan? Sana bi teşhis mi kondu Vatken?

Ben pek anlayamadim terapist kismini. Goz temasi kuruyo musun ne kadar hastasin falan? Sana bi teşhis mi kondu Vatken?
Panik ataktan sonra gittim access. Sakinleştirici ve uyku ilacı yazdı. Ama artık tedavi olmayacağım. Diğer seçenekten ilerleyeceğim. Bakalım onla başa çıkabilecek miyim.

Aaa ruh hastalığı bu, şok oldum.
Hiç bilmiyordum ben mevzularınızı, üzüldüm açıkcası.

Kuvvetle muhtemel sizin yazdıklarınızı hissetti. Onu dışladığımı, fikrini almadığımı. Kendini yetersiz gördü. Bir başka erkeğin bana akıl vermesini hazmedemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…