- 15 Şubat 2013
- 26.534
- En iyi cevaplar
- 1
- 103.220
- 798
Bu da bi iş. Yatirim amacli danismis. Ayrica insanin karşi cinsten de arkadasi olabilir. Olanlar kuduz olup duvara carpmiyorBen eşimin yuzyuze başka kadınla konuşmasından rahatsız olurum.İs dışında.
Görüntülü görüşebilirsiniz de. Bunun için açıklama yapmanıza gerek yok ki.Yok görüntülü konuşmadık. Ben aramaya da çekindim. Müsait değildir diye. Mesaj atayım müsait olursa döner dedim.
Bu da olabilir ama bence asıl kızdığı araba alırken ERKEK olan kendisine bu işi bırakmamış, elinin hamuruyla onu ekarte etmiş olman olabilir.Kaza yaptığı için arabanın masrafını ben ödemedim diye bana kinli zaten. Benim bankada param varken onun borca girmesi sinirini bozuyor.
Cok erkekse kadin parasi yemesin gitsin calissinBu da olabilir ama bence asıl kızdığı araba alırken ERKEK olan kendisine bu işi bırakmamış, elinin hamuruyla onu ekarte etmiş olman olabilir.
Yok özür dilemedi. Gelince telefonumu almış. Yazışmamızı okumuş. “Bu Engin’de saf heralde” dedi. Niye öyle bir kanıya vardı anlamadım. Araba dışında hiç bir şey konuşmadık diye mi acaba? Ya da bana yardımcı olmaya çalışıyor diye mi bilmiyorum.Bu engin konusunda gün içersinde gelip sizle konuşup, özür diledi mi?
Pardon? Ne alaka? Siz her online görüştüklerinizle sevişiyor musunuz? Niye eşi yanında olacakmış? Eşi eğer karısına güvenmiyorsa yanında taşımayacak soyadını vermeyecek ve kadına kuru erkeklik gövdesi gösterip boş yapmayacak! Azıcık kendinize güveniniz olsun.Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Erkek adam çalışmaz. Karısı parasını cebine koyar, o da o parayla erkekliğini gösterir sağa sola. Arada canım sıkıldı deyip karıya kıza da gider o parayla.Cok erkekse kadin parasi yemesin gitsin calissin
Maddi sorunun yok ayrıl bundan çektiğine değmez aranızda bir şey geçti demek nedir ben buradan sinir oldumNiloyacım o kadar iş güç sahibi arkadaşlarımı benden uzaklaştırdı ki. Ankara genç iş adamları derneğine üyeydim ben. Ordan avukat arkadaşımı arıyorum. Bir ton sordu. “Nerden tanıyorsun. Aranızda bir şey geçti mi” Tanıdığım bütün erkeklerle sevgili olduğumu filan düşünüyor.
komşum o kadar nüfus sahibi, hatırı olan biriydi ki. Bana bir sıkıntım için aracı olacaktı. Para mevzusu. Ama adama potansiyel sapık muamelesi yaptığı için komşum beni engelledi.
Yok özür dilemedi. Gelince telefonumu almış. Yazışmamızı okumuş. “Bu Engin’de saf heralde” dedi. Niye öyle bir kanıya vardı anlamadım. Araba dışında hiç bir şey konuşmadık diye mi acaba? Ya da bana yardımcı olmaya çalışıyor diye mi bilmiyorum.
Ayrıca yüzyüze de görüşebilir karşı cinsten iki arkadaş. Herkesi kendi gibi sanan insanlardan nefret ediyorum kişi kendinden bilir işi diye tamda bunun için demişler bence. İş için veya başka bişey için karşı cinsten iki arkadaş yüzyüze veya telde görüntülü vs konuşunca ne oluyor ki birbirlerinin üstlerine mi atlayacaklar? Benim eşimin bir sürü kız iş arkadaşı var ve benim için erkek arkadaşları neyse onlarda o, esim içinde öyle. Daha bugün eşim bikac kız arkadaşı için eve çağıralım beraber vakit geçiririz sohbet ederiz dedi tamam dedim. Ara ara cagirdigim bilip sevdiğim kızlar. Erkek arkadaşlarla da aynı şekilde gorusuuruz bugün masada 4 erkek tek ben kadindim ne var ki yani. Gerçekten bazı şeyleri aşması gerek bircok insanın bence. İçinde olan her türlü yapar zaten.Görüntülü görüşebilirsiniz de. Bunun için açıklama yapmanıza gerek yok ki.
Genelde bu işler şöyle olur; adam kadının telefonunu istediği an kurcalama özgürlüğüne sahiptir ama adamın telefonu dokunulmazlık ilan etmiştir ve kadın da olay çıkmasın aman beyim sinirlenmesin diye sesini çıkarmaz.Vatken sen bu adamin whatsappina instasina otuna bokuna erisebiliyo musun?
Yok access. İnstasında beni eklemiyor. Kavga edersek kendime hakim olamam ona saydırırım diye. Ama onunda telefonu ortadadır. Gizlemiyor.Vatken sen bu adamin whatsappina instasina otuna bokuna erisebiliyo musun?
Ay içim şiştiGenelde bu işler şöyle olur; adam kadının telefonunu istediği an kurcalama özgürlüğüne sahiptir ama adamın telefonu dokunulmazlık ilan etmiştir ve kadın da olay çıkmasın aman beyim sinirlenmesin diye sesini çıkarmaz.
Neden eklemiyor aciklama ne? Kizim bu herif yuruyodur ordan kadinlara. Caktirmadan kontrol etYok access. İnstasında beni eklemiyor. Kavga edersek kendime hakim olamam ona saydırırım diye. Ama onunda telefonu ortadadır. Gizlemiyor.
CanımmmBen çok üzüldüm okurken. Umarım bir çare,cozum bulursun. Yoksa hasta olursun.
Hala salmamış olmanı hayretle izliyorum.Ay içim şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?