Kızkardeşini taciz eden bir adamla daha senin işin neBen 35 yasindayim 15 yıllık evliyiz. Hic ama hic cocuk istemedi bu zamana kadar. Hep ben istedim. O ise sanalda mutlulugu aradi yetmedi kizkardesimi taciz etti
peki sen ne yapmak istiyorsun? kendine bunu hiç sordun mu?Ben hastaliginin tedavisi icin elimden gelenin fazlasini yaptım. Icine kapanik hasta psikolojisinde olmadi hic bir zaman. Aksine yemedigi halt kalmadı
arkadaşım bu adama hiçbirşey lazım değil allahaşkına bırak şunu gitsin ya yazık sana.
bence sen aşkın sevgini en güzelini hak ediyorsun .bu kötü ruhla artık oyalanma. anne olma şansını da kaçırma.
seni bir elinden kaçısın da görsün gününü. bakalım o güvendiği kişiler ona bakacak mı?Zaten biraktim artik kalsada gitsede kılım kipirdamaz. Onun bana ihtiyaci vardi bitti. Beni mahvetti inan herkes esime cok sanslisin kimse yapmaz bu kadarini diyor. Ama o görmedikten sonra
peki sen ne yapmak istiyorsun? kendine bunu hiç sordun mu?
peki asıl soru şu maddi olrak özgür müsün? ve ailen san destek olabilir mi?Sormaz olurmuyum. Şimdi 15 yillik bir evlilikten cikip yeni bir hayata baslamak yeniden mucadele etmek. Illaki bir insan a guvenmek istiycem bebegim olsun cok istiyorum. Olaki yeniden evlendim ya daha kötüsü ