Bu kadar kıskançlık normal mi?

Ben eşimin yuzyuze başka kadınla konuşmasından rahatsız olurum.İs dışında.
Ee zaten iş sebebiyle konuşmuş ne var bunda yahu galerici arkadaşına yatırım ile ilgili bir şey sormuş ben rahatsız olmam eşim konuşabilir konuşmak var konuşmak var valla bir kadınla konuşup aldatacaksa o ilişki zaten bitmiştir.

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
iran'da mı yaşıyorsunuz? veya iranlı mısınız?
burası türkiye cumhuriyeti devleti çünkü de.
ki şu zihniyet iran vatandaşlarına da hakaret aslında, şeriattan önceki eski ve özgür iran'ı bilenler beni anlayacaktır.

Yeri geldi mi bende mesajlasiyorum.Dedigimi çarpıtma.
Nerde çarpıtmışım tam olarak ? Yeri gelince siz de yapıyorsunuz, konuda yeri gelmemiş, konu sahibi keyfine konuşmuş yani, öyle mi? Yazdığınızdan başka ne anlam çıkıyor?

İki küçük çocukla hatta bebekle epey yıpranmış görünüyorsunuz.Cocuk evliliği sarsar ki sizde iki küçük bebek var.Ben boşanma yolunda olup çok doğru bir karar verdiğime inanan biri olmama rağmen sonuna kadar gitmenizden yanayım.

Esinizle bu sorunları sakince kritik yaptınız mı? Belki çeki düzen verir kendine.İşsiz olmak onu da yıpratmis olabilir mi yoksa işine mi geliyor merak ettim siz daha iyi bilirsiniz ?

Eşinizin mülakatı olumlu sonuçlanir belki.. Cocuklar da 2-3 yaş daha büyüyünce belki evliliğiniz toparlanmış olur biraz.Cocuklar için bence sabretmeye değer.Olmuyorsa da zorlamiyoruz zaten.Hakkinizda hayırlısı..
Bu arada çok sıcakkanlı bir kadınsıniz,artniyetiniz olmadığından eminim ama galericiye bey yerine direkt ismiyle hitap etmenize eşiniz bozulmuş olabilir.

Ailemin desteği yok. Babam vefat ettikten sonra ailem diye bir şey kalmadı. Maddi durumum 2 çocuğuma tek başıma büyütecek kadar var.
Anladım o zaman bir süre daha sabret en iyisi kreş yaşına getirebilirsen süper olur hayırlısı hakkında.başın sağolsun genelde anne vefat edince aile dağılır sağlam ilişkiler yoksa ama sizde tam tersi olmuş üzücü gerçekten.

Ben eşimin yuzyuze başka kadınla konuşmasından rahatsız olurum.İs dışında.
Off ayranın yok içmeye taht-ı revanla gidiyosun sağa sola.
Senin eşin yok.
Her konuya manasız, olaydan sorudan kopuk yanıtlar vermen boğdu boğdu duvara attı beni yav. Git bir iş bul hobi bul artık.

Off ayranın yok içmeye taht-ı revanla gidiyosun sağa sola.
Senin eşin yok.
Her konuya manasız, olaydan sorudan kopuk yanıtlar vermen boğdu boğdu duvara attı beni yav. Git bir iş bul hobi bul artık.
Hayır konuda yüzyüze konuşan biri var sanki...

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Her erkek deme bence. Ve.tekrar diyorum herkesi kendi kucuk dunyandakiler gibi sanma. Birileri cag atladi

Yoo benim eşim kızmaz. İş dışında konuşulmaz diyorsun da bu da iş kadın haftasonu ne yapıyorsun gel iki tek atalım yazmamış araba sormuş.,

Kaza yaptığı için arabanın masrafını ben ödemedim diye bana kinli zaten. Benim bankada param varken onun borca girmesi sinirini bozuyor.

Ben kaza konunuzu hatırlıyorum, siz kaç defa eşinizi uyardığınız halde eşiniz dikkat etmiyordu. Kazadan sonra böyle korkup, kendisine gelmesi gerekirken hala böyle olması üzücü. Yıpranan siz oluyorsunuz.

Bu engin konusunda gün içersinde gelip sizle konuşup, özür diledi mi?

Niloyacım o kadar iş güç sahibi arkadaşlarımı benden uzaklaştırdı ki. Ankara genç iş adamları derneğine üyeydim ben. Ordan avukat arkadaşımı arıyorum. Bir ton sordu. “Nerden tanıyorsun. Aranızda bir şey geçti mi” Tanıdığım bütün erkeklerle sevgili olduğumu filan düşünüyor.
komşum o kadar nüfus sahibi, hatırı olan biriydi ki. Bana bir sıkıntım için aracı olacaktı. Para mevzusu. Ama adama potansiyel sapık muamelesi yaptığı için komşum beni engelledi.

Bir şey olmaz, bunlar normal şeyler. Dövmüyor sövmüyor. Olayları büyütmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…