Bu kadar kıskançlık normal mi?

Kıskançtı ama beni bu denli kısıtlayacak kadar değildi. Kendi yetemediği konularda benim başka erkeklerden yardım istememe tahammül edemiyor.
Gece cluplerinde çalışan biriydi. Gezmeyi, hayatı, giyinmeyi, yemeği seven, neşeli biriydi. Çocuklardan sonra değişti.

Yaaa ben artık allaha isyan ediyorum.bizi böyle bir cinse niye ihtiyacı olan bir canlı olarak yaratmış.sırf kadınlara mı imtihan bu dünya.adamların 1 tane faydası yok heriflerin sevişmeyi bile bilen yok.istisnalar var tabi ki.

Nihal, çocuklar büyüyene kadar sabredebileceğine emin misin? Ben şu olayla kapı dışarı ederdim bu adamı? Hadsize bak.
Yok zemheri. Bir kaç arkadaş “sen sadece içini döküyorsun. Boşanacağın yok” filan yazmış ama bir kaç kere cidden yeltendim. Bir kere avukata vekaleti verdim. Yalvar yakar vazgeçirdi. Benim bu sefer toleransım bitti. Dişimden tırnağımdan artırıp araba almayı düşünüyorum. Mutlu olmam gereken bir günde hayatımı rezil ediyor. Ben bunları hak etmiyorum.

Acaba evliliğin kendine göre olmadığını anladı da çocuktan sonra kendini çıkmazda hissetti.önyargılı olmak istemiyorum ama clupta çalışan birine karşı hiç bu tarz ihtimaller düşünmediniz mi? Sağlam adam işi değil gibi gelir bazı hemcinslerime.adamın senelerdir alıştığı gördüğü bildiği bir hayat tarzı var.

Ben dışardan geliyordum. “Oyalanma” demiş. Sigara istedi. Bende “sen mi alırsın” dedim. “Sen gelirken al” dedi. Gerçekten tüketiyor beni.
Biraz ağır konuşacağım kusuruma bakma.

Eşin karaktersiz, saçma sapan biri. Terapiye götür zorla, gitmek istemezse direk ayrılacağını söyle ve idare etmeye, alttan almaya çalışma. Hakaret etme bak kesinlikle, bu tarz adamlardan her şey beklenir, sinir kontrolü yok ve kompleksli biri. Sırf pislik, huzursuzluk çıkarıp baskın olmaya çalışıyor.

Nasıl güzel kadınsın, çocuklar da var birbirinden güzel. Bu senin gibi birine yapılmaz. Yani neden durduk yere huzursuzluk çıkarıyor? Böyle tipleri gerçekten beş altı abin olacak dönüşümlü dövecekler. Kesin çözüm.
Benim anladığım bu çeşitli olmadık bahaneler ile kendisini tatmin ediyor aslında kendi de farkında saçmaladığının ve bilerek yapıyor. Bundan boşanmak da kolay olmaz. Türlü manipülasyon teknikleri ile karşılaşırsın.

Son düzenleme:
İran'da öyle bir şeriat yok ki ...is için daha kaç sene önce İran'a giden bir arkadaşım parti fotolarını göstermişti. Sanırsın Amerika'da ev partisine gitmişsin
turist olarak gidenlere her şey özgür gibi bişey aslında
ama yaşayan vatandaşı için durum hiç öyle değil
kapalı kapılar ardında yine bazı şeyler elbette oluyor ama bunları kapalı kapılar ardında yapmak bile
inanılmaz bir özgürlük kısıtlanması değil mi sizce?
düşünsenize alkolü gizli kullanmak zorundalar
alkolsüz bira falan içebiliyor insanlar mekanlarda, onda sorun yok
ama bizim çok rahat yaptığımız ve kimseye hesap vermek zorunda olmadığımız konuları
onlar gizli yapmak zorunda kalıyorlar
çok değil daha birkaç ay önce başörtü muhabbeti yüzünden bir kadıncağız öldü
ayaklanmalar oldu hatta dünya ayağa kalktı vs
ülkedeki gerçek yaşamı ve kısıtlamaları bilmeden iranda şeriat yok demek doğru değil
belki vatandaşına yasak olan şeyler turistine serbesttir
ama o üye kalkıp da yok kocan yanında değilken neden konuştun adamla deyince
aklıma yanında bi erkek olmadan araba kullanmasına izin verilmeyen iran kadınları geldi direkt
mesela yani
o yüzden öyle bir örnek verdim

