Evde camları siliyordu.İlk evlendiği zamanları hatırlıyorum ben, bulutların üzerinde geziyordu
Amerika’ya gitmeyi düşünüyorum ama geçenlerde bir konuda yazdılar. Boşansan bile babalarının rızası olması lazım yurtdışına çıkarmak için diye. Çocuk kaçırmaya giriyormuş yoksa.
Arabayı aldım begüm. Bugün kaporasını verdim. Yarın notere gidip, işlemleri halledeceğim.Eğer abd'de bir akraban, tanıdığın yoksa ingiltere'ye bak, son yıllarda ordan türkler çoook fazla ev satın alıyor. 10-15 yıl içersinde kirasıyla ev masrafı çıkıyor. Araba yatırımını yapmadan önce bence ingiltere'den avrupa'dan ev almaya yönelik bak. Maksat sana kirasıyla varlığı ile faydası olsun.
Ve bence bu siteye girerken, internet geçmişini sil. Eşin bunları okumasın.
Evde camları siliyordu.Niloyatospikk
Ne kadar özenmişti.Geldiğimiz noktaya bak.
Psikiyatrist benim için uygun merci değil zemheri. Evlilik 2 kişinin çabasıyla yürüyor. Biz ikimiz doğru eşleşme değiliz karı-koca olmak için. Bundan sonra ana-baba olarak yolumuza devam ederiz.
Yatırım yapacağım Queen orda. Bana red vereceklerini düşünmüyorum. Önceden mal sattım zaten Teksas’a.Amerika’ya gitmek mi? Kolay mı sanıyorsunuz? Üstelik iki küçük çocukla orada çocuk esirgeme gibi olan kurum dört dönüyor milletin çocuklarını almak için. Başvurdum diyerek gitmeniz zaten iki sene en az
Kayınvalidem vefat etti osslemcim. Belki de eşimin bütün arızalarının sebebi kayınvalidemdi. Son derece despot, sevgisiz bir kadındı. Oğlunun evlenmesini hazmedemedi ve küstüler.Ailesi ile nasılsıniz?
Aaa evet hatırladım kocaya bak cam siliyor maşallah demiştim ama yine o hale çevirmek elinde yüz vermemelisinEvde camları siliyordu.Niloyatospikk
Ne kadar özenmişti.Geldiğimiz noktaya bak.
Psikiyatrist benim için uygun merci değil zemheri. Evlilik 2 kişinin çabasıyla yürüyor. Biz ikimiz doğru eşleşme değiliz karı-koca olmak için. Bundan sonra ana-baba olarak yolumuza devam ederiz.
Geçtik o aşamayı Niloyacım. Bazı ilişkiler zamanla, çocukla kuvvetlenir. Bizimki tükendi.Aaa evet hatırladım kocaya bak cam siliyor maşallah demiştim ama yine o hale çevirmek elinde yüz vermemelisin
Amacim sizi kirmak degildi ama bebeginizin altini almak istememis ve pisik olmus ya sinirim o adamaToplum baskısı beni kısıtlayan bir şey değil. Bana baskı yapabilecek tek insan babamdı, o da öldü. Yaşadığım şehirle de şu an için çok bir alakam yok. Yeri geliyor 3 gün banyo yapmaya fırsat bulamıyorum. Biri 1,5 yaşında diğeri 6 aylık iki çocuk beni kısıtlıyor. Ama bir sene sonra rahatlayacağımı düşünüyorum. O zamanda zaten Amerika’ya yerleşme planım var. Hayallerim çocuklarım üzerine kurulu. Onları en iyi okullarda okutacağım. Bana kalan parayı böyle kullanacağım.
Evet honki ana-baba kimliğimiz ölene kadar baki. Onun gelgit ruh hali sürekli sorun çıkarması beni çok tüketiyor.nihalcim zaten çocuklara tek bakıyorsun anlaşılan babalık yapmak istiyorsa ayrılıncada yapar keşke bu adamı çekmesen
Peki aynı şehirdeyken seni yersiz darlamaz değil mi sanki ayrıldığını idrak edemeyip fazla burnunu sokcak gibi duruyor herşeye,aklı başında biri değil çünkü. Evliliğinizde sen nasılsın sakin mi hırçın mı bilmiyorum ama buradan gördüğüm kadarıyla sakin yapın var keşke insan olsada geçinmeye gönlü olsa olmadığı için böyle davranıyor.Evet honki ana-baba kimliğimiz ölene kadar baki. Onun gelgit ruh hali sürekli sorun çıkarması beni çok tüketiyor.
Kaza için yarın avukata vekalet verecek. Telefonumu satacağım diyor ücreti için. Benim de yarın araba işlemlerim var. Ondan sonra karşılıklı oturup boşanma meselesini konuşacağız. Arkadaşım Şükran’ın benim yanıma taşınmayı kabul ettiğini duydu biz telefonda konuşurken. Aynı şehirde yaşamak şartı ile boşanmayı kabul etti. Çocuklarımı göreceğim diyor.
Bu zamana kadar darlayan bir tutum sergiledi. Ben sakin, uzlaşmacı ve sorun çıkarmayan tarafım. O her türlü pisliği yapayım, bu nasılsa çeker kafasında.Peki aynı şehirdeyken seni yersiz darlamaz değil mi sanki ayrıldığını idrak edemeyip fazla burnunu sokcak gibi duruyor herşeye,aklı başında biri değil çünkü. Evliliğinizde sen nasılsın sakin mi hırçın mı bilmiyorum ama buradan gördüğüm kadarıyla sakin yapın var keşke insan olsada geçinmeye gönlü olsa olmadığı için böyle davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?