Bu kadar nankörlük olurmu ?

Bir anlik sinirle birbirinize girmissiniz.
Hastaliktan dolayi boyle tepki veriyor belki , sakinlesip oturun konussun.

Gitsen herkes hasta adami.birakip gitti der buseferde.

Bir anlik sinirle birbirinize girmissiniz.
Hastaliktan dolayi boyle tepki veriyor belki , sakinlesip oturun konussun.

Gitsen herkes hasta adami.birakip gitti der buseferde.

Haklisin ama kimse kopan firtinaya yelken olmaya calismiyor. Onca hata dolu yıllar, bunlara katlanmis kocaya kol kanat germis bir kadin. Ortada bırakılmis yine aynı kadin

Haklisin ama kimse kopan firtinaya yelken olmaya calismiyor. Onca hata dolu yıllar, bunlara katlanmis kocaya kol kanat germis bir kadin. Ortada bırakılmis yine aynı kadin

Dogrudur , malesef insan oglu cok nankör olabiliyor.
En iyi karari sen verirsin. Kendi hakinda kimse seni zorla tutamaz , nasil mutlu olacaksan oyle yasa hayatini.
Tamam hasta bir koca var , belki suan yanlisi dogruyu dusunemiyor ama onu sen iyi tanirsin , sen daha iyi bilirsin.
Kendin icin en iyi karari ver.

İnşallah bu kez doğruyu bulurum inşallah cok tesekkurler

Haklısın cok hemde. Ama ben ilk kez yalnız kalıyorum ve suan nerde bilmiyorum. Ne aptalim umrunda olmadigim bi insani düşünüyorum hala.
bu kadar cesaretli olduğuna göre var bi güvendiği demek.ailesine mi güveniyor acaba.yada iyiyim ben bende bişey yok diye düşünüyordur bilemiyorumki.seni düşünmeyeni sana teşekkür bile etmeyeni bence sende düşünme

Kimbilir ailesi burda değil zaten. Bunlari dusunmenin de bir faydası da yok aslinda. Yanımda degilse nerde olduğunun bi anlamida olmamali sanırım. Cok tesekkurler destegin icin varol canim

bu durumu doktoruyla konuşşsanız.sürekli dışarda ve bu yüzden kavga ediyoruz diye.belki doktorunun onu tekrardan uyarması gerekiyor olabilir.. zor bir durum ama siz saglıklı düşünen taraf olun..onu yalnız bırakmayın.çünkü sizin bizim gibi degil şu an psikolojisi..burda herkes bir şey der ama siz kendinizi dinleyin.kendi vicdanınızı.

Kimbilir ailesi burda değil zaten. Bunlari dusunmenin de bir faydası da yok aslinda. Yanımda degilse nerde olduğunun bi anlamida olmamali sanırım. Cok tesekkurler destegin icin varol canim
çok doğru diyorsun canım.yanında değilse nerede oldugunun ne önemi var.üzülme gerçekten.sen görevini yapmışsın iyi günde kötü günde yanında olmuşsun.gönlünü ferah tut.hakkınında hayırlısı olsun

Inanin yaptim kendisi yokkende, yanımdaykende konuştum doktoruyla. Benim dediklerimin aynısını soylediler. Ama yok dinlemiyor. Bi anlik sendelemenin dahi onu yataga hapsedecegini anlamıyor bir turlu. Ikimizin de hayatini riske attigini cok anlattim cok. Ona bisey olsa ve ben demistim, simdi artik onun icin yapabilecegim hicbisey kalmadi desem tukaka edilen kotu vicdansiz kadin olurum.

Esiniz için soylenebilecekleri arkadaşlar söylemiş. Ben sadece Allah ından bulsun diyorum. Ama Allah korkusu pek yok sanırım size çektirdiklerine bakarsak. Yeni hayatınızda umarım bu 14 yılın karşılığında güzel şeyler yaşarsınız. Ama elinizi çabuk tutun bence. Yoksa daha önce de yapmış olduğunuz gibi bu olayı da sineye çekip evliliğinize devam edersiniz diye korkuyorum. Lütfen kendinize bunu bir daha yapmayın.

Denecek tek cumle cok haklısınız. Ve yapılacak en dogru sey ayrilmak. Cookkk gecikmis surekli ertelenmis bu ayriligi gerceklestirmekten başkada yol yok artik. Kacinilmaz sondu ve vakti geldi. Teşekkür ederim

Gunaydin arkadasim iyimisin
Denecek tek cumle cok haklısınız. Ve yapılacak en dogru sey ayrilmak. Cookkk gecikmis surekli ertelenmis bu ayriligi gerceklestirmekten başkada yol yok artik. Kacinilmaz sondu ve vakti geldi. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…