Bence de haketmiyorsun. Bu paraziti doyuracağına yabancı asıllı bir bakıcı alırsın eve en azından işe yarar, harcadığın paraya değer. İstanbulda doğu ülkelerinden bu şekilde çalışan çok kadın varmış, sizin orada da vardır mutlaka

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.

Çalışırken de mi adamları yanımızda taşıyacağız? Gerçekten bir kere aklı başında bir yorumun olsun. Sen bu hayatı nasıl yaşıyorsun?

Hiç kusura bakmayın.Online görüşmeye her erkek kızar.Neden sadece sesli görüşme yapmadınız. ? Veya da eşiniz yaninizda değildi.
Evlilik statüsü uğruna hayatı kendinize zehir etmek hoşunuza mi gidiyor acaba ? Böyle ezik olmayın ezik kadına hiçbir erkek acımaz.

Yıllardır tanıdığımız insanlara kurduğumuz cümleleri biraz daha fazla seçmemiz normal değil mi? Kimse nihale sabret dememiş dikkat ettiyseniz, sadece daha kibar bir dille yerden yere vuruyorlar. Aradaki tek fark bu bence

Kazanın masraflarını ödemediğin için daha da azıtmış bence, zoruna gitmiş.

Kuvvetle muhtemel sizin yazdıklarınızı hissetti. Onu dışladığımı, fikrini almadığımı. Kendini yetersiz gördü. Bir başka erkeğin bana akıl vermesini hazmedemedi.
Akıl alınacak adam değil ki alasın. Akıl alınacak adamın bir başarısı, becerisi, konu hakkında referansı olur. Seninkinde hiçbiri yok, neyi danışacaksın. Çok biliyor olsa birikimi yatırımı olurdu

Sen bir zarar ettirmişsin kuzum bu adam külliyen zarar. Doğru karar vermesini bekleyemiyorsun ki sorasın fikrini uygulayasın

Bu kıskançlık değil ya başka bişey anlam veremedim.
Evde sıkıldım gel demesi de cocugun altını almayıp midem bulanıyodu demeside cok yanlış ve saçma

Bence bu kadar kıskançlık normal değil. Yani tamam insan kıskanır ama bu kadar da sıkmaz güvenir insan eşine ne olursa olsun çok aşırı fazla eşinizin yaptığı

Böyle bir evliliği sürdürecek kadar, kendine hiç mi saygın yok?
Kocam olduğunu iddia eden, ama sürekli evde oturacak, kendi sigarasını bile alamayacak, sonra da saçma sapan hareketleriyle beni çevreme rezil edecek bir yaratık yerine, ben olsam evde kedi, köpek beslerdim. Hiç yoktan stresimi alırlardı!

Terapilik nasıl bir durum var ?
Terapist neyi tedavi edecek inşallah ?

Terapilik nasıl bir durum var ?
Terapist neyi tedavi edecek inşallah ?
Beraber gittik doktora flames. O kadar güzel rol yaptı ki. Kadına “Eşim ne dese haklı. Ben çalışmadığım için ilişkimize yansıyor. Sürekli evde dip dibe olduğumuz için sohbet edebileceğimiz bir konu bile yok” filan demiş. Doktor bana sakinleştirici yazdı. Ona “gamsız bir adam. Gerek yok” dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…