Bu kadar kıskançlık normal mi?

Kaza yaptığı için arabanın masrafını ben ödemedim diye bana kinli zaten. Benim bankada param varken onun borca girmesi sinirini bozuyor.
Bu da olabilir ama bence asıl kızdığı araba alırken ERKEK olan kendisine bu işi bırakmamış, elinin hamuruyla onu ekarte etmiş olman olabilir.

Bu engin konusunda gün içersinde gelip sizle konuşup, özür diledi mi?
Yok özür dilemedi. Gelince telefonumu almış. Yazışmamızı okumuş. “Bu Engin’de saf heralde” dedi. Niye öyle bir kanıya vardı anlamadım. Araba dışında hiç bir şey konuşmadık diye mi acaba? Ya da bana yardımcı olmaya çalışıyor diye mi bilmiyorum.

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Pardon? Ne alaka? Siz her online görüştüklerinizle sevişiyor musunuz? Niye eşi yanında olacakmış? Eşi eğer karısına güvenmiyorsa yanında taşımayacak soyadını vermeyecek ve kadına kuru erkeklik gövdesi gösterip boş yapmayacak! Azıcık kendinize güveniniz olsun.

Kendi parasiyla ister araba alsin ister at ister eşsek. Ama nerde onda calisacak döt. Bulmus Afrika madeni gibi somurdukce somureyim bi de sindirip susturayim. Gik diyemesin. Vatken valla pasa keyfin bilir hayat senin. Ama sikayet edip eyleme gecmedikce anlamsizlasiyor butun bu konusmalar.

Maddi sorunun yok ayrıl bundan çektiğine değmez aranızda bir şey geçti demek nedir ben buradan sinir oldum

Normal fiyat listesinden aşağı size satış yapmayı düşündüğü için saf demiştir.

Görüntülü görüşebilirsiniz de. Bunun için açıklama yapmanıza gerek yok ki.
Ayrıca yüzyüze de görüşebilir karşı cinsten iki arkadaş. Herkesi kendi gibi sanan insanlardan nefret ediyorum kişi kendinden bilir işi diye tamda bunun için demişler bence. İş için veya başka bişey için karşı cinsten iki arkadaş yüzyüze veya telde görüntülü vs konuşunca ne oluyor ki birbirlerinin üstlerine mi atlayacaklar? Benim eşimin bir sürü kız iş arkadaşı var ve benim için erkek arkadaşları neyse onlarda o, esim içinde öyle. Daha bugün eşim bikac kız arkadaşı için eve çağıralım beraber vakit geçiririz sohbet ederiz dedi tamam dedim. Ara ara cagirdigim bilip sevdiğim kızlar. Erkek arkadaşlarla da aynı şekilde gorusuuruz bugün masada 4 erkek tek ben kadindim ne var ki yani. Gerçekten bazı şeyleri aşması gerek bircok insanın bence. İçinde olan her türlü yapar zaten.

Vatken sen bu adamin whatsappina instasina otuna bokuna erisebiliyo musun?
Genelde bu işler şöyle olur; adam kadının telefonunu istediği an kurcalama özgürlüğüne sahiptir ama adamın telefonu dokunulmazlık ilan etmiştir ve kadın da olay çıkmasın aman beyim sinirlenmesin diye sesini çıkarmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…