• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Kadar mı Çirkindim?

Teşekkür ederim.. Zaten başta beğenmese neden bu kadar ısrarcıydı bu da çok kafama takılıyor. Hayatını yaşayıp gezip tozabileceği bir kız da değilim bunu da biliyor. Farklı amaçlar için bir yıl çaba harcamış olamaz yani. Bilmiyorum
Belki evliligi ertelemek istiyor.. net degil.. yada zamana birakmak istiyor..

Çok abartılı tepkiniz. Biz şimdi neyiz sorusu gelince havalanmıştır totosu. Ağırdan satmış kendince. Çok dikkate alma herifi derim.

Teşekkür ederim. Hayatta sormam dediğim sorulardan biri derdim nasıl bir salaklık nasıl bir akıl tutulmasıyla böyle bir soru sordum inanın bilmiyorum. Zaten ona da ayrı sinirleniyorum. Dediğnizi gibi biraz daha farklılaştı tavırları benim bu sorumdan sonra. Sanki ben zorlamışım bir yıldır gibi davranıyor

Bir yıl boyunca ısrarla yazıp kontağı koparmamaya çalışması ama ilk buluşmada bu sözleri sarfedebilmesi başka bi sebep düşündürmedi bana. Biz neyize yanıt olarak bi şeyler başlayabilir sen de istersen cevabını duyabilirdim..
Erkeği öyle sıkmayacaksın işte şimdi biz neyiz dersen sıvışıp kaçtığını görürsün

Erkeği öyle sıkmayacaksın işte şimdi biz neyiz dersen sıvışıp kaçtığını görürsün

Tecrübeli bir ablaya benziyorsunuz :) peki şu saatten sonra kurtarma gibi kuyruğumu tekrar dikmek gibi bir ihtimalim hala var mıdır sizce?

İyi misin her şey yolunda mı memnun kaldın mı seni rahatsız eden bir şey oldu mu şeklinde gayet çok istiyormuş gibi sorular sordu. Ta ki ben biz neyiz salaklığını yapana dek..
Güzellik meraklısı bir Ada'm olsam görmediğim kızla 1 sene konuşmam buluşmaya da gelmem
Hadi geldim diyelim sonrasında şu mesajı atmam yani :)
Olması gerekeni söylemiş sende hemfikirsin
Biz neyiz diye sorunca acele ediyormuş gibi olmuş şaşırmıştır belki
Bana olur gibi geldi sizin iş
Ama sen bişey yapma şimdilik
Bekle bakalım neler olacak
Yüzünü bilmem de kalbin çok güzel inşallah gönlüne göre olur herşey

Teşekkür ederim.. Zaten başta beğenmese neden bu kadar ısrarcıydı bu da çok kafama takılıyor. Hayatını yaşayıp gezip tozabileceği bir kız da değilim bunu da biliyor. Farklı amaçlar için bir yıl çaba harcamış olamaz yani. Bilmiyorum
Valla konudan çok son cümlenize dikkat çekeceğim.
Onların bir çük uğruna neler yaptıklarını yapacaklarını yapabileceklerini tahmin dahi edemezsiniz,o yüzden her ihtimali düşünün

Cani. Cirkinim diye niye uzuyorsun kendini.? Kime gore cirkinsin neye gore cirkinsin. Bu bakis acisina gore degisir. Sen sana gore cirkon olabilir ama baskasinin gozune gore guzelsindir.
Esimle ben dalga geceriz. Co uk yapmayalim biz biDen cok cirkin cocuk olur diye. Esim de bende guzel degiliz (hos gordum yaradandan otururu) :))) inan bana fistik gibi kiz olsun bazen erkekler onu degil senin gozunde cirkin buldugin bir kizo daha guzel ve daha cekici bulabiliyorlar. Bende internetten tanistim evlendim. Ilk mesajinda ne gormus ne yazismisiz. Sen benim.kaderimsin ben senle evlenicem dedi. 7 yıllık internet flortlugunden sonra evlendik. Demekki dua yerine geçmiş.
Benim bekarken herzaman ettigim bir dua vardi. Tavsiye ederim.

