Madem eşinizin huyunu biliyorsunuz, neden erkeklerle diyaloğa giriyorsunuz? Buraya koyduğunuz profil fotosu da da memeleriniz ortada.
Bu çok ağır olmadı mı ama?Aman yeni bi tane daha koca satın alıverirsiniz nolcak.
İstanbul’a geri taşınacağım mi-ok. Arkadaşım benle beraber yaşamayı kabul etti. Onla beraber büyüteceğim çocuklarımı.
Babam istemezdi tabii ki kendi kazandığının böyle heder olmasına. Ama benimde çok iyi bir kaderim olmadı. İlk evliliğim bittikten sonra babam “evlenme” bir daha dedi.Bazı yorumlarınızda denk gelip okumuştum yanlışım varsa düzeltin lütfen, babanızdan kalan mallarla sanırım geçiminizi sağlıyordunuz ve rahmetli babanızı çok sevdiğinizi belirtiyordunuz.
Rahmetli babacığınız mirasının böyle bir adama kaba tabirle yedirildiğini bilse kemikleri sızlamaz mıydı ? Üzülmez miydi ?
Annesiniz ve nasip olursa bir gün sizde evlatlarınızın mürüvvetini göreceksiniz. Babaları gibi bir eşle olmalarını, sizin mallarınızı o karakterlerde ''damatlarınıza '' yedirmelerini ister miydiniz ?
Ne zorluklarla evlat sahibi olduğunuzu söylemiştiniz yanlış hatırlamıyorsam o kadar zorluktan sonra dünyaya gelen çocuklarınızın hak ettiği muamele bu mu olmalıydı ? Yazık değil mi onlara ?
Bir baba evladının altını değiştirmekten nasıl bu kadar tiksinebilir ve yavrum altı pişik olmuş bu sıcakta nasıl canı yanmıştır kim bilir peki onun vebali de size olmaz mı anne olarak ? Böyle bir baba figürü ile büyütmek istediğiniz için.
Eşiniz ne koca olmayı nede baba olmayı beceremiyor. Hiçbir vasfı yok. Tek amacı armut piş ağzıma düş diyerek hayatta kalmak. Fakat ona da kızamıyorum çünkü bu yüzü ona veren sizsiniz. Bir damla sevgi kırıntısı uğruna adamı kral kendinizi hizmetçisi yapmışsınız. O kadar olaya rağmen hala sigaranı alayım mı diye sormanızda bunun ispatı zaten.
Size gram sevgisi saygısı olmayan biriyle yalandan iki söze kanıp evliliğinize devam ettiğiniz müddetçe sadece yıpranan siz olacaksınız ve bir gün gençliğiniz elden gittiğinde ve bu adam sizin paranızla sizi aldatmışsa bunu öğrendiğinizde eyvah demeniz hiçbir işe yaramayacak. Eliniz ayağınız tutarken, genç, sağlıklıyken bu adamdan kurtuldunuz kurtuldunuz yoksa ömrünüzü siz bile isteye bu kişiyle evli kalarak tüketip gideceksiniz ve bu hikayenin sonunda olan yine sadece size olacak ve maalesef ki evlatlarınız sizi rol model alarak geleceklerini şekillendirecekler. ( inşAllah öyle bir şey olmasın şansları bahtları çok güzel olsun dilerim. )
Laflarının ayarları yok. Sonrada saygıdan bahsederler. Egolarını tatmin etsinler bakalım.Bu çok ağır olmadı mı ama?
Yemin ederim aynı şeyi dusunmusuz de ben yazmaya vakit bulamadım ben de Antalya da yaşıyorum vallahi şöyle dedim bir yerde denk gelsek te Nihal artık yapma kendine bunu diye sarssam sonra da sarilsam alıp goturesim geliyo vallahi mahkemeye bosadigini görmek için çünkü inanılmaz naif donanımlı akilli bir kadın ama o sıkışıklık duygusu işte anlıyorum zor ama ben inanıyorum en kısa zamanda doğru kararı vericekGerçekten üzüldüm şuan bunu görünce
Ne desem bilemedim. Sana kızsam mı, kocaman sarılsam mı ikilemindeyim.
