Bu kadar nankörlük olurmu ?

işte şöyle ol be kardeşim kendine güven. hangi şehirdesin bilmiyorum. ama call center larda çok rahatlıkla iş bulabilirsin.

o zaman ya sen korkuların yüzünden onun hastalığını bahane ediyorsun. yada sana destek çıkan birileri yok.
bir de maddiyat var tabi. yani bütün bunlar da senin bu olayı çekmene sebep olabilir tabi.

Büyük kısmı maddiyat param olsaydi belki daha farklı olabilirdi. Ama o hastalandiktan sonra vicdan girdi devreye. Bana acimayana acidim

Büyük kısmı maddiyat param olsaydi belki daha farklı olabilirdi. Ama o hastalandiktan sonra vicdan girdi devreye. Bana acimayana acidim
boşver onu artık planlarını uygula bak ne güzel karalar almışsın. ama ne olur vazgeçme. şimdi kaçan balık büyük olur. benim bir arkadaşımın lafı vardı. denenmişin denenmişi olmaz diye sakın unutma.

Haklısın artik mecburi bir mucadele beni bekliyor. Ben tum yaşananlara rahmen evim yuvam dedim kadir kiymet bilmeyen utansin

eski konularini okumadim sadece bu yazdgna gore yorum yapiyorum arkadasim,
Psikolojisi bozulmus bence gerci hangimizin normal ki
Ustune gitme soylenmemis farzet yari yolda birakma esini.. O bilmese kiymetini Allah biliyo cektigini sabret..

işte şöyle ol be kardeşim kendine güven. hangi şehirdesin bilmiyorum. ama call center larda çok rahatlıkla iş bulabilirsin.

Evet call canter da calistim ustelik iki ünlü beyaz eşya firmasında. Allah buyuk namusuyla ayakta durmaya calisan ilk kadın ben olmiycam. Elbet benide bekleyen bir hayat var. Hayirlisi

Cok haklısın yüzüne tükürüp sana Allah acimadi benmi aciycam demem lazımdi. Ama yapamadim

eski konularini okumadim sadece bu yazdgna gore yorum yapiyorum arkadasim,
Psikolojisi bozulmus bence gerci hangimizin normal ki
Ustune gitme soylenmemis farzet yari yolda birakma esini.. O bilmese kiymetini Allah biliyo cektigini sabret..

Keske bana tek yasattigi bu olsa

Cok haklısın yüzüne tükürüp sana Allah acimadi benmi aciycam demem lazımdi. Ama yapamadim
yani tabi hastalık için öyle demeyelim de ama karektersiz. yani bu adamı hastalığı dışında değerlendirecek olursak. asla evli kalınacak biri değil.

yani tabi hastalık için öyle demeyelim de ama karektersiz. yani bu adamı hastalığı dışında değerlendirecek olursak. asla evli kalınacak biri değil.

Rabbim yoldan çıkmaya başlayan kullarini tabi kendi sectigi iyi kullarini. Sinava tabi tutarmis, ona bir musibet yada hastalık verirmis ki doğru yolu bulsun diye. Ama bu ne olduysada o dogru yolu bulamadi. Simdi hayatinda kalan son doğruyu da kaybediyor

Keske bana tek yasattigi bu olsa
Simdi okudum canim sen aldatmssin oda kardesine taciz ederek intikam almis.. ama sen merhamet edip hastaliginda yaninda olmussun bence vicdan yapmissin yaninda durarak aldatmanin verdigi rahatsizligi kendince odemis olmussun yanlismi dusunuyorum? Ve Allah sana cocuk nasip edmemis bu adamdan gercekten hakkindada hayirlisi olmus.. sen aldatmasaydinda bu adam boyle bi pisligi yaparmiydi o cdleri falan izliyomus bi kizi gozetliyomus hani..

bırak kaybetsin o zaman .sende yoluna gidersin.

aldatma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…