Bu kadar kıskançlık normal mi?

Panik ataktan sonra gittim access. Sakinleştirici ve uyku ilacı yazdı. Ama artık tedavi olmayacağım. Diğer seçenekten ilerleyeceğim. Bakalım onla başa çıkabilecek miyim.
Kuzum panik atagin varsa ilaclari kesme. Bu daha guclu hissetmek icin psikologa gitmene engel degil ki.

Ben böyle düşünmüyorum.
Mevzu araba olmuş ama atıyorum onu hiç alakadar etmeyen bir şeyde de olabilirdi, yine aynı kıskançlığı yapacak mıydı?
Kadın kadına fikir sorulurken sıkıntı yok, işin erbabı araba olunca galeridir, bunda niye sıkıntı var?
Kadın sadece düşünüyor ve fikir alıyor, sonra kafasında biraz şekillendiğinde gelir bunu tartışmaya ortak karara açar.
Yani kendini dışarda hissetme mevzusu olamaz.
Tamamen ‘erkek’ olduğu için mutahap, sıkıntı yapılan şey bu.

Yok o kadar hasta değilim. Köprü üstü aşıklar diye bir film vardır, köprüde yaşayan 2 aşığı konu eder. Adam kadın onu bırakmasın diye kadını kör eder.
Ben sağlıklı, huzurlu bir evlilik istiyorum. Çoğu zaman sineye çekme sebebimde kavga gürültü olmasın diye.
Konu açtım eş kişisinin haklı olduğu bir taraf olabilir mi diye. Mesela G gunces attığı yorum ile empati yapabiliyorum. Ama kıskansa bile dozu bana hayatı zehir edecek boyutta olmamalı.
Artık psikologa, psikiyatriste, eşime, dostuma, forumdaki arkadaşlarıma da bir şey sormayacağım muhtemelen. Doğrucu mahmut ben miyim? Neyse ne. O haklı olsun baştan sonra. Ben havlu attım. Yürütmeyeceğim bu evliliği.

Kurmayacağım empati filan filmdelisi. Belki ölene kadar vicdan azabı çekerim. En ufak heves kırıntısı kalmadı bende. Çabalamayacağım artık.
Aile ekonomimizi çok düşünüyorduysa altımızdaki arabayı çarpışan oto gibi kullanmasaydı. Sadece o araba bile kaç bin tl değer kaybına uğradı. Bende ağaçtan toplamıyorum para.

Kuvvetle muhtemel sizin yazdıklarınızı hissetti. Onu dışladığımı, fikrini almadığımı. Kendini yetersiz gördü. Bir başka erkeğin bana akıl vermesini hazmedemedi.

Ya siz aklibasinda bir uyesiniz ama bazen insanin basireti mi baglaniyor derler hani sanki onu yasiyorsunuz. Bakin baska bir erkegin bana akil vermesini hazmedemedi diyorsunuz. Bu hazim meselesi degil ki. Yok sayilmak. Ornegin ben su an calismiyorum ama butun yatirimlara ben karar veriyorum, esim bana danismadan asla hareket etmez. Bir keresinde benim yanlis karar vermem sebebi ile para kaybettigimiz de oldu. Sonrasinda esime lutfen sen karar ver dedim bana kizdi. Ne demek sen karar ver biz birlikte bir hayati paylasiyoruz sacmalama dedi. Sen, ben kafasindan bir cikin siz evlisiniz bir hayati paylasiyorsunuz.

Çok geçmiş olsun, onu da yeni okudum.
Eşinle empatiyi ben yapıyorum, evde çocuk bakımında olan, başka bir hayatı olmayan ben ile eşin dengiz.
Ve adım kadar eminim ki hayatımda senin eşinden daha baskınımdır, dediğim dedik kafam arşa, burnum kaf dağına bakar, öyle de zor bir karakterim ben.
Ve biliyorsun eşimin işlerini, telefonu günde 1538382522 kere çalar, gece 12 farketmez kadın erkek arayan olur.
Elbette alttan alttan kendi çapımda gözlem yapıyor, sorguluyor, sohbet esnasında dökülmesini sağlıyorum ama adam gram anlamaz yani bunu ne amaçla yaptığımı.
Öyle şey mi olur ya, kendi düşüncelerim için karşımdakinin burnundan getireceğim, hayatını işini kısıtlayacağım, sebep ne kıskançlık.
Öyle bir dünya yok, olsa ben yapardım emin ol buna.

Oyle bi evlilik degil bu. Vatkenin kaynaklarini tuketme operasyonu bunun adi. Adamin calismaya zerre niyeti yok. Evde cocuk ses yaptu diye tek basina basip tatile giden bi tip.

İran'da öyle bir şeriat yok ki ...is için daha kaç sene önce İran'a giden bir arkadaşım parti fotolarını göstermişti. Sanırsın Amerika'da ev partisine gitmişsin

Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
Madem eşinizin huyunu biliyorsunuz, neden erkeklerle diyaloğa giriyorsunuz? Buraya koyduğunuz profil fotosu da da memeleriniz ortada.

O mevzu öyle değil. Evliyseniz ya da ortak velayet varsa izin verme söz konusu. Ama tek ebeveyn velayeti aldıysa yurtlarına çıkabilir. Zaten bu durumda size verilir. Yine de bir araştırın.

Aslında kiskanmiyor ve kıskanılacak bir durum olmadığını biliyorlar.

Bu davranışların sebebi "Hayatinizda ne kadar onemliler?" Görme isteği ve ihtiyaci..

Çünkü çok iyi biliyorlar eksik ve yetersiz oldukları noktaları, kadının gitmeye çok yakın bir yerde durduğunu.

Numaranı değiştirip söz dinlersen rahatlayacak. Beni hala önemsiyor seviyor la gitmez daha ok sakin ol diyecek kendine :)

Yazışmaları okuduktan sonra vazgeçti. Engin’den bir zarar gelmeyeceğine kanaat getirdi. “Ben arasam, karıma mesaj atma desem tamam abi diyecek bir tip” diyor.
Ama ben bu gelgitleri yaşamak istemiyorum. Benim ayarlarım bozuluyor.

Eşinizin burcu nedir? Çok merak ettim.

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Şu ihtiyar tavsiyelerini kendine saklasan keşke. Tam rahmetli babaannemin kafasındasın. Tek fark o 1929 doğumluydu. Herkes, her şey senin küçük dünyan gibi değil, dışarıda bambaşka hayatlar var. Gör artık.

İkizler burcu.

Memelerim ortada olunca noluyor mesela? Arayışta filan mıyım?

Arkadaş ben bu ikizlerde sorun var deyince tepki görüyorum.
Vallahi var billahi var!
İkizler erkeğinde sorun var!
Benim eşim de ikizler ve oldukça benzer saçmalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…