Sadece adresini yaz aynı şehirdeyiz gelip seni şöyle bir sarsmak istiyorum
Kendine gel bu adam seni sevmiyor, değer vermiyor, saygısı yok. Kendine acımıyorsan kızlarına bu rol modeli reva görme kızlarına acı..
O güç sende var sadece dışarı çıkmayı bekliyor.
Çevre baskısı seni durduran eminim. 2.evliliğin olması ve çocuklarının olması seni üzebileceği anlamına gelmiyor.
Dilersen 5.evliliğin olsun mutsuzsan, sömürülüyorsan kapının önüne konmalı...
Biri bebek iki çocukla sizinle yaşamayı kabul eden arkadaşınızın ev arkadaşlığı uzun sürmez. Bu da çok sağlıklı bir karar değil.İstanbul’a geri taşınacağım mi-ok. Arkadaşım benle beraber yaşamayı kabul etti. Onla beraber büyüteceğim çocuklarımı.
Tahin arkadaşım kızıyla yaşıyor. 3 torun büyütmüş. Kendi evi yok. Kendisine yatılı bakıcı maaşı vereceğimi söyledim. Tanımadığım birine güvenip teslim edemem çocuklarımı. Benim şurda zor 7-8 ayım daha kaldı. Küçük kızımda yürümeye başlasa rahatlarım. Büyük olanı da 2,5 yaşında yarım gün kreşe veririm. En azından kendime de ayıracak biraz vaktim olur. Böyle insanlıktan çıkıyorum.Biri bebek iki çocukla sizinle yaşamayı kabul eden arkadaşınızın ev arkadaşlığı uzun sürmez. Bu da çok sağlıklı bir karar değil.
Başta kabul etse bile çocuklarla yaşamaya başlayınca fikri değişecektir çok büyük ihtimal.
Arkadaşınızla yapacağımız ev arkadaşlığını güvenerek şehir değiştirmeyin.
Bakıcı olarak sizinle yaşayıp, iş olarak bakacaksa olaya ayrı tabi. Öncesinde var mıydı bu arkadaş meselesinin bilmiyorum.
Şaşıfelek İnan hangi konuydu hatırlamıyorum bile. Ben konudan çıktıktan sonra kimle ne konuştum kaydetmiyorum ama yapıcı yorumun için teşekkür ederim.Çok acımasızca yazanlar var. Ben konu sahibi ile bir konuda fikir ayrılıgi yaşadığım için biraz tanıyorum. Kesinlikle öyle kocasıyla hava atacak bir tip değil. Biraz fevri, ani kararları olan, hafif despot biri ama çok da yalnız.
Anne ve iki kardeş bir arada, en sevdiği kisi babası vefat ediyor, üstünde 2 çocuk, evlenmeden kapısında yatan ama evlenince son derece islevsiz hatta zarar veren bir koca. Miras kalan otel üzerinde bile söz hakkı olmasın isteniyor. Tek başına bir sürü cephede savaşıyor. Bir yandan da panik atak tedavisi görüyor. Biraz anlayışlı olunabilir bence.
