Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne guzel bir konu acmissin sen ya..Bir yıldır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Başta o yazdı, görmezden geldim, ekledi dönmedim, tekrar yazdı bu kez itinayla düşünülüp döşenmiş bir mesajdı kayıtsız kalamadım ve biz konuşmaya başlamış olduk.
İlk zamanlar hiç önemsemedim. İnternetten bu işler olmaz dedim zaman öldürme niyetiyle ben de eğlendim. Numaramı istedi onu bile vermedim güvensizliğimden. Onun da hiç sevgili olalım evlenelim ben ciddiyim sana ölüp bitiyorum gibi sözleri olmadı. Sonraları anlaşmaya başladığımızı fark ettim. Fotoğrafları daha bi yakışıklı görünmeye başladı gözüme. Acaba bi görüşsek mi fikriyle bir yıl geçti neredeyse her gün saatlerce mesajlaşarak.
Farklı şehirlerdeydik ve buluşma teklifini hep reddettim. Emin olamamaktan ziyade özgüvensizlikten. O kadar yol gelinecek kız mıyım adam hayal kırıklığına uğramasın, hem beğenmediğini söylerse kaldıramam diye korktum hep. Zaten kendimi hiçbir zaman beğenemedim yüzümde çok fazla kusur var bunu dert ediyorum kendime. Yüzüme biri uzun süre baksa yerin dibine geçiyorum acaba hangi kusuruma bakakaldı diye. Uzatmayayım..
Geçen hafta güvenimi toplayıp görüşme kararı aldım. Buluştuk oturduk konuştuk. İyi sayılabilecek bir görüşme oldu. Mesajlarımızdaki gibi eğlendik güzel şeyler konuştuk. İkinci buluşmada şöyle yaparız diye planlar yaptı kendisi. Ciddiyete dair yine herhangi bir konu geçmedi aramızda. Akşam eve döndüğümde mesaj attı tekrar. Ben de şimdi biz ne olduk diye sorma hatasında bulundum sanki karar mercii oymuş o ne dese onu olacakmışız gibi. Aptal kafam... Bana akışına bırakırız belki aşka döner belki bir daha görüşmeyiz hop sevgili olduk demekle olmaz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Mantıken ben de böyle düşünüyorum sözleri doğru aslında. Ama zaten bi parçacık özgüvenimin içine etti bu sözleri. Tamamen beni beğenmediği daha iyi birini aradığını düşündüm. Zaten küskündüm, bir haftadır aynanın önünden bile geçmek istemiyorum. Takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp ağlıyorum. Madem beğenmeyecektin neden ısrarcı oldun diye gidip adamı boğazlayasım var. Toparlanmak istiyorum. Bunu neden buraya yazdım onu da bilmiyorum
ama cirkinim falan diye de uzulme ya..Bir yıldır internet üzerinden biriyle görüşüyorum. Başta o yazdı, görmezden geldim, ekledi dönmedim, tekrar yazdı bu kez itinayla düşünülüp döşenmiş bir mesajdı kayıtsız kalamadım ve biz konuşmaya başlamış olduk.
İlk zamanlar hiç önemsemedim. İnternetten bu işler olmaz dedim zaman öldürme niyetiyle ben de eğlendim. Numaramı istedi onu bile vermedim güvensizliğimden. Onun da hiç sevgili olalım evlenelim ben ciddiyim sana ölüp bitiyorum gibi sözleri olmadı. Sonraları anlaşmaya başladığımızı fark ettim. Fotoğrafları daha bi yakışıklı görünmeye başladı gözüme. Acaba bi görüşsek mi fikriyle bir yıl geçti neredeyse her gün saatlerce mesajlaşarak.
Farklı şehirlerdeydik ve buluşma teklifini hep reddettim. Emin olamamaktan ziyade özgüvensizlikten. O kadar yol gelinecek kız mıyım adam hayal kırıklığına uğramasın, hem beğenmediğini söylerse kaldıramam diye korktum hep. Zaten kendimi hiçbir zaman beğenemedim yüzümde çok fazla kusur var bunu dert ediyorum kendime. Yüzüme biri uzun süre baksa yerin dibine geçiyorum acaba hangi kusuruma bakakaldı diye. Uzatmayayım..
