- 15 Şubat 2013
- 26.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.223
- 798
Kuzum panik atagin varsa ilaclari kesme. Bu daha guclu hissetmek icin psikologa gitmene engel degil ki.Panik ataktan sonra gittim access. Sakinleştirici ve uyku ilacı yazdı. Ama artık tedavi olmayacağım. Diğer seçenekten ilerleyeceğim. Bakalım onla başa çıkabilecek miyim.
Ben böyle düşünmüyorum.Ben kisknacliktan ziyade bir iletisimsizlik gordum. Ben yatirim icin araba almayi dusunuyorum demissiniz, bana gore evlilikte bu ben cumlesi bile baslibasina sıkıntı. Yatirim icin birlikte oturup karar verebilirdiniz. Sonrasinda kararinizi birlikte netlestirir ve nasil yapacaginizi konusabilirdiniz. Siz derdiniz ki benim soyle bir arkadasim var ben onun da fikrini almak istiyorum, esiniz belki baska bir alternatif sunardi ve bu olayi hic yasamayabilirdiniz. Siz sanki ben deyip biraz bireysel dusunup hareket etmissiniz, belki esiniz yok sayildigi icin bu tepkiyi vermistir. Sadece okudugum kadarini yorumladim, olayin ic yuzunu bilmiyorum.
Yok o kadar hasta değilim. Köprü üstü aşıklar diye bir film vardır, köprüde yaşayan 2 aşığı konu eder. Adam kadın onu bırakmasın diye kadını kör eder.Siz memnunsunuz bu durumdan aslında .Çünkü adamın sizinle ve eviyle evliliği ile ilgilendiği başka mesele yok .
Siz sevildiğinizi en azından böyle hissetmek istiyorsunuz .
Zaten yüzlerce örnek yaşamışsınız kıskançlık anormalliliği ile ilgili ,o zaman bu konu da neyi tartışmak istediniz tam olarak ?
Özetle siz bununla besleniyorsunuz başka değerli hissedebileceğiniz mevzusu yok adamın o yüzden paylaşmış olduğunuzu düşünüyorum .Dikkatimi çeken de burada ilerlettiğiniz samimiyet .Burada bi dünya kurmuşsunuz .Belki bu samimiyetten paylaşmak istediniz sevincinizi .Emin olun siz üzülerek yazmış olsanız da içinizde kocaman sevinçler var ..Maalesef ..
Kurmayacağım empati filan filmdelisi. Belki ölene kadar vicdan azabı çekerim. En ufak heves kırıntısı kalmadı bende. Çabalamayacağım artık.Ben böyle düşünmüyorum.
Mevzu araba olmuş ama atıyorum onu hiç alakadar etmeyen bir şeyde de olabilirdi, yine aynı kıskançlığı yapacak mıydı?
Kadın kadına fikir sorulurken sıkıntı yok, işin erbabı araba olunca galeridir, bunda niye sıkıntı var?
Kadın sadece düşünüyor ve fikir alıyor, sonra kafasında biraz şekillendiğinde gelir bunu tartışmaya ortak karara açar.
Yani kendini dışarda hissetme mevzusu olamaz.
Tamamen ‘erkek’ olduğu için mutahap, sıkıntı yapılan şey bu.
Kuvvetle muhtemel sizin yazdıklarınızı hissetti. Onu dışladığımı, fikrini almadığımı. Kendini yetersiz gördü. Bir başka erkeğin bana akıl vermesini hazmedemedi.
Çok geçmiş olsun, onu da yeni okudum.Kurmayacağım empati filan filmdelisi. Belki ölene kadar vicdan azabı çekerim. En ufak heves kırıntısı kalmadı bende. Çabalamayacağım artık.
Aile ekonomimizi çok düşünüyorduysa altımızdaki arabayı çarpışan oto gibi kullanmasaydı. Sadece o araba bile kaç bin tl değer kaybına uğradı. Bende ağaçtan toplamıyorum para.
Oyle bi evlilik degil bu. Vatkenin kaynaklarini tuketme operasyonu bunun adi. Adamin calismaya zerre niyeti yok. Evde cocuk ses yaptu diye tek basina basip tatile giden bi tip.Ya siz aklibasinda bir uyesiniz ama bazen insanin basireti mi baglaniyor derler hani sanki onu yasiyorsunuz. Bakin baska bir erkegin bana akil vermesini hazmedemedi diyorsunuz. Bu hazim meselesi degil ki. Yok sayilmak. Ornegin ben su an calismiyorum ama butun yatirimlara ben karar veriyorum, esim bana danismadan asla hareket etmez. Bir keresinde benim yanlis karar vermem sebebi ile para kaybettigimiz de oldu. Sonrasinda esime lutfen sen karar ver dedim bana kizdi. Ne demek sen karar ver biz birlikte bir hayati paylasiyoruz sacmalama dedi. Sen, ben kafasindan bir cikin siz evlisiniz bir hayati paylasiyorsunuz.
