bu kadar mı düşüncesiz olunur ya

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
333
arkadaşlar doğumuma az kaldı nasipse.annem doğuma bir hafta izin alıp gelecek çalışıyor.eşimin annesi de geleceğim dedi ama ne zaman bilmiyorduk.geçen hafta bu cuma binecek dediler bende çok erken doğuma gelsin dedim eşime o da haftaya çarşamba gelsin o zaman dedi neyse ben sevindim sonra kardeşi perşembe günü annesini yollamış bizede arabaya bindirince haber verdi sağ olsun.
bize ilk gelişi sağ olsun.eşime kızdım insan birde bana sorar diye benim kimseye ihtiyacım yok şimdi dedim ama napsın geleni geri mi göndereyim dedi.iki gündür ne yapacağımı şaşırdım ilk geldiği gün heyecanla bebeğe yaptığım battaniyeyi gösterdim renkler karışık olmuş kıza gider mi dedi renkler de lila beyaz mor.eşime atkı örüyorum onu gösterdim dar değil mi dedi.iyi mi?bir tane gzel laflarını duymadım bir de bunlar olunca çok üzüldüm.şimdi eşim evde o gidince ben ne yapayım.nereye gitsem oraya geliyor ne yapsam inceliyor nasıl geçer bu zaman oturamıyorum kalkamıyorum yanında evde doğru dürüst giyecek kıyafetim yok tayt kapri falan var pek bir şey almadık maddi sıkıntıdan.
eviniz güzelmiş şmyle böyle bile demedi ya yada güzel bir yorum.yemek yapmak zorundayım her öğün.salondaki kanepeyi açtık sert gelmiş yatamamış.yazık eşimde gerilme deyip duruyor.ben mi abartıyorum bilmiyorum ama zaten soğuktum iyice soğudum.ben her işimi görüyorum zaten erken gelmenin mantığı ne anlamadım hala.şiş ip verecekmişiz de o da bir şeyler örecekmiş onu bile vermek istemiyorum şimdiye kadar bir tane bir şey almış mı yapmış mı?
doğuma yakında kp gelecekmiş kaç zaman kalmayı düşünüyorlar merak ediyorum.zaten maddi sıkıntımız var birde masraf iki katına çıkacak.hamileliğimin canına okudular gerlmekten yoruldum.içim hep ağlamaklı.
ne yapayım arkadaşla bu günleri nasıl geçireyim.

agrim var anne de uzan gitsin o yemegini yapsinnn..sen niye yapiyonn orgu orcek adammm sisini ipini kendi getirirrr tovbe tovbe bu kv insani deli ederrr yaaa:-( ne varr guzel diyiversee catliycak sankii..

Canim yapicak hicbiseyin yok. Gelmis artık soylensende soylenmesende. Sakin isi abartma yemegide ayaklarin davul gibi okur son gunlerde benimde kv gelmisti son bir.hafta.yemek.temizlik oyle abarttimki davul oldu ayaklarim. Simdiki aklim olsa anne.canim sunu istiyor yaparmisin falan derdim karnin agzinda zaten.kinamaz.... Dinleneyim diyip diyip yat. Baska turlu gecmez zaman

örgü örmeye niyeti olan getirir zaten benim annemde yazın geldi aldığı ipleri de bize bıraktı gidene kadarde kaç tane şey yaptı evimiz camlarına kadar sildi.ne yemeği allah aşkına çayının limonunu bile ben veriyorum

Canim yapicak hicbiseyin yok. Gelmis artık soylensende soylenmesende. Sakin isi abartma yemegide ayaklarin davul gibi okur son gunlerde benimde kv gelmisti son bir.hafta.yemek.temizlik oyle abarttimki davul oldu ayaklarim. Simdiki aklim olsa anne.canim sunu istiyor yaparmisin falan derdim karnin agzinda zaten.kinamaz.... Dinleneyim diyip diyip yat. Baska turlu gecmez zaman

annem de senin dediğini diyor ama bilmiyorum.ama içimden sıkıla sıkıla bir hal oldu daha iki günde.bu hatayı bir daha yapmam zaten.
bir tane hadiye al gel dimi?bana değil ya kendi torununa gerçi şimdiye kadar ne gördüm ki.bundan sonra göreyim

Bence abartıyorsunuz birazcık. Siz de şiş-ip verseniz o zaman belki kendine farklı bir uğraş bulur; inanın o da sıkılmıştır.

