- 13 Ağustos 2022
- 8.841
- 4.468
- 123
- 32
Ben eşimin yuzyuze başka kadınla konuşmasından rahatsız olurum.İs dışında.Neden niye konuşamıyoruz böyle saçmalık olamaz he bir de eşimiz yanımızda olacak başka ağzımızdan çıkacak söze de karar versin mi pes doğrusu!
Siz evli değilsiniz ki.Yeri geldi mi bende mesajlasiyorum.Dedigimi çarpıtma.
Ee zaten iş sebebiyle konuşmuş ne var bunda yahu galerici arkadaşına yatırım ile ilgili bir şey sormuş ben rahatsız olmam eşim konuşabilir konuşmak var konuşmak var valla bir kadınla konuşup aldatacaksa o ilişki zaten bitmiştir.Ben eşimin yuzyuze başka kadınla konuşmasından rahatsız olurum.İs dışında.
Kaza yaptığı için arabanın masrafını ben ödemedim diye bana kinli zaten. Benim bankada param varken onun borca girmesi sinirini bozuyor.Bana, eşiniz sizde kusur arıyor, kavga edecek yer arıyor gibi geldi
iran'da mı yaşıyorsunuz? veya iranlı mısınız?Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Nerde çarpıtmışım tam olarak ? Yeri gelince siz de yapıyorsunuz, konuda yeri gelmemiş, konu sahibi keyfine konuşmuş yani, öyle mi? Yazdığınızdan başka ne anlam çıkıyor?Yeri geldi mi bende mesajlasiyorum.Dedigimi çarpıtma.
Anladım o zaman bir süre daha sabret en iyisi kreş yaşına getirebilirsen süper olur hayırlısı hakkında.başın sağolsun genelde anne vefat edince aile dağılır sağlam ilişkiler yoksa ama sizde tam tersi olmuş üzücü gerçekten.Ailemin desteği yok. Babam vefat ettikten sonra ailem diye bir şey kalmadı. Maddi durumum 2 çocuğuma tek başıma büyütecek kadar var.
Off ayranın yok içmeye taht-ı revanla gidiyosun sağa sola.Ben eşimin yuzyuze başka kadınla konuşmasından rahatsız olurum.İs dışında.
Ne diyecekti ben Engine mesaj mı atayım ya da arayayım mı kocacım mı?Eşinizi siz daha iyi bilirsiniz.Bunu problem yapacaksa keşke önceden soyleseydiniz.
Hayır konuda yüzyüze konuşan biri var sanki...Off ayranın yok içmeye taht-ı revanla gidiyosun sağa sola.
Senin eşin yok.
Her konuya manasız, olaydan sorudan kopuk yanıtlar vermen boğdu boğdu duvara attı beni yav. Git bir iş bul hobi bul artık.
Her erkek deme bence. Ve.tekrar diyorum herkesi kendi kucuk dunyandakiler gibi sanma. Birileri cag atladiHiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Yoo benim eşim kızmaz. İş dışında konuşulmaz diyorsun da bu da iş kadın haftasonu ne yapıyorsun gel iki tek atalım yazmamış araba sormuş.,Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Evet bi de yazili izin kagidi almasi gerekiyor lisede verirlerdi hani.Ne diyecekti ben Engine mesaj mı atayım ya da arayayım mı kocacım mı?
Kaza yaptığı için arabanın masrafını ben ödemedim diye bana kinli zaten. Benim bankada param varken onun borca girmesi sinirini bozuyor.
Mesajlaşma ekran görüntüsünü görüntülü konuşma olarak algılamış, çaktırmayalım. Gerçi görüntülü konuşma olsa nolacak o ayrı da.Hayır konuda yüzyüze konuşan biri var sanki...
Niloyacım o kadar iş güç sahibi arkadaşlarımı benden uzaklaştırdı ki. Ankara genç iş adamları derneğine üyeydim ben. Ordan avukat arkadaşımı arıyorum. Bir ton sordu. “Nerden tanıyorsun. Aranızda bir şey geçti mi” Tanıdığım bütün erkeklerle sevgili olduğumu filan düşünüyor.Ee zaten iş sebebiyle konuşmuş ne var bunda yahu galerici arkadaşına yatırım ile ilgili bir şey sormuş ben rahatsız olmam eşim konuşabilir konuşmak var konuşmak var valla bir kadınla konuşup aldatacaksa o ilişki zaten bitmiştir.
O ekran görüntüsünü görmediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam...Mesajlaşma ekran görüntüsünü görüntülü konuşma olarak algılamış, çaktırmayalım. Gerçi görüntülü konuşma olsa nolacak o ayrı da.
Yok görüntülü konuşmadık. Ben aramaya da çekindim. Müsait değildir diye. Mesaj atayım müsait olursa döner dedim.Mesajlaşma ekran görüntüsünü görüntülü konuşma olarak algılamış, çaktırmayalım. Gerçi görüntülü konuşma olsa nolacak o ayrı da.
Bir şey olmaz, bunlar normal şeyler. Dövmüyor sövmüyor. Olayları büyütmeyin bence.Niloyacım o kadar iş güç sahibi arkadaşlarımı benden uzaklaştırdı ki. Ankara genç iş adamları derneğine üyeydim ben. Ordan avukat arkadaşımı arıyorum. Bir ton sordu. “Nerden tanıyorsun. Aranızda bir şey geçti mi” Tanıdığım bütün erkeklerle sevgili olduğumu filan düşünüyor.
komşum o kadar nüfus sahibi, hatırı olan biriydi ki. Bana bir sıkıntım için aracı olacaktı. Para mevzusu. Ama adama potansiyel sapık muamelesi yaptığı için komşum beni engelledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?