Bu kadar kıskançlık normal mi?

Psikolojik şiddet var. Evi ben geçindiriyorum. Kendim nasıl tasarruf yapabilirim diye kafa patlatıyorum ama adamı mutlu etmek ne mümkün.
Peki beyefendi kıskanmak dışında bir işe yarıyor mu? Herşeyi siz ödemeyi bırakın. Evlilik sadece senin sabrın ve fedakarlıklarınla yürüyor. Sen kendini değiştirmezsen bu düzen böyle devam eder.

çiftlerin büyük çoğunluğu araba işini erkeğe bırakır
yani genel toplumu düşünürsek erkeklerin araçtan anlama araç alma-satmada tecrübeli olma tanıdıkları olma ihtimali daha yüksektir

ben olsam mesela sevgilime/kocama değil erkek kardeşime sorarım en başta (otomativ mühendisi çünkü ve gerçekten bilir bu işi). ortak kullanacaksak tabi sevgiliye de sorabilirim -ama biz ortak kullanmayız, birlikte yaşamıyoruz. koca durumu ayrı.

normaldir yani rasyonel düşününce öyle.

fakat burada uğraşan çabalayan kadın
araç da kadına lazım, yatırımı da kadın düşünüyor, evi de o geçindiriyor

yani ne yapsın 10 yaşında çocuğa harçlık verir gibi al kocacım x milyon lira hadi bize araba al mı desin...

Siz bu adama nasıl katlanıyorsunuz? Eve gel sıkıldım ne, sigara al ne, midesi bulandığı için çocuğun altını almamak ne, kıskançlıktan komşuyu arayıp aranızda bir şey geçti mi diye sormak ne?! Hayretler içinde okudum. Yetersiz, hasta ruhlu bir adam eşiniz. Nasıl hala ona saygı duyup aynı evi paylaşabiliyorsunuz?

Çocukları beraber büyütebileceğim kimse yok say. En azından küçük yürümeye başlasın diye dişimi sıkıyordum ama sorunlar geometrik olarak katlanarak artıyor.

Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
Bu tam bir manyaklık.
Ne demek yahu, o nasıl soru oha.

Onun tanıdığı yok migrenimsi. Bir tane arkadaşına sormuş. Yalan yanlış bilgiler vermiş. Yok Peugoet 308 vitesi sorunluymuş, uzak durun filan demiş.
1,5 milyon tl araba alacağım. Tabii ki araştıracağım, soracağım. Konuşmayı da paylaştım. Araba dışında hiçbir özel konuşma yok. Gerçekten artık çıldıracağım.

İkimiz farklı dünyalarda yaşıyoruz. Bebeğin altı pişik olmuş beyefendi değiştirmediği için. Gerçekten çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Çok merak ediyorum bu adamı besleme potansiyelin sadece çocukları tek büyütme korkusundan mı ?
Zengin insansın yahu.
Bir çok kadın boktan evliliklerini maddi anlamda yetemediği için çekmek zorunda kalıyor.
Senin motivasyonun ne ki bu hem fakir hem s... büyük adama katlanıyorsun ?

Ben dışardan geliyordum. “Oyalanma” demiş. Sigara istedi. Bende “sen mi alırsın” dedim. “Sen gelirken al” dedi. Gerçekten tüketiyor beni.
Ben de en çok buraya takıldım.
Böyle davranan, nerdeyse beni iffetsizlikle suçlayan bir adamın sigarasını hayatta düşünmem.
Herkesin bi gururu var, beni online görüp çıldırdı ne demek
Belki öncesinde bu anlamda bir vukuatiniz olsa onda bile madem böyle çıldırmalı şüpheleniyor boşansın denir

Çok mu sakinsiniz

Çocukları beraber büyütebileceğim kimse yok say. En azından küçük yürümeye başlasın diye dişimi sıkıyordum ama sorunlar geometrik olarak katlanarak artıyor.
Engin'i arası ne diyecek acaba ?
Yani madem eşinden suphen var,yeni numarasını veremez mi ?
Bana çok anlamsız geldi,amacini çözemedim.Engin'den kıskanıyorsa bu sana güvenmedigi anlamına gelir ki resmen hakaret.
Yok ben pazarlık ederim diyorsa ; aracı bile alamazsınız,eşine konuşmayı bilmeyen adam dışarıya nasıl konuşacak ki

Maalesef klasik şeyler. “Çocuklar babası büyümesin” Ama onlar babalarından mahrum kalmasın diye ben kafayı sıyırmak üzereyim.
Eve gelince bir de onun için kavga çıkmasın diye. “Sana gelirken sigara al dedim. Neden almadın” der diye.