Bir de erken gelmesi sizi germiş olsa da düşünün, kalkmış gelmişler. Demek ki ilgililer. Yapamadığın yerde ondan yardım isteyebilirsin.

örgü örmeye niyeti olan getirir zaten benim annemde yazın geldi aldığı ipleri de bize bıraktı gidene kadarde kaç tane şey yaptı evimiz camlarına kadar sildi.ne yemeği allah aşkına çayının limonunu bile ben veriyorum

kayinvalde anne gibi davrAnsa zaten dugumler cozulcelk ne kadar kotu gelin olursa olsun iyilige insN dayanamax.sozum genelinee kv kim annelerumiz kimm

Bence abartıyorsunuz birazcık. Siz de şiş-ip verseniz o zaman belki kendine farklı bir uğraş bulur; inanın o da sıkılmıştır.

Bir de erken gelmesi sizi germiş olsa da düşünün, kalkmış gelmişler. Demek ki ilgililer. Yapamadığın yerde ondan yardım isteyebilirsin.

bende bazen abartıyorum diyorum ama inan ruhum sıkılıyor.öyle ilgililer ki 9 aydır hamileyim bir kere beni arayıp nasılsın ağrın sızın var mı alabileceğimiz yapabileceğimiz bir şey var mı diye sormadılar.öyle iyilerdir.
o kadar ilgisizlerdi ki canım şimdiye kadar konu açmıştım eşim zorla ramazan bayramında götürdü orda bile kim kime dumdumaydı.komşular halimizi onlardan daha çok biliyor

kayinvalde anne gibi davrAnsa zaten dugumler cozulcelk ne kadar kotu gelin olursa olsun iyilige insN dayanamax.sozum genelinee kv kim annelerumiz kimm

kimse tutamaz annenin yerini de insan oğluyla da mı ilgilenmez anlamadım nasıl bir ilişki nasıl bir uzaklık bu?

Benim kayinvalide de 3 hafta önce gelecek. zaten ben istedim gelsin yanımda dursun diye . ama doğum zamanı kanım da gelecek beni de strese sokan bu.

bende bazen abartıyorum diyorum ama inan ruhum sıkılıyor.öyle ilgililer ki 9 aydır hamileyim bir kere beni arayıp nasılsın ağrın sızın var mı alabileceğimiz yapabileceğimiz bir şey var mı diye sormadılar.öyle iyilerdir.
o kadar ilgisizlerdi ki canım şimdiye kadar konu açmıştım eşim zorla ramazan bayramında götürdü orda bile kim kime dumdumaydı.komşular halimizi onlardan daha çok biliyor

bazı insanlar böyle, mesela benim babaannemler böyledir. hem anneannemin hem babaannemin bir şey alıp hediye etme adeti yoktur. ben içinden ne çıkacağını merak ettiğim kutuları çok severim oysa. :)

ama siz şimdi bunları düşünürseniz eşinize saracaksınız ve yarın öbür gün ailelere karşı sen şunu yaptın ben bunu yaptım olacak. ne gerek var? nasılsa doğuma kadar birliktesiniz.

saygıyı elden bırakmadan ama kasmadan da takılın bence. :) şu düşünceleri azıcık atarsanız başarırsınız bunu. :)

kendini üzme canım zaten olan olmuş gelmiş ona göre davranırver gitsin hani sürekli sizde de kalmıyor bi süre sonra gidecek o da belli boşver yemek de sürekli yapıp kendini yorma senin yapamadığını görünce o da yapar belki ver eline ipi şişi örsün işte

Iyi de zaten 39. haftadasiniz
Dogum her an olabilir
Mesela yarin dogurursaniz sasirmayin :)

Daha ne kadar gec gelecekti bu kadin?

