- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Engin tek tek anlattı. İstoç’ta büyük galerisi var. “Elektrikli alma, sıfır al” dedi. Benim bütçeme uygun araba seçenekleri söyledi. Güzel indirim yaptı. Bunları da eskiden azda olsa bir sohbetimiz olduğu için yaptı. Eski sevgilim olsa zaten bu kadar resmi konuşmayız.valla net söyleyim
bütün parasını ben veriyorsam öncelikle ben ne istiyorsam/biliyorsam/yapıorsam odur...
böyle de açıksözlüyüm
çünkü
çoluk çocuk zaten olan kadına oluyor
aileleri kadın idare ediyor
şie güce kadın ara veriyor
bedeni psikolojisi kadından gidiyor
bence bu kadar yük altına girip düzen kuran ve idame ettiren kadının az bi o kadar lüksü olsun yani.
evlilikte senin paran benim param olmamalı, eyvallah, ama denklik yoksa ve bir tarafa korkunç yük biniyorsa hele ki şu toplumda bu kadınsa valla kusura kalmasın kimse... ben senin paran benim derim arkadaş. not: erkeğe korkunç yük binen evliliklerde de erkekten taraf olurum, ben kadın çalışmasın erkek baksın hiç bir konuda dememişimdir.
eşinin bir tanıdığı olmayacağını araç işinden anlamayacağını az çok kestirebiliyorum zira biraz böyle iş bilen biri olsa şu piyasada son 2-3 yıldır al-sat yapsa ev geçindirirdi...son 1-2 aya kadar otomotivden edilen karı kimse etmedi....tam böyle eli boş, piyasa takip edecek al-sat yapacak adam işiydi, evde oturduğu yerden yapabilirdi, deli para yapardı öyle bir becerisi olsaydı...
kuzum sen kendi işini yapan bir insansıntabii pazarlık maksadıyla değil. Bir daha mesajlaşmayın filan diyecek. Komşuma da rezil etti böyle beni. Adam beni engelledi. “Senin kocan insanı katil yapar” dedi.
Bir kere de facebook’tan ben gibi yazışmış biriyle. Onla da aramda bir şey geçmemişti. Benim erkeklerle herhangi bir dialoga girmem problem.
Siz bu adama bakıp besliyorsunuz ama o çocuklara bakmaya bile tahammül edemiyor ve çabuk gel sıkıldım diyor, çocuğun altını bile değiştirmiyor. Siz de çocuklarım için boşanmıyorum diyorsunuz, öyle mi?Arkadaşlar selamlar.
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?
Migrenimsi diyelimki çocukların, evin, benim giderlerimi karşılaşın bende dizimi kırıp evde oturayım. Erkek sinekle konuşmayayım. Ama dünya kadar giderimiz var. Bu çarkın nasıl dönmesini bekliyor. Bankadaki para eriyor. Bende değerlendirmek istedim. Hadi bana bir faydan yok, bari köstek olma.kuzum sen kendi işini yapan bir insansın
yarın bir iş yapmaya kalksan/ortak olsan/bir işe girsen sermaye filan koyacak olsan, neyse işte
karşı taraf bu adamı gördüğü an senle iş yapmaz çünkü hakketen bela olur bak
sen nasıl erkeklerle diyalog kurmadan ticaret yapacakmışsın? nereye kadar? bu nasıl bir saçmalık.
Kendime göre yorumladım. Bizde ortaklaşa yapılır jonu sahibinin eşinin çalışmadığını yeni öğrendim. Maddi olarakta kendi üstlenmiş herşeyi. Elbetteki bu durumda devreye sokamaz.Galerici konu sahibinin arkadaşıymış, neden kocası arasın ki? Ne saçma şey. Diyelim ki galerici hiç tanımadığım biri, parasını ödeyeceğim araba için neden kocamı devreye sokmak zorundayım? Benim arabayı alabilecek kadar zekam yok mu?
valla tam olarak bunu kast ediyorumMigrenimsi diyelimki çocukların, evin, benim giderlerimi karşılaşın bende dizimi kırıp evde oturayım. Erkek sinekle konuşmayayım. Ama dünya kadar giderimiz var. Bu çarkın nasıl dönmesini bekliyor. Bankadaki para eriyor. Bende değerlendirmek istedim. Hadi bana bir faydan yok, bari köstek olma.
iş çevremde o kadar nüfus sahibi tanıdıklarım vardı. Hepsiyle bozdu aramı.