Toplum baskısı beni kısıtlayan bir şey değil. Bana baskı yapabilecek tek insan babamdı, o da öldü. Yaşadığım şehirle de şu an için çok bir alakam yok. Yeri geliyor 3 gün banyo yapmaya fırsat bulamıyorum. Biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocuk beni kısıtlıyor. Ama bir sene sonra rahatlayacağımı düşünüyorum. O zamanda zaten Amerika’ya yerleşme planım var. Hayallerim çocuklarım üzerine kurulu. Onları en iyi okullarda okutacağım. Bana kalan parayı böyle kullanacağım.Ben de antalyadayim , burasi gayet ozgur bir yer toplum baskisi hissetmezsiniz
İşsiz adam iş arar be arkadaşım, gerekirse garsonluk yapar, eski işine devam etmeye çalışır, turistik yer orası. O antalyaya gelirken oteli işletme hevesiyle geldi, baktıneline düşmüyor acısını sizden çıkardı, çünkü PATRON olma hayali suya düştü. Şimdi de patronluk hayalinden aşağı düşemiyor. Sevgi mevgi kalmadı, otel ona yar olmadı diye size kin besliyor. Sevgisi falan yok artık bence. Egosu zedelendi o yüzden de DEĞİŞTİ. asla da eskisi gibi olmayacak, bu ne olamadım delisinden kurtulman lazım. İnşallah gerçekten arkadaşının yanına gider ve iş kadını çizgine geri dönersin.Babam istemezdi tabii ki kendi kazandığının böyle heder olmasına. Ama benimde çok iyi bir kaderim olmadı. İlk evliliğim bittikten sonra babam “evlenme” bir daha dedi.
Bence eşimin bana karşı tavrı işsizlikten ve 2 küçük bebekten dolayı. Ama benimde uzlaşma adına enerjim kalmadı. Diğer şıktan devam edeceğim hayatıma.
Onu Amerika’da yapacağım zemheri. Eski bir müşterim Los Angeles’ta yaşıyor. Tel örgü işi yapacağım Amerika’da.inşallah gerçekten arkadaşının yanına gider ve iş kadını çizgine geri dönersin.
Tamam burda hepimiz sana söylüyoruz aklın yolu bir ama koca satın almak falan ne demek yani.Laflarının ayarları yok. Sonrada saygıdan bahsederler. Egolarını tatmin etsinler bakalım.
Eleştri ile hakaret arasındaki farkı bilmiyorlar demekTamam burda hepimiz sana söylüyoruz aklın yolu bir ama koca satın almak falan ne demek yani.
Seda Sayan uyuyan adamdan nefret derken haksız değilmişKavga edince ben ona saydırırım diye eklemiyormuş. Adam tüm gün evde access. Bir yere çıktığı yok. Bana da hayatı zehir ediyor.
İlk evlendiği zamanları hatırlıyorum ben, bulutların üzerinde geziyordu, yüzün açık resim koyma diyenlere 'ben çok mutluyum, kim olduğumu saklamaya da ihtiyacım yok' diyordu. Şu kadar zamandaki evrime bak, adam insanlıktan çıktı, canavara dönüştü. Gerçekten yıkım bu.Yemin ederim aynı şeyi dusunmusuz de ben yazmaya vakit bulamadım ben de Antalya da yaşıyorum vallahi şöyle dedim bir yerde denk gelsek te Nihal artık yapma kendine bunu diye sarssam sonra da sarilsam alıp goturesim geliyo vallahi mahkemeye bosadigini görmek için çünkü inanılmaz naif donanımlı akilli bir kadın ama o sıkışıklık duygusu işte anlıyorum zor ama ben inanıyorum en kısa zamanda doğru kararı vericek
Toplum baskısı beni kısıtlayan bir şey değil. Bana baskı yapabilecek tek insan babamdı, o da öldü. Yaşadığım şehirle de şu an için çok bir alakam yok. Yeri geliyor 3 gün banyo yapmaya fırsat bulamıyorum. Biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocuk beni kısıtlıyor. Ama bir sene sonra rahatlayacağımı düşünüyorum. O zamanda zaten Amerika’ya yerleşme planım var. Hayallerim çocuklarım üzerine kurulu. Onları en iyi okullarda okutacağım. Bana kalan parayı böyle kullanacağım.
Hadi nihal yüzümüzü kara çıkarma o zaman, bir gaz harekete geç. Elindeki mal para her gün eriyor, kaybedecek vaktin yok. Bu gün dünden kârlıdır.Onu Amerika’da yapacağım zemheri. Eski bir müşterim Los Angeles’ta yaşıyor. Tel örgü işi yapacağım Amerika’da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?