Bu kadar kıskançlık normal mi?

Bu adamin kendisine faydasi yokki cocuk baksin. Kusura bakma biraz agir olacak ama midesi bulaniyor diye cocugun altini degistirmeyen adama gönül rahatligi ile cocuk birakilmaz.
Bosanir misin bilemem ama 1.5 milyonluk arabayi ve dukkani satip ev almadan evvel mal ayriligi sozlesmesi imzalatman lazim. Adamin ise yaradigi tek bir konu bile yok, ustelik ariza çıkarıyor. Bide malina mulkune ortak olmasin diye miras yoluyla kalan mallarla evle araba aldigini ispatlamakla ugrasacaksin.
Normalde esinin utanip, sesini kesip, evi cekip cevirmesi, cocugun alti kirlenmeden temizlemesi lazim ki goze batmasin.

İkimiz farklı dünyalarda yaşıyoruz. Bebeğin altı pişik olmuş beyefendi değiştirmediği için. Gerçekten çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Küçük bebeğiniz var anladığım kadarıyla. Bu kadar sorunlu bir evliliğiniz varsa ikinci çocuk neden

Kusura bakmayın ama bu kadar "olmayan" bir adamı hayatınızda hala tutma sebebiniz acı çekmeyi, üzülmeyi seviyor olmanız falan olabilir mi?
Çocuklarım babasız kalmasın lafzına kanmayacak kadar akıllı biri olduğunuzu düşünüyorum çünkü, çocuklar huzursuz ortamda büyüyeceğine babasız büyümesi evladır.

İlk çocuk tüp bebekle oldu. İkinci kaza ile oldu. Ben aldırmak için randevu aldım. “Çocuğun yaşama hakkını elinden alamazsın” dedi ve baskı yaptı.
Siz ilk eşinizden ayrılmıştınız sanırım aldatmıştı sizi. Bu adamı seçerken dikkat etmediniz mi daha çok incelemiş olmalısınız sorumsuz bir baba figürü görüyorum

Ben dışardan geliyordum. “Oyalanma” demiş. Sigara istedi. Bende “sen mi alırsın” dedim. “Sen gelirken al” dedi. Gerçekten tüketiyor beni.
Niye izin veriyosun Vatken? Okurken herifin whatsapp msjini yeminle tokatlayasim geldi. Bi de paşanin ayagina servis. Cocugun alti degismemis midesi bulaniyomus. Benjm canim yok mu? Kiskanclik konusuna girmiyorum bile. Kisi kendinden bilir işi. Nolur yolla artik bu keneye taviz verme

O zaman bu evliliği sadece anne olmak için yaptın. Ama kaçırdığın nokta p adam çocuklarının babası placak. Daha seçici olmalıydın. İte kaka devam ettiriyorsun evliliği de nereye kadar. Kusura bakma ama @Noways hal veriyorum bazı sözlerinde. Yapacağın şey belliyken sadece uzatmaları oynuyorsun

Bana kalanlar servet yoluyla kaldığı için hak iddia edemiyor. Evliliğimiz boyunca edindiğimiz bir mal yok. Aksine ben sürekli cepten yedim.
O zaman mal edinmeden boşanın. İlla birinin karnını doyurmak istiyorsanız yetimleri doyurun, giydirin.
Hamileyken de size boşanın dediğimi çok net hatırlıyorum. O zaman da az eziyet etmemişti size. Kendinize bir iyilik yapın.

Neden böyle bir adamla berabersiniz? Çocuklar küçük diye boşanmamayı anlayamam çünkü zaten eve siz bakıyormuşsunuz. Maddi hiç faydası yok, hastalıklı bir beyine sahip ve manevi olarak da iyi bir baba olduğu şüpheli. O zaman niye boyanmayıp çekiyorsunuz.
Burda maddi gücü olmayanlara bile sığınma evine git gene de bu adamdan ayrıl diyor herkes. Sizin maddiyat da var çocuklara bakacak.

beni pohpohlayın demedim. Kimseye de saydırmayın. Bu kıskançlık normal mi değil mi soru bu? Anlamadınız heralde.
Nihal ben de Noway’a katılıyorum .
Sen bu adamla hep sorun yaşıyorsun , boşanıyorum diyorsun sonra da kaldığın yerden devam ediyorsun.
Hayat senin hayatın elbette ben boşan ya da boşanma diyemem.
Evinin kirasını sen ödüyorsun , faturalar sende , çocukların giderleri , bakımı sende. Eeee bu adam neden hayatında o zaman ? Daha sigarasını almaktan aciz , sen bu adamı neden besliyorsun ?
Maddi gücün olmasa derim ki adama mecbur , o da değil.
Seni bu adama bu kadar bağımlı yapan ne ?

Çocukları öne sürecek panda. Ben çocuklarımı babasız bırakmam filan der. Beni çok taktığını düşünmüyorum.

Istedigi zaman gorebilir cocuklari. Gercekten babalik yapmak isteyen adam yapiyor, gormek isteyen goruyor. Senin buyuk kiz benimkiyle hemen hemen ayniydi diye hatirliyorum. Sabah alir, aksam getirir. Ben yolluyorum cocugu. Ustelik inanılmaz dinlenmis oluyorum.
Kavga etmeden, guzellikle ikna edebilirsen cok iyi olur. Bu adam seni maddi, manevi yiyor.
Eninde sonunda bitecek evliligin. Manevi olarak daha fazla tukenme. Cocuklarinin sana ihtiyaci var.

Ben de böyle birini bulsam ben de çocukları bahane eder evliliğe devam ederim.

Bu arada bu kıskançlık değil konu sahibi arkadaşım.
Birebir aynı kocadan arkadaşımda da var. Psikolojik şiddet. Adam kadını sevmiyor ondan böyle. Siz kendi kendinize boşanın diye yapıyor bilerek. Ben boşanmadım aha o istedi diyecek sizin için. Eşe dosta,çocuklara ben bu kadını sevmiyorum ve istemiyorum diyecek dötü yok afedersin.

Bu arada arkadaşımın kocası aynı zamanda karısını aldatıyor çatır çatır. Salak arkadaşım da beni dinlemeyip yüzleşti. Boşanmadı. Adam şimdi ikinci telefonu aldı onunla aldatmaya devam ediyor karısını,telefon arabada duruyor. Karısı da sanıyor ki adam düzeldi(!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…