İran'da öyle bir şeriat yok ki ...is için daha kaç sene önce İran'a giden bir arkadaşım parti fotolarını göstermişti. Sanırsın Amerika'da ev partisine gitmişsiniran'da mı yaşıyorsunuz? veya iranlı mısınız?
burası türkiye cumhuriyeti devleti çünkü de.
ki şu zihniyet iran vatandaşlarına da hakaret aslında, şeriattan önceki eski ve özgür iran'ı bilenler beni anlayacaktır.
KUcik bi azinlik onlar. Geneli oyle deil maalesef 3 sene git gel yaptim Irana en az 1 senem orda gectiİran'da öyle bir şeriat yok ki ...is için daha kaç sene önce İran'a giden bir arkadaşım parti fotolarını göstermişti. Sanırsın Amerika'da ev partisine gitmişsin
Oyle bi evlilik degil bu. Vatkenin kaynaklarini tuketme operasyonu bunun adi. Adamin calismaya zerre niyeti yok. Evde cocuk ses yaptu diye tek basina basip tatile giden bi tip.
Madem eşinizin huyunu biliyorsunuz, neden erkeklerle diyaloğa giriyorsunuz? Buraya koyduğunuz profil fotosu da da memeleriniz ortada.Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
O mevzu öyle değil. Evliyseniz ya da ortak velayet varsa izin verme söz konusu. Ama tek ebeveyn velayeti aldıysa yurtlarına çıkabilir. Zaten bu durumda size verilir. Yine de bir araştırın.Evet access. Ben öyle yapayım. Huyunu suyunu bildiğim kuzenimle ya da arkadaşımla büyüteyim bu çocukları. En azından küçük yürümeye başlayana kadar. Sonra da becerebilirsem çocuklarla Amerika’ya giderim. Ama işte babalarının da izin verme mevzusu aklıma takılıyor.
Yazışmaları okuduktan sonra vazgeçti. Engin’den bir zarar gelmeyeceğine kanaat getirdi. “Ben arasam, karıma mesaj atma desem tamam abi diyecek bir tip” diyor.Aslında kiskanmiyor ve kıskanılacak bir durum olmadığını biliyorlar.
Bu davranışların sebebi "Hayatinizda ne kadar onemliler?" Görme isteği ve ihtiyaci..
Çünkü çok iyi biliyorlar eksik ve yetersiz oldukları noktaları, kadının gitmeye çok yakın bir yerde durduğunu.
Numaranı değiştirip söz dinlersen rahatlayacak. Beni hala önemsiyor seviyor la gitmez daha ok sakin ol diyecek kendine :)
Eşinizin burcu nedir? Çok merak ettim.Yazışmaları okuduktan sonra vazgeçti. Engin’den bir zarar gelmeyeceğine kanaat getirdi. “Ben arasam, karıma mesaj atma desem tamam abi diyecek bir tip” diyor.
Ama ben bu gelgitleri yaşamak istemiyorum. Benim ayarlarım bozuluyor.
Şu ihtiyar tavsiyelerini kendine saklasan keşke. Tam rahmetli babaannemin kafasındasın. Tek fark o 1929 doğumluydu. Herkes, her şey senin küçük dünyan gibi değil, dışarıda bambaşka hayatlar var. Gör artık.Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Tavsiyeye gelHiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
İkizler burcu.Eşinizin burcu nedir? Çok merak ettim.
Memelerim ortada olunca noluyor mesela? Arayışta filan mıyım?Madem eşinizin huyunu biliyorsunuz, neden erkeklerle diyaloğa giriyorsunuz? Buraya koyduğunuz profil fotosu da da memeleriniz ortada.
İkizler burcu.
Memelerim ortada olunca noluyor mesela? Arayışta filan mıyım?
Ayıp ayıp, utanmıyor musunuz kadının dekolteli resmine bakmaya. Kocasına da baktınız mı? Erkek var orda? GünahMadem eşinizin huyunu biliyorsunuz, neden erkeklerle diyaloğa giriyorsunuz? Buraya koyduğunuz profil fotosu da da memeleriniz ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?