alacaksın duşunu kendine de bakacaksın yanı olması gereken o gelsin baksınSindirme politikası uygulamaya çalışıyor. Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum. Ama bende de hata. Hayatı kendime zindan ettim çocuklar babasız kalmasın diye.
doğru düzgün işe yaramayan baba figürü ve mutsuz bi anneyle büyümek daha mı iyiSindirme politikası uygulamaya çalışıyor. Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum. Ama bende de hata. Hayatı kendime zindan ettim çocuklar babasız kalmasın diye.
adamın kadına olan düşmanlığını engelleyebilir dışarıdan birisinin müdahele etmesi kadınla adamın evlilik sürecini uzatmasından çok ayrılırken musallat olmasının önüne geçebilir.Terapilik nasıl bir durum var ?
Terapist neyi tedavi edecek inşallah ?
Beraber gittik doktora flames. O kadar güzel rol yaptı ki. Kadına “Eşim ne dese haklı. Ben çalışmadığım için ilişkimize yansıyor. Sürekli evde dip dibe olduğumuz için sohbet edebileceğimiz bir konu bile yok” filan demiş. Doktor bana sakinleştirici yazdı. Ona “gamsız bir adam. Gerek yok” dedi.
Ben de konu sahibini manipülatif buldum. İçindeki durumun gayet farkında, maddi gücü de var ama devam ediyor. Bence iki tarafta da suç var. İlişki toksik bir hale gelmiş.Siz memnunsunuz bu durumdan aslında .Çünkü adamın sizinle ve eviyle evliliği ile ilgilendiği başka mesele yok .
Siz sevildiğinizi en azından böyle hissetmek istiyorsunuz .
Zaten yüzlerce örnek yaşamışsınız kıskançlık anormalliliği ile ilgili ,o zaman bu konu da neyi tartışmak istediniz tam olarak ?
Özetle siz bununla besleniyorsunuz başka değerli hissedebileceğiniz mevzusu yok adamın o yüzden paylaşmış olduğunuzu düşünüyorum .Dikkatimi çeken de burada ilerlettiğiniz samimiyet .Burada bi dünya kurmuşsunuz .Belki bu samimiyetten paylaşmak istediniz sevincinizi .Emin olun siz üzülerek yazmış olsanız da içinizde kocaman sevinçler var ..Maalesef ..
Ben de konu sahibini manipülatif buldum.
başka sorum yok sayın yargıçBuraya koyduğunuz profil fotosu da da memeleriniz ortada.
İstanbul’a geri taşınacağım mi-ok. Arkadaşım benle beraber yaşamayı kabul etti. Onla beraber büyüteceğim çocuklarımı.Sadece adresini yaz aynı şehirdeyiz gelip seni şöyle bir sarsmak istiyorum
Çünkü saydım, eşimdir, çocuklarımın babasıdır dedim tepeme çıkardım. O yerini yadırgadı.Yorumlari okumadim konunuzu da biraz gec gordum
Esinizin size karsi uslubu neden boyle emireriymissiniz gibi? Hic hos degil.
Numaranizi degistirmek nerden cikmis engini engelle demesi yeterdi. Ne alaka no degistirmek?
Yok kendini ahlaklı gösteriyor işte, Ken okuyor diyeŞu ihtiyar tavsiyelerini kendine saklasan keşke. Tam rahmetli babaannemin kafasındasın. Tek fark o 1929 doğumluydu. Herkes, her şey senin küçük dünyan gibi değil, dışarıda bambaşka hayatlar var. Gör artık.
Sindirme politikası uygulamaya çalışıyor. Ben 2 çocukla yeri geliyor 3 gün duş alamıyorum. Ama bende de hata. Hayatı kendime zindan ettim çocuklar babasız kalmasın diye.