ALLAHim Sen esim olacak kisiye beni guzel goster, onuda bana guzel goster.ufak tefek kotu huylarimi gormemezlikten gelmesini sagla benimde onun ufak tefek kusurlarini gormememi sagla.
Beni onun gozunde sevimli kil. Sevgimizi kör düğüm sevgisi olmasini nasip eyle ayni Peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA sav ve HZ. Aişe anamizin Kördüğüm aski gibi... diye dua ederdm surekli...

ALLAHA sukur sorunsuz denilebilecek evliligim var.
Sende aynalara kusmek yerine kendine güven sen kendine guvenip deger vermezsen inan bana kimse deger vermez... ha kendin hakkinda boyle dusunurken belki guvenemez yada guzel bulamazsin kendini ama kendine guvenmiyorsanda kendine guceniyormussun gibindavran. Ozguvenli olmasanda oyleymissin gibi davrab. Guzel bulmuyorsanda guzel buluyormussin gibi davrabn. Aslinda davranmaktan ote güven ve sev kendini. Hic kims3 senden daha onemli degil. Sne kendine onem ve deger verdigin muddetce baskasimdan deger ve oenm gorursun.

Bak bazi kizlar nasil cadi. Nasil koclari siniyor. Neden? Cunku kendilerini seviyorlar ve ezirrmiyorlar. Kendine güvenen kadini erkek ezemez.

Tecrübeli bir ablaya benziyorsunuz :) peki şu saatten sonra kurtarma gibi kuyruğumu tekrar dikmek gibi bir ihtimalim hala var mıdır sizce?
Haha abla mı ben sizden küçüğümdür muhtemelen alındım şimdi :D şaka yapıyorum gülün diye :) erkekler hep aynı ki çok tecrübeye gerek yok ilgisiz gibi ol özgüvenli ol sıkma hiç adamı bırak o arasın sorsun bundan sonra yaparsa senindir yapmazsa hiç senin olmamıştır boşverirsin :)

Güzellik meraklısı bir Ada'm olsam görmediğim kızla 1 sene konuşmam buluşmaya da gelmem
Hadi geldim diyelim sonrasında şu mesajı atmam yani :)
Olması gerekeni söylemiş sende hemfikirsin
Biz neyiz diye sorunca acele ediyormuş gibi olmuş şaşırmıştır belki
Bana olur gibi geldi sizin iş
Ama sen bişey yapma şimdilik
Bekle bakalım neler olacak
Yüzünü bilmem de kalbin çok güzel inşallah gönlüne göre olur herşey

Çok teşekkür ederim. Sizin de öyle gerçekten bazı konulardaki mesajlarınızdan hatırlıyorum :)

Umarım dediğiniz gibi olur. Gelişme kaydederse durum haberdar ederim buradan.

Zamana bırakın, davranışlarını konuşmalarını gözlemleyin ve siz ağırdan alın.

Cani. Cirkinim diye niye uzuyorsun kendini.? Kime gore cirkinsin neye gore cirkinsin. Bu bakis acisina gore degisir. Sen sana gore cirkon olabilir ama baskasinin gozune gore guzelsindir.
Esimle ben dalga geceriz. Co uk yapmayalim biz biDen cok cirkin cocuk olur diye. Esim de bende guzel degiliz (hos gordum yaradandan otururu) :))) inan bana fistik gibi kiz olsun bazen erkekler onu degil senin gozunde cirkin buldugin bir kizo daha guzel ve daha cekici bulabiliyorlar. Bende internetten tanistim evlendim. Ilk mesajinda ne gormus ne yazismisiz. Sen benim.kaderimsin ben senle evlenicem dedi. 7 yıllık internet flortlugunden sonra evlendik. Demekki dua yerine geçmiş.
Benim bekarken herzaman ettigim bir dua vardi. Tavsiye ederim.

ALLAHim Sen esim olacak kisiye beni guzel goster, onuda bana guzel goster.ufak tefek kotu huylarimi gormemezlikten gelmesini sagla benimde onun ufak tefek kusurlarini gormememi sagla.
Beni onun gozunde sevimli kil. Sevgimizi kör düğüm sevgisi olmasini nasip eyle ayni Peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA sav ve HZ. Aişe anamizin Kördüğüm aski gibi... diye dua ederdm surekli...

ALLAHA sukur sorunsuz denilebilecek evliligim var.
Sende aynalara kusmek yerine kendine güven sen kendine guvenip deger vermezsen inan bana kimse deger vermez... ha kendin hakkinda boyle dusunurken belki guvenemez yada guzel bulamazsin kendini ama kendine guvenmiyorsanda kendine guceniyormussun gibindavran. Ozguvenli olmasanda oyleymissin gibi davrab. Guzel bulmuyorsanda guzel buluyormussin gibi davrabn. Aslinda davranmaktan ote güven ve sev kendini. Hic kims3 senden daha onemli degil. Sne kendine onem ve deger verdigin muddetce baskasimdan deger ve oenm gorursun.

Bak bazi kizlar nasil cadi. Nasil koclari siniyor. Neden? Cunku kendilerini seviyorlar ve ezirrmiyorlar. Kendine güvenen kadini erkek ezemez.

Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Çok teşekkür ederim. Ben de akıllı geçindiğini sanan kendini ezdirmeyen biriydim sözde. Bir anda yerle bir oldum ergen gibi aynaya bakıp ağlıyorum bu aralar.

Haha abla mı ben sizden küçüğümdür muhtemelen alındım şimdi :KK70: şaka yapıyorum gülün diye :) erkekler hep aynı ki çok tecrübeye gerek yok ilgisiz gibi ol özgüvenli ol sıkma hiç adamı bırak o arasın sorsun bundan sonra yaparsa senindir yapmazsa hiç senin olmamıştır boşverirsin :)

:)) ben de yaş olarak değil takıldım öyle abla diyerek. Haklısın böyle yapmam lazım. Ararsa burada yazarım yine. Aramazsa tekrar ağlamaya gelirim :))

Mutluluğunuz daim olsun inşallah. Çok teşekkür ederim. Ben de akıllı geçindiğini sanan kendini ezdirmeyen biriydim sözde. Bir anda yerle bir oldum ergen gibi aynaya bakıp ağlıyorum bu aralar.
Sakin oyle dusunmeyin.
Bende cirkinim. Esim bazen der cirkin diye . Beni kzidirmak icin. Bende, ben mi cirminim hadi be ben cok guzelim derim ama degilim :)
Kendini sev baska birsey demiyorum cunku baska birsey yok...
Gec ayna karisina... derin bir nefes al... al eline surme. Cek surmeni.. biraz suslen. Kendine bak. Derli toplu giyin oldu bitti... kiyafet bile insani cok farkli gosteriyor.
Moral ol kendine.

Valla konudan çok son cümlenize dikkat çekeceğim.
Onların bir çük uğruna neler yaptıklarını yapacaklarını yapabileceklerini tahmin dahi edemezsiniz,o yüzden her ihtimali düşünün

Aslında biraz özel ama malum bir sene hergün konuşunca konu buralara da geliyor. Çükünü asla evlilik dışı mutlu etmeyeceğimi, cinsel sağlık, istenmeyen gebelik vs. konular açısından risk almayacağımı gayet iyi biliyor. Ama tabi zerre güvenmiyorum erkeklere haklı da olabilirsiniz

Aslında biraz özel ama malum bir sene hergün konuşunca konu buralara da geliyor. Çükünü asla evlilik dışı mutlu etmeyeceğimi, cinsel sağlık, istenmeyen gebelik vs. konular açısından risk almayacağımı gayet iyi biliyor. Ama tabi zerre güvenmiyorum erkeklere haklı da olabilirsiniz
Bilsinler anacim sabaha kadar bilsinler.
Çok kurnazlar çok tilkiler,yani tahayyül edemezsiniz içlerindeki pez...liği.

kötü bir şey dememiş bir de sizin kusur olarak algıladığınız şeyleri gerçekten erkekler çok farklı bir şekilde hoş buluyorlar şaşıp kalıyorum bazen bu bakış şekillerine ? Birde tavsiye aslında yüzünüzden çok auranızın yaydığı elektrik daha çok etkiliyor bunu araştırıp aura konusunda kendinizi geliştirebilirsiniz ;)

Kendini geri çek.
Pek elektrik alamamışsın gibi davran.
Özgüveni zedelenir sana yoğunlaşır emin ol. :KK45:

Ahh o kadar haklısın ki ve ben de bu akılları o kadar çok verdim ki şu halime inanamıyorum. Resmen aklıma geldiği an telefona ne ara koşuyorum ne ara açıp mesaj atıyorum hatırlamıyorum bile. Buluştuktan sonra içime sindi ve bunu çok fazla belli ettim.

Back
X