Bu kadar kıskançlık normal mi?

İlk evlendiği zamanları hatırlıyorum ben, bulutların üzerinde geziyordu
Evde camları siliyordu. Niloyatospikk
Ne kadar özenmişti. Geldiğimiz noktaya bak.
Psikiyatrist benim için uygun merci değil zemheri. Evlilik 2 kişinin çabasıyla yürüyor. Biz ikimiz doğru eşleşme değiliz karı-koca olmak için. Bundan sonra ana-baba olarak yolumuza devam ederiz.

Amerika’ya gitmek mi? Kolay mı sanıyorsunuz? Üstelik iki küçük çocukla orada çocuk esirgeme gibi olan kurum dört dönüyor milletin çocuklarını almak için. Başvurdum diyerek gitmeniz zaten iki sene en az

Arabayı aldım begüm. Bugün kaporasını verdim. Yarın notere gidip, işlemleri halledeceğim.
İngiltere’ye gittim. Sevmedim. Hava sürekli kapalı.
Ailemle ortaklığı bitirme davası açtım. O sonuçlanınca maddi bir kaygım olmayacak. Amerika’da eski müşterim var. Onla tel örgü işi yapmayı düşünüyorum. 15 sene önce Teksas’a mal satmıştım zaten. Dağlık bir yer. Bizim ürünler kullanılıyor orda.

Erkeklerin çoğu böyle evde, evlilikte ve çocuklarla ilgili sorumlulukları üstlenen kadınları görünce tembel umursamaz oluyorlar.

Benim teyzemin evliliği sizin evliliğe benziyor, tanıştıklarından beri her şeyi teyzem üstlendi, ev, araba, evin maddi yükü, alışverişi faturası, çocukların okul seçimine kadar her şey teyzemde. Ama eniştem düzenli maaş aldığı bir işte çalışıyor ve teyzemin sözünden çıkmıyor.

duruguzel bebişim sen bu adamı boşasan var ya balon gibi hafif hissedeceksin.
-Adam dediğin işinde gücünde olur, yanındaki adam boşun teki durup durup sana sarıyor.
-Hadi işi yok diyelim iyi bir ebeveyn de değil çocuğun altını değiştirmekten aciz.
-Maddi katkısı olmadığı gibi zararı da var. Kaza yapıp senden maddi beklenti içerisine giriyor.
-Sosyal hesaplarına seni eklememesinden hoş kokular almadım. Yüzyüze işler karıştırmıyor olabilir ama oralardan yapıyor olabilir.
Ne bileyim gerek yok parazitlere. Senin zaten maddi kazancın iyi. Çocuklarına aslanlar gibi el ayak olursun. Boşversene, elin adamının yükünü sen mi çekeceksin?

Yatırım yapacağım Queen orda. Bana red vereceklerini düşünmüyorum. Önceden mal sattım zaten Teksas’a.
Ailesi ile nasılsıniz?
Kayınvalidem vefat etti osslemcim. Belki de eşimin bütün arızalarının sebebi kayınvalidemdi. Son derece despot, sevgisiz bir kadındı. Oğlunun evlenmesini hazmedemedi ve küstüler.
Kayınpederimle tanışmadım hiç. Eşim 3 yaşındayken boşanmışlar. Senelerdir de görüşmemişler.

Konunu yeni okudum eski konularını bilmiyorum.
Senide arada yorumlarda görüyorum.
Senin eşinin saçma sapan kıskançlıkları, çalışmaması vır vırı bile bir yere kadar (ki bunlarda büyük sebepler ayrılmak için) çekilebilir en azından kadın kendi kendine ediyor denir.
Ama tiksiniyorum diye çocuğun altını saatlerce almaması, içinde hepinizin olduğu arabayı saçma sapan kullanmasının ne telore edilebilir ne alttan alınabilir bir tarafı var.
Kendi çocuğuna merhamet etmeyene merhamet edilmez.
Uzun zamandır şöyle sağlam bir sarsmamışsınız belli ama sarsmakla uğraşmaya bile değmez bence

Aaa evet hatırladım kocaya bak cam siliyor maşallah demiştim ama yine o hale çevirmek elinde yüz vermemelisin

Valla Nihal, şuan ss lere baktım. Eşinle olan konuşma nerden tutsam elimde kaldı. Bence boşuna vakit kaybediyorsun. Midem bulanıyordu diyerek bu sıcakta bez değişmemek ne demek. Adam çocuğuna bakmaktan aciz. Her seyi sen ödüyorsun da kendisi ne yapıyor?
Bu adama hiçbir anlamda ihtiyacın yok senin

Amacim sizi kirmak degildi ama bebeginizin altini almak istememis ve pisik olmus ya sinirim o adama
Herkes guzel seyleri yasamayi hak ediyor
Hayat kisa ve bir kere dunyaya geliyoruz
Siz neden mutlu olamayasiniz?
Amerikaya yerlesme sansuniz bile varmis
ne guzel, planlarinizi gerceklestirecek maddi imkanlariniz varsa harekete gecin
ESki esinizden kurtulduktan sonra hayat yeniden guzellesecek

nihalcim zaten çocuklara tek bakıyorsun anlaşılan babalık yapmak istiyorsa ayrılıncada yapar keşke bu adamı çekmesen
Evet honki ana-baba kimliğimiz ölene kadar baki. Onun gelgit ruh hali sürekli sorun çıkarması beni çok tüketiyor.
Kaza için yarın avukata vekalet verecek. Telefonumu satacağım diyor ücreti için. Benim de yarın araba işlemlerim var. Ondan sonra karşılıklı oturup boşanma meselesini konuşacağız. Arkadaşım Şükran’ın benim yanıma taşınmayı kabul ettiğini duydu biz telefonda konuşurken. Aynı şehirde yaşamak şartı ile boşanmayı kabul etti. Çocuklarımı göreceğim diyor.

Peki aynı şehirdeyken seni yersiz darlamaz değil mi sanki ayrıldığını idrak edemeyip fazla burnunu sokcak gibi duruyor herşeye,aklı başında biri değil çünkü. Evliliğinizde sen nasılsın sakin mi hırçın mı bilmiyorum ama buradan gördüğüm kadarıyla sakin yapın var keşke insan olsada geçinmeye gönlü olsa olmadığı için böyle davranıyor.

Şu konuya yapılan bazı yorumlara gercekten çok sinir oldum ne haddinize ya başka koca alırsın falan.
Kadın zaten kocasıni savunmuyor şurada derdini anlatıyor ve eminim hiçbir yorumunda tek kırıcı,kötü kelime yoktur yine de üstüne gitmissiniz.
Memesine kadar konuşulmuş ne kadar kötü varsa kendini belli etmiş.
Konu sahibi zaten es olacak kişinin her halinin farkında ve ben eminim kendine yakisani yapacaktır çünkü bundan daha zor olanı yaptı 20 yıllık evliliğini bitirdi dimdik durdu.
Onca tedaviye sabırla devam etti çocuğuna kavuştu.
İster 18 ister 50 yaşımızda olalım illaki yanlış seçimler yapabiliyoruz keşke olmasa ama oluyor işte.
Hatanın neresinden dönersek kârdır.
duruguzel geçen gün bana demiştin bizim dert çekecek mecalimiz mi var diye gerçekten öyle arkadaşım şu adama verdigin tavizi kimseye vermedin,hep kendinden verdin hâlâ veriyorsun üstelik bu adama değmiyor.
Desteğin yok yine idare ediyorsun o olmasa da gayet rahat yasayacaksin.
Öncelikle sigarasıni falan alma gitsin alsın kendisi.
Paranı sakla zaten sana lazım olacak araba falan da alma ortak olacak birde nakit dursun bankada daha iyi.
Kavgadan korkma kendini ezdirme susma,tamam deme.
Çevreni, saygını yeniden yaparsın yeter ki huzurun yerinde olsun ama bu evlilik ne kadar zorlasan da çok uzun sürmez.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar darlayan bir tutum sergiledi. Ben sakin, uzlaşmacı ve sorun çıkarmayan tarafım. O her türlü pisliği yapayım, bu nasılsa çeker kafasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…