Evet simartmissiniz. Parazit gibi esiniz. Bosayin gitsin valla, kadin gibi hissetmediginiz bir evde neden duruyorsunuz maddi gucunuz varken? Bana boyle evlilikleri yurutmeye calismak cok anlamsiz geliyor. Bitmissiniz, kadinlara guvenmiyor neden evleniyor o bile belli degil. Valla ileride psikolojik ya da fiziksel bir ton hastalik cikartmamak icin bosanin diyorum. Biz fark etmeden hastalik sepetlerimizi dolduruyoruz boyle salak salak konularla.Çünkü saydım, eşimdir, çocuklarımın babasıdır dedim tepeme çıkardım. O yerini yadırgadı.
Sonra yazışmalarımızı okuyunca Engin’in zararsız olduğuna kanaat getirdi. Ama ben bu gel-gitleri yaşamaktan bıktım. Benim fabrika ayarlarım bozuluyor.
Valla kocası da zerre sevmiyor bence de parası için çekiyor.Evet simartmissiniz. Parazit gibi esiniz. Bosayin gitsin valla, kadin gibi hissetmediginiz bir evde neden duruyorsunuz maddi gucunuz varken? Bana boyle evlilikleri yurutmeye calismak cok anlamsiz geliyor. Bitmissiniz, kadinlara guvenmiyor neden evleniyor o bile belli degil. Valla ileride psikolojik ya da fiziksel bir ton hastalik cikartmamak icin bosanin diyorum. Biz fark etmeden hastalik sepetlerimizi dolduruyoruz boyle salak salak konularla.
Pardon da sen bu adama ağzının payını vermek için ne bekliyorsun hala anlamadım adam bildiğin hastalıklı yani niye çekiyorsun bunun kahrını? Ağırlığını koy biraz ya ezdirme kendini bu kadartabii pazarlık maksadıyla değil. Bir daha mesajlaşmayın filan diyecek. Komşuma da rezil etti böyle beni. Adam beni engelledi. “Senin kocan insanı katil yapar” dedi.
Bir kere de facebook’tan ben gibi yazışmış biriyle. Onla da aramda bir şey geçmemişti. Benim erkeklerle herhangi bir dialoga girmem problem.
Arabayı yatırım için alıyorum.Valla kocası da zerre sevmiyor bence de parası için çekiyor.
Başka hiç bir kadın para kazanmayan evde yatan tipin altına araba çekip arabayı pert ettirip gidip yemi araç bakmaz.
Ben yalnız kalmam. Eli yüzü düzgün ve maddi durumu Türkiye’nin epey üstünde bir kadınım. O konuda Rahatım.Siz kendiniz yalnız kalmak istemediğiniz için duruyorsunuz
Sizin hatrınız olsun diye sevmiyor diyelim.
Ben yalnız kalmam. Eli yüzü düzgün ve maddi durumu Türkiye’nin epey üstünde bir kadınım. O konuda Rahatım.
Demek ki sadece maddiyat yeterli olmuyor. Açtığınız 16356363. Konudan bunu görebiliyoruz.Arabayı yatırım için alıyorum.
Sizin hatrınız olsun diye sevmiyor diyelim.
Ben yalnız kalmam. Eli yüzü düzgün ve maddi durumu Türkiye’nin epey üstünde bir kadınım. O konuda Rahatım.
Hadi ben konu açıyorum. Siz niye takip edersiniz ki laf sokmak için.Demek ki sadece maddiyat yeterli olmuyor. Açtığınız 16356363. Konudan bunu görebiliyoruz.
Bu sevgi degil zaten hastalik. Kimse tarafindan hastalikli bi sekilde "sevilmek" istemem. Hicbir kadin istememeli bence hele ki nihal hanim tr sartlarina gore maddi gucu cok ustte ve asla yalniz kalmayacak biriymis, neden tahammul ediyor, bilemedim. Sanirim travma bagini koparamiyor. Celladina asik olma durumu gibi goruyorum bu tip olaylari.Valla kocası da zerre sevmiyor bence de parası için çekiyor.
Başka hiç bir kadın para kazanmayan evde yatan tipin altına araba çekip arabayı pert ettirip gidip yemi araç bakmaz.
Adam da bedava bakan bulmuş aşk oyunu yapıyor bedava yatıyor işte. Arada kıskançlık ayağı fln çekip kendine baktırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?