Ay kendi sigarasını almaktan aciz,bebeğin bezini de değiştirmemiş ,parası da yok,neyine güveniyor bu adam konu sahibi.
Cidden özgüvenine hayranım eşinin.
Yani daha demin neredeyse adam öldürüyordu, arabanı mahvetti,hapse girmesine bir gıdım kalmıştı ezilip büzüleceğine bu halleri inan cok acayip.
Gerçekten ayrılacağına inanmıyor,beni asla bırakamaz,bana muhtaç kafası bu nerde görsem tanırım.
Okudukça sinir oluyorum şahsen. Seni oradan cekip alıp,sen cocuklarına da yetersin kendine gel diye silkeyesim var.
Soruna cevabımsa normal değil. Sadece online oldun diye delirmesi falan şaka gibi,askıda mı büyüdün,arkadaşın ailen birileriyle konuşabilirsin pekala.

Kadınlarımıza evlilik dersi verilmeli. Bazı erkekler gram ilgiyi haketmiyor.

kocana ne yapsan yaranamazsin bacim. bu sekilde guven olusturmaya calisma degmez.bence taviz verme yaptiklarindan .senin durusunu bilain.birkez taviz verirsen surekli manipule eder.birseyin ezikligini yasiyor ve bunu sana yansitiyor esin

valla net söyleyim

bütün parasını ben veriyorsam öncelikle ben ne istiyorsam/biliyorsam/yapıorsam odur...
böyle de açıksözlüyüm

çünkü
çoluk çocuk zaten olan kadına oluyor
aileleri kadın idare ediyor
şie güce kadın ara veriyor
bedeni psikolojisi kadından gidiyor
bence bu kadar yük altına girip düzen kuran ve idame ettiren kadının az bi o kadar lüksü olsun yani.

evlilikte senin paran benim param olmamalı, eyvallah, ama denklik yoksa ve bir tarafa korkunç yük biniyorsa hele ki şu toplumda bu kadınsa valla kusura kalmasın kimse... ben senin paran benim derim arkadaş. not: erkeğe korkunç yük binen evliliklerde de erkekten taraf olurum, ben kadın çalışmasın erkek baksın hiç bir konuda dememişimdir.

eşinin bir tanıdığı olmayacağını araç işinden anlamayacağını az çok kestirebiliyorum zira biraz böyle iş bilen biri olsa şu piyasada son 2-3 yıldır al-sat yapsa ev geçindirirdi...son 1-2 aya kadar otomotivden edilen karı kimse etmedi....tam böyle eli boş, piyasa takip edecek al-sat yapacak adam işiydi, evde oturduğu yerden yapabilirdi, deli para yapardı öyle bir becerisi olsaydı...

tabii pazarlık maksadıyla değil. Bir daha mesajlaşmayın filan diyecek. Komşuma da rezil etti böyle beni. Adam beni engelledi. “Senin kocan insanı katil yapar” dedi.
Bir kere de facebook’tan ben gibi yazışmış biriyle. Onla da aramda bir şey geçmemişti. Benim erkeklerle herhangi bir dialoga girmem problem.

Psikolojik şiddet var. Evi ben geçindiriyorum. Kendim nasıl tasarruf yapabilirim diye kafa patlatıyorum ama adamı mutlu etmek ne mümkün.
Mutlu etmeyi denemesen mi acaba?
Kapının önüne mi koysan artık.
Gerçekten eşin evi geçindirir,işsiz mesleği olmayan biri olursun mecbur kalırsın anlarım biraz idare edeyim çocuklar büyüsün demeni ama sen bu adamı besleyeceğine gonderip, iyi bir bakıcı bulsan inan bana daha daha mutlu olacaksınız maaile. Bebek pişik olmuş,paşa bez değistirmiyor bu adam başinda dursa ne durmasa ne.
Ezdirme kendini lütfen. Gerçekten üzülüyorum ben böyle konular okuyunca.

Galerici konu sahibinin arkadaşıymış, neden kocası arasın ki? Ne saçma şey. Diyelim ki galerici hiç tanımadığım biri, parasını ödeyeceğim araba için neden kocamı devreye sokmak zorundayım? Benim arabayı alabilecek kadar zekam yok mu?

Bu kıskançlık falan değil pislik yapmak.
Siz niye bu adamla neden evli kalmaya devam ediyorsunuz anlaşılır değil.
Çocuklara bakiyor deseniz, onu da eline yüzüne bulaştırdigina eminim. Midem bulanıyor diyerek altını bile değiştirmemiş.
Hiçbir işe yaramayan adam birde yapmak istedikleriniz kıskançlık adı altında köstek olmaya çalışıyor.
Çok yüz vermişsiniz kendisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…