Kendi sigarasını bile çıkıp almayan, çocuğun bezini değiştirmekten aciz bir zavallıyla evlisiniz.Arkadaşlar selamlar.
Pek çoğunuz biliyorsunuz oldukça sorunlu bir evliliğim var. Eşim olacak şahıs son derece sorumsuz bir erkek. Çocuklarım küçük olduğu için ite kaka sürdürüyorum.
Bugün yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Ben yatırım için araba almayı düşünüyorum. Eski bir arkadaşıma mesaj attım. Kendisi galerici. Sadece araba üzerine konuştuk. Aramızda hiçbir şey geçmemiş birisi. Eşim beni online görünce kıskançlık krizlerine girdi. Ekran görüntüsünü at diye baskı yaptı. Sonra da “Ya Engin’i ararım ya hattını değiştireceksin” diyor.
Evin bütün faturalarını, kirasını ben ödediğim için, resmi kurumlarda benim numaram olduğu için ben numaramı değiştirmek istemiyorum.
Sizce bu kadar kıskançlık normal mi?
Evet artemis. Sen böyle yazınca çokta sağlıklı olmadığı anlaşılıyor.Siz bu adama bakıp besliyorsunuz ama o çocuklara bakmaya bile tahammül edemiyor ve çabuk gel sıkıldım diyor, çocuğun altını bile değiştirmiyor. Siz de çocuklarım için boşanmıyorum diyorsunuz, öyle mi?
psikiyatriste de o kadar güzel rol yaptı ki kadın “ eşin işe başlasa sizin sorunlarınız biter” dedi.Nihalcim yanlış anlama burda başka konularını da okumuştum psikolojik destek çift terapisti alıyorsunuz yanılmıyorsam bu evlilik için fazla çabalıyor, çok verici davranıyorsun dışardan bakan göz olarak eşinin bende yarattığı algı senin paranla seni yönetmeye çalışıyor. Belki de hem ikinci evliliğin olduğu için hem çocukların için fazla toplumsal , psikolojik baskı altında hissediyorsun kendini bu ip fazla incelmiş elbet bir gün kopacak gibi duruyor. Allah yardımcın olsun çok şükür maddi imkanların var yatılı yardımcı alarak gül gibi tek başına yetiştirebilirsin çocuklarını
Rol yapmasına o kadar şaşırmadım ki. Çünkü ikizler demek çene demek. Bu adamın tek başarılı noktası çene. Çenesi olmasa bu adama kimse dönüp bakmaz. İkna kabiliyeti, cümle kurma yeteneği, insana vereceği enerji herşeyi elde edebilir. Terapistlere bile öyle bir tuzak kurar ki işin içinden kolayca sıyrılır.Evet artemis. Sen böyle yazınca çokta sağlıklı olmadığı anlaşılıyor.
psikiyatriste de o kadar güzel rol yaptı ki kadın “ eşin işe başlasa sizin sorunlarınız biter” dedi.
Yok ben altan aldıkça, taviz verdikçe çıtayı yükseltiyor. Benim boşanmaktan başka kurtuluşum yok.
Gittik kk. Kadına o kadar güzel rol yaptı ki “eşin işe başlarsa sizin sorunlarınız biter” dedi. Onlardan da bize fayda yok. Allah herkese akıl vermiş. Benimkini kullanmam lazım.Siz çok donanımlı akıllı görgülü bir kadinsiniz kendi işinizin patronusunuz, eşinizde bir yetersizlik ve kompleks var hiçbir şeye yardım etmiyor ve delirmiş gibi biraz. Bilmiyorum son çare olarak bi çift terapisi filan denenebilir.
Maşallah siz hala bu adamla evlisiniz ve çocuğum için diyorsunuz öyle mi? Hem de çocuğunun altını, çocuğundan tiksindiği için değiştirmeyen bir baba için tüm bunlar. Siz şaka mısınız?Sadece Engin’e özel değil. Evlenmeden önce arkadaşım kim varsa hepsine karşı. Bir kere eski komşumu arayıp “aranızda bir şey geçti mi” diye de sordu. Komşum ondan sonra beni engelledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?