Ayrica is yapmayin madem geldi yapsin .
Siz yapiyorsunuz diye karismiyordur
ya da yaparsa mudahale edersiniz diye dusunuyordur
Zira anlatiminizdan ben bile bu defa da is yapsa siz begenmeyeceksiniz diye dusunmeden edemedim nedense...

Iyi de zaten 39. haftadasiniz
Dogum her an olabilir
Mesela yarin dogurursaniz sasirmayin :)

Daha ne kadar gec gelecekti bu kadin?

Ayrica is yapmayin madem geldi yapsin .
Siz yapiyorsunuz diye karismiyordur
ya da yaparsa mudahale edersiniz diye dusunuyordur
Zira anlatiminizdan ben bile bu defa da is yapsa siz begenmeyeceksiniz diye dusunmeden edemedim nedense...

canım dr.erken daha dedi başı dönmüş bebeğin evet ama daha doğumuna var dedi.yani belki kırk haftayı geçecek.bunu eşimde biliyor onlarda.öyle bir niyeti yok sadece yaptığımı eleştiriyor.şurayı silmedin şunu koymadın diye:1:
bir şey varsa yapayım diyor ama lafta ki ben kendi işimi yapabiliyorum zaten

kendini üzme canım zaten olan olmuş gelmiş ona göre davranırver gitsin hani sürekli sizde de kalmıyor bi süre sonra gidecek o da belli boşver yemek de sürekli yapıp kendini yorma senin yapamadığını görünce o da yapar belki ver eline ipi şişi örsün işte

öyle olacak galiba ama kırk kat yabancı gibiyiz ya.o kadar gerip geliyor ki.ne yapacağımı şaşırıyorum

bazı insanlar böyle, mesela benim babaannemler böyledir. hem anneannemin hem babaannemin bir şey alıp hediye etme adeti yoktur. ben içinden ne çıkacağını merak ettiğim kutuları çok severim oysa. :)

ama siz şimdi bunları düşünürseniz eşinize saracaksınız ve yarın öbür gün ailelere karşı sen şunu yaptın ben bunu yaptım olacak. ne gerek var? nasılsa doğuma kadar birliktesiniz.

saygıyı elden bırakmadan ama kasmadan da takılın bence. :) şu düşünceleri azıcık atarsanız başarırsınız bunu. :)

eşime daha gelmeden sardım zaten iyi atıştık ama bu saatten sonra ona iyi kötü bir şey demem söylemem gereken her şeyi söyledim zaten.eşim üzülsün istemiyorum.zaten bu kadar stresin sebebi de bu.ama ısınamıyorum ailesine hiç birine çünkü sadece bana değil eşime de soğuk hepsi.kırgınlığımın birazı kendimeyse birazda eşime yapılmayanlara

Benim kayinvalide 3 hafta önce gelecek . ben istedim zaten doğum bu erken olur diye. Hem uzaktan gelecek. benim de sıkıntım doğuma da kaynim gelecek. ben de bu durumdan rahatsızim ama yapacak bi şey yok. 28 ocakta muhtemel doğum o 31 ocakta geliyor. Şimdiden dua ediyorum bebeğim bir kaç gün önce gelse de ben toparlansam o gelinceye kadar. çok da erken gelmesin tabi yavrum. bazen de diyorum ki boşver bebeği sağlıkla kucağına al da gerisi boş

canım dr.erken daha dedi başı dönmüş bebeğin evet ama daha doğumuna var dedi.yani belki kırk haftayı geçecek.bunu eşimde biliyor onlarda.öyle bir niyeti yok sadece yaptığımı eleştiriyor.şurayı silmedin şunu koymadın diye:1:
bir şey varsa yapayım diyor ama lafta ki ben kendi işimi yapabiliyorum zaten

bişey varsa yapıyım dedigi zaman
ver eline bezi tozları alsın o zaman:27:

Back
X