Geçen hafta güvenimi toplayıp görüşme kararı aldım. Buluştuk oturduk konuştuk. İyi sayılabilecek bir görüşme oldu. Mesajlarımızdaki gibi eğlendik güzel şeyler konuştuk. İkinci buluşmada şöyle yaparız diye planlar yaptı kendisi. Ciddiyete dair yine herhangi bir konu geçmedi aramızda. Akşam eve döndüğümde mesaj attı tekrar. Ben de şimdi biz ne olduk diye sorma hatasında bulundum sanki karar mercii oymuş o ne dese onu olacakmışız gibi. Aptal kafam... Bana akışına bırakırız belki aşka döner belki bir daha görüşmeyiz hop sevgili olduk demekle olmaz deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Mantıken ben de böyle düşünüyorum sözleri doğru aslında. Ama zaten bi parçacık özgüvenimin içine etti bu sözleri. Tamamen beni beğenmediği daha iyi birini aradığını düşündüm. Zaten küskündüm, bir haftadır aynanın önünden bile geçmek istemiyorum. Takip ettiği kızların güzelliklerine bakıp ağlıyorum. Madem beğenmeyecektin neden ısrarcı oldun diye gidip adamı boğazlayasım var. Toparlanmak istiyorum. Bunu neden buraya yazdım onu da bilmiyorum
aynen bende okudugum en guzel dert..Guzel misin degil misin bilemem ama o kadar tatli anlatmissin ki hafif tebessum bile ettim. Allah karsina en iyilerini cikarsin insallah
36 yasinda mi ..Umarım yine dediğiniz sebeplerdir çirkin bulması değildir. Gerçi 36 yaşında evlilik düşünebilecek de birisi ama sanırım benimle değil :)
ayni bende oyle ya..İçlerindeki batsınZaten stalk yapmaya başladım buluştuktan sonra günde 78 kere kimle arkadaş kime yorum yaptı kimi beğendi diye bakıyorum. Salak gibiyim kendi işlerimi hep yarım yamalak yapıyorum başkaları gelip uyarıyor. Benim dışımda birkaç kızla da sanki çok etkileşimi var gibi ama soramıyorum gözünde iyice pire olmamak için.
ya atkadaslar hepiniz buraya gelmisken bende konu acsam bana da yardimci olur musunuz??ayni bende oyle ya..
birinden hoslaniyorum ..
olmayacak imkansiz biri ama her dakka onu takip ediyorum oysa ikimiz diye bir ihtimal yok..
ama hoslaniyorum iste aklimdan cikmiyor ..
bende ona gore cok da guzel sayilmam..
o uzun boylu benim icin gayette iyi..
ama ben ona gore bence siradan biri gibiyim..
birde cok kibar bir insan oyle bir konusuyor ki zannedersiniz karsinizda bayan var..
sehirde buyumus galiba bu ihtimal..
yani ben onla kendimi kiyas edince zor diyorum..
ama yinede kopamiyorum iste![]()
ya sen ne kadr cok ince detaya giriyorsun canim..Zaten bu tarz cevaplar çat seni beğenmedim diye söylenmez o yüzden çirkinliğe bağladım. Bir de konuşurken ağzıma baktığını yakaladım birkaç kez. Bu bir etkilenme belirtisiymiş ama gözünde bir etkilenme göremedim daha çok "ne biçim diş lan ne ince dudak" der gibi bakıyordu sanki. Çok küçük hissettim kendimi karşısında![]()
ay Allahim bit tane benim karsima soyle biri ciksa ya ..İnanın ki çirkinlikle güzellikle hiç alakası yok bu işlerin
Ben çirkin olduğunuza asla inanmıyorum gayet naifsiniz ama keşke çirkin olsanız desem kızar mısınız çünkü çirkin şansına çok inanıyorum bakın üç kızım var Allah çirkin şansı versin size diye yüzlerine dua ediyorum vallahi söylüyorum yani
İsmi lazım değil bir tanıdığım var haşa küçümsemiyorum ne haddime ama kurban olduğum rabbim ne olur günah yazma allahım Nasıl çirkin anlatamam Nasıl ben kadını her gördüğümde kimbilir Nasıl üzülüyordur kendine diye üzülürdüm ama Allah Dedi ki dur ben sana göstereyim sen kendine üzül
Seçim günü oy kullanacağız bu kadını gördüm sıra bekliyoruz oy atmak için eşi ve oğlu da var
Allahım keşke görseydiniz eşi etrafında yemin ediyorum pervane! "Hayatım burdan çıkınca annenlere gidelim mi? Bu oğlan da çok yordu seni istersen sen evde dinlen ben oğlanı parkta oynatayım ne çok bekledik sıkıldın değil mi Can'ım " aklımda kalanlar bunlar ve ben şok oldum bu arada kadın Ada'ma zerre kadar da yüz vermiyor ondaki hava adriana da yoktu
Uzun lafın kısası güzellik çirkinlik bunlar göreceli kavramlardır ve inanın kısmet farklı birşeydir kendinizi böyle yıpratmayın
Ha unutmadan gerçekten " internetten olmaz"
Yok be... gercek demiyor. Herzaman güzelim diye sever...eşininiz çirkin demesi çok saçma.o sankı çok mu yakısıklı valla kızdım ona.
Aynen bilseler bile aynı p.çliği yapabiliyorlar .Karşılaştım ben de biliyorum.İnsan ne cüret diyor ama farketmiyor onların piç yaklaşmasına engel depil.Bilsinler anacim sabaha kadar bilsinler.
Çok kurnazlar çok tilkiler,yani tahayyül edemezsiniz içlerindeki pez...liği.
Özgüvenim yok hiç yoktu maalesef. Çok gerçekçi biriyim ve kendime bakınca daha fazlasını göremiyorum gaza getiremiyorum süslenip püslensem bile kendimi. Bunu yansıtmamaya çalışıyorum erkeklere ama onu da huysuzlaşarak tersleyerek yanlış bir şekilde yapıyorum tamamen.
İncecik dudaklarım geçmeyen sivilcelerim ve izleri en iyi ürünlerle bile düzelmedi hiç. üç yıl tel tedavisine rağmen dişlerim hala sorunlu. Belki aşık olmasaydım bunlar gözüme batmazdı bu kadar. Çok şükür der otururdum.