Gurur duyduğum bir hareketi yok hizu. Ben onla beni kimsenin sevmediği kadar çok sevdi diye evlendim. Artık onu da hissetmiyorum.Şimdiye kadar hiç gururla bahsettiğini de hatırlamıyorum bu adamdan.
Uykusuzluktan ve 24 saat koro halinde ağlayan 2 bebeyle sanırım beyin devrelerim yandı.niye besliyorsun bu vatandaşı?
Küçük bebeğiniz var anladığım kadarıyla. Bu kadar sorunlu bir evliliğiniz varsa ikinci çocuk nedenİkimiz farklı dünyalarda yaşıyoruz. Bebeğin altı pişik olmuş beyefendi değiştirmediği için. Gerçekten çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
İlk çocuk tüp bebekle oldu. İkinci kaza ile oldu. Ben aldırmak için randevu aldım. “Çocuğun yaşama hakkını elinden alamazsın” dedi ve baskı yaptı.Küçük bebeğiniz var anladığım kadarıyla. Bu kadar sorunlu bir evliliğiniz varsa ikinci çocuk neden
Siz ilk eşinizden ayrılmıştınız sanırım aldatmıştı sizi. Bu adamı seçerken dikkat etmediniz mi daha çok incelemiş olmalısınız sorumsuz bir baba figürü görüyorumİlk çocuk tüp bebekle oldu. İkinci kaza ile oldu. Ben aldırmak için randevu aldım. “Çocuğun yaşama hakkını elinden alamazsın” dedi ve baskı yaptı.
Niye izin veriyosun Vatken? Okurken herifin whatsapp msjini yeminle tokatlayasim geldi. Bi de paşanin ayagina servis. Cocugun alti degismemis midesi bulaniyomus. Benjm canim yok mu? Kiskanclik konusuna girmiyorum bile. Kisi kendinden bilir işi. Nolur yolla artik bu keneye taviz vermeBen dışardan geliyordum. “Oyalanma” demiş. Sigara istedi. Bende “sen mi alırsın” dedim. “Sen gelirken al” dedi. Gerçekten tüketiyor beni.
Evet beni seviyor diye evlendim. Demek ki yeterli değilmiş.Siz ilk eşinizden ayrılmıştınız sanırım aldatmıştı sizi. Bu adamı seçerken dikkat etmediniz mi daha çok incelemiş olmalısınız sorumsuz bir baba figürü görüyorum
Uykusuzluktan ve 24 saat koro halinde ağlayan 2 bebeyle sanırım beyin devrelerim yandı.
O zaman bu evliliği sadece anne olmak için yaptın. Ama kaçırdığın nokta p adam çocuklarının babası placak. Daha seçici olmalıydın. İte kaka devam ettiriyorsun evliliği de nereye kadar. Kusura bakma ama @Noways hal veriyorum bazı sözlerinde. Yapacağın şey belliyken sadece uzatmaları oynuyorsunBabam dışında hiçbir ilişkimde kimse bana bir şey vermedi Vis. Bende babam dışında kimseden bir şey istemedim.
Kesinlikle evliliğimizde kadın gibi hissetmiyorum. Sadece anne rolüne büründüm. Bunu da sürdürmek için akil melekelerimi kaybetmek üzereyim.
O zaman mal edinmeden boşanın. İlla birinin karnını doyurmak istiyorsanız yetimleri doyurun, giydirin.Bana kalanlar servet yoluyla kaldığı için hak iddia edemiyor. Evliliğimiz boyunca edindiğimiz bir mal yok. Aksine ben sürekli cepten yedim.
Çocukları öne sürecek panda. Ben çocuklarımı babasız bırakmam filan der. Beni çok taktığını düşünmüyorum.Adama o kadar iyi sartlar sunuyosun ki bosanirsan gel beni al diyecegim sana. Saka bi yana bu adam bosanmamak icin ariza cikaracak bi tip mi?
Nihal ben de Noway’a katılıyorum .beni pohpohlayın demedim. Kimseye de saydırmayın. Bu kıskançlık normal mi değil mi soru bu? Anlamadınız heralde.
Çocukları öne sürecek panda. Ben çocuklarımı babasız bırakmam filan der. Beni çok taktığını düşünmüyorum.
Ben de böyle birini bulsam ben de çocukları bahane eder evliliğe devam ederim.Nihal ben de Noway’a katılıyorum .
Sen bu adamla hep sorun yaşıyorsun , boşanıyorum diyorsun sonra da kaldığın yerden devam ediyorsun.
Hayat senin hayatın elbette ben boşan ya da boşanma diyemem.
Evinin kirasını sen ödüyorsun , faturalar sende , çocukların giderleri , bakımı sende. Eeee bu adam neden hayatında o zaman ? Daha sigarasını almaktan aciz , sen bu adamı neden besliyorsun ?
Maddi gücün olmasa derim ki adama mecbur , o da değil.
Seni bu adama bu kadar bağımlı yapan ne ?
Adam için Nihal bulunmaz nimet haklısın .Ben de böyle birini bulsam ben de çocukları bahane eder evliliğe devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?