Bu kadar kıskançlık normal mi?

Sindirme politikası uygulamaya çalışıyor. Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum. Ama bende de hata. Hayatı kendime zindan ettim çocuklar babasız kalmasın diye.
doğru düzgün işe yaramayan baba figürü ve mutsuz bi anneyle büyümek daha mı iyi

P
Terapilik nasıl bir durum var ?
Terapist neyi tedavi edecek inşallah ?
adamın kadına olan düşmanlığını engelleyebilir dışarıdan birisinin müdahele etmesi kadınla adamın evlilik sürecini uzatmasından çok ayrılırken musallat olmasının önüne geçebilir.

Güvenilir olaya hakim tanıdık birini ayarlamaya çalışın ama adam narsist sanki.

Gerçekten üzüldüm şuan bunu görünce

Ne desem bilemedim. Sana kızsam mı, kocaman sarılsam mı ikilemindeyim.

Sadece adresini yaz aynı şehirdeyiz gelip seni şöyle bir sarsmak istiyorum

Kendine gel bu adam seni sevmiyor, değer vermiyor, saygısı yok. Kendine acımıyorsan kızlarına bu rol modeli reva görme kızlarına acı..
O güç sende var sadece dışarı çıkmayı bekliyor.

Çevre baskısı seni durduran eminim. 2.evliliğin olması ve çocuklarının olması seni üzebileceği anlamına gelmiyor.
Dilersen 5.evliliğin olsun mutsuzsan, sömürülüyorsan kapının önüne konmalı...

Ben de konu sahibini manipülatif buldum. İçindeki durumun gayet farkında, maddi gücü de var ama devam ediyor. Bence iki tarafta da suç var. İlişki toksik bir hale gelmiş.

Yorumlari okumadim konunuzu da biraz gec gordum
Esinizin size karsi uslubu neden boyle emireriymissiniz gibi? Hic hos degil.
Numaranizi degistirmek nerden cikmis engini engelle demesi yeterdi. Ne alaka no degistirmek?

Yorumlari okumadim konunuzu da biraz gec gordum
Esinizin size karsi uslubu neden boyle emireriymissiniz gibi? Hic hos degil.
Numaranizi degistirmek nerden cikmis engini engelle demesi yeterdi. Ne alaka no degistirmek?
Çünkü saydım, eşimdir, çocuklarımın babasıdır dedim tepeme çıkardım. O yerini yadırgadı.
Sonra yazışmalarımızı okuyunca Engin’in zararsız olduğuna kanaat getirdi. Ama ben bu gel-gitleri yaşamaktan bıktım. Benim fabrika ayarlarım bozuluyor.

Yok kendini ahlaklı gösteriyor işte, Ken okuyor diye

Sindirme politikası uygulamaya çalışıyor. Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum. Ama bende de hata. Hayatı kendime zindan ettim çocuklar babasız kalmasın diye.

Hangi baba?
Kendi bebeğinin kakasından midesi bulanan, gidip kafasına göre tatile gidip çocuksuz eğlenen, arabada çocuk varken kaza yapan baba mı?
Ben ortada baba göremiyorum.
Kusura bakmayın ama burada sizde kabahat var.
Maddi özgürlüğünüz varken sırf başımda sinek kadar kocam olsun diye adam beslerseniz daha çok böyle konu açar o çocukları da tehlikeye atarsınız.
Burada da parasız pulsuz işsiz kadınlara gerekirse yer süpür apartman yıka bak diyen kadınlar hayret minnoş yorumlar yazıyor.
Yahu sizin kendi geliriniz varken neden o işe yaramaz adamı besliyorsunuz? Çocuklarınıza harcayacağınız parayı da yediriyorsunuz. Kusura bakmayın ama çocuklarınızı düşünseniz boşanırdınız. Siz kendiniz yalnız kalmak istemediğiniz için duruyorsunuz çocuklarınız için değil. Zira bir baba yok orada çocuk başında duran

Son düzenleme:
Evet simartmissiniz. Parazit gibi esiniz. Bosayin gitsin valla, kadin gibi hissetmediginiz bir evde neden duruyorsunuz maddi gucunuz varken? Bana boyle evlilikleri yurutmeye calismak cok anlamsiz geliyor. Bitmissiniz, kadinlara guvenmiyor neden evleniyor o bile belli degil. Valla ileride psikolojik ya da fiziksel bir ton hastalik cikartmamak icin bosanin diyorum. Biz fark etmeden hastalik sepetlerimizi dolduruyoruz boyle salak salak konularla.

Valla kocası da zerre sevmiyor bence de parası için çekiyor.
Başka hiç bir kadın para kazanmayan evde yatan tipin altına araba çekip arabayı pert ettirip gidip yemi araç bakmaz.
Adam da bedava bakan bulmuş aşk oyunu yapıyor bedava yatıyor işte. Arada kıskançlık ayağı fln çekip kendine baktırıyor

Pardon da sen bu adama ağzının payını vermek için ne bekliyorsun hala anlamadım adam bildiğin hastalıklı yani niye çekiyorsun bunun kahrını? Ağırlığını koy biraz ya ezdirme kendini bu kadar sanki suçluymuşsun gibi bütün hakaretlerini sineye çekiyorsun neden merak ediyorum ya çık karşısına ağzına geleni say ya bu aptallıklarına bir son verirsin yada defolur gidersin bu evden de gözünü korkut biraz böyle yürümez bu evlilik olan sana oluyor. Bu çalışan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü kadınlar kendilerini nasıl bu kadar ezdirebiliyorlar anlamıyorum cidden

Valla kocası da zerre sevmiyor bence de parası için çekiyor.
Başka hiç bir kadın para kazanmayan evde yatan tipin altına araba çekip arabayı pert ettirip gidip yemi araç bakmaz.
Arabayı yatırım için alıyorum.
Sizin hatrınız olsun diye sevmiyor diyelim.
Siz kendiniz yalnız kalmak istemediğiniz için duruyorsunuz
Ben yalnız kalmam. Eli yüzü düzgün ve maddi durumu Türkiye’nin epey üstünde bir kadınım. O konuda Rahatım.

Arabayı yatırım için alıyorum.
Sizin hatrınız olsun diye sevmiyor diyelim.

Ben yalnız kalmam. Eli yüzü düzgün ve maddi durumu Türkiye’nin epey üstünde bir kadınım. O konuda Rahatım.
Demek ki sadece maddiyat yeterli olmuyor. Açtığınız 16356363. Konudan bunu görebiliyoruz.

Bu sevgi degil zaten hastalik. Kimse tarafindan hastalikli bi sekilde "sevilmek" istemem. Hicbir kadin istememeli bence hele ki nihal hanim tr sartlarina gore maddi gucu cok ustte ve asla yalniz kalmayacak biriymis, neden tahammul ediyor, bilemedim. Sanirim travma bagini koparamiyor. Celladina asik olma durumu gibi goruyorum bu tip olaylari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…