- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
canım anladığım kadarıyla eşin şu an daha iyi madem öncesinde ayrılma kararın vardı. bence karşına al iyice bir konuş. hatta şimdi mahkemeler bile evlilik terapistine yönlendiriyor. bunlar çok zor kararlar biliyorum. inan bana ben de aynı durumdayım.
biliyor musun ? hiçbirşey ve hiçkimse senin ruh ve beden sağlığından önemli değildir. bu kadar fedakarlık yapıp kendini yıpratma bence .
canım anladığım kadarıyla çocuğunda yok. (benim gibi) o zaman kendini düşün sen zaten görevlerini yerine getirmişsin. sana birşey olsa o sana bakar mı? bakalım. kendini sağlığını düşün .hayatına yön ver.Benim de hasta bir insan oldugumu unutuyor. Ben itp hastasıyım, yani kanimi pihtilastiran hucrelerim eksik bebeklerim öldü bu yuzden. Benim bir stres aninda beyin kanamasi riskim var. Bunu bildigi halde bana hastaysan napıyım diyor.
canım çok geçmiş olsun..Benim de hasta bir insan oldugumu unutuyor. Ben itp hastasıyım, yani kanimi pihtilastiran hucrelerim eksik bebeklerim öldü bu yuzden. Benim bir stres aninda beyin kanamasi riskim var. Bunu bildigi halde bana hastaysan napıyım diyor.
Esinizin davranislarini kınıyorum öncelikle. Siz bu davranisi hak etmiyorsunuz. Ancak esinizin psikolojisi de cok iyi degil gibi. Umarim konusarak uzlasmaya varirsiniz.
canım çok geçmiş olsun..
BencilUzlasmasi cok zor bir insan. Ne düşünüyorsa onun dogruluguna benide inandirmaya çalışıyor.
nazı size geçtiği için..ama kendinizi düşünün..o size desin sana ihtiyacım var ..diye.bence iyi bir eşsiniz..Tesekkur ederim cevaplariniz icin sagolun. Bugunluk bir mesele ve taşma olsa tamam. Ama bi kac aydir boyle ben desem sanki kotuluk dusunuyormusum gibi anliyor. Benim dışımda herkese o kadar iyiki. Sel gider kum kalır, asil iyi davranman gereken benim, ben esinim diyorum ama nafile otur işini gucunu yap diyor bana
bu adamla çok zor .senin işin. aslında sorun hastalık değil. adamın kişiliği bence. o hastalığı kullanıp sana söylemek istediklerini rahatça söylüyor.Uzlasmasi cok zor bir insan. Ne düşünüyorsa onun dogruluguna benide inandirmaya çalışıyor.
canım anladığım kadarıyla çocuğunda yok. (benim gibi) o zaman kendini düşün sen zaten görevlerini yerine getirmişsin. sana birşey olsa o sana bakar mı? bakalım. kendini sağlığını düşün .hayatına yön ver.
arkadaşım bu adama hiçbirşey lazım değil allahaşkına bırak şunu gitsin ya yazık sana.Ben 35 yasindayim 15 yıllık evliyiz. Hic ama hic cocuk istemedi bu zamana kadar. Hep ben istedim. O ise sanalda mutlulugu aradi yetmedi kizkardesimi taciz etti
valla nedense biz türk kadınlarına hep gereksiz fedakarlık yapmak öğretilmiştir. yurtdışında olsa çoktan sepetlemişlerdi.
Ben 35 yasindayim 15 yıllık evliyiz. Hic ama hic cocuk istemedi bu zamana kadar. Hep ben istedim. O ise sanalda mutlulugu aradi yetmedi kizkardesimi taciz etti
Hastalığından dolayı bu durumda olabilir,fakat bu kadar ileri gitmemesi gerekti
sağlını hiçe sayıp böyle davranması çok yanlış senin yaptığın fedakarlıkta büyük
ahhhhhhhhhhhhhhhhh erkekler hep duygu sömürüsü.Evet malesef. Ama cokkk yiprandim bu kadarini hak etmedim. Ona kizgin oldugum halde bile. Asansorun onunde adam beni itekledi deyince icim sizladi.
aman allahım...Ben 35 yasindayim 15 yıllık evliyiz. Hic ama hic cocuk istemedi bu zamana kadar. Hep ben istedim. O ise sanalda mutlulugu aradi yetmedi kizkardesimi taciz etti
hasta olan insanlarda stres, asabiyet çok normal şeyler , tabi sana böyle davranmasını haklı göstermez bu durum ama sakin kalmayı becerebilmek lazım ne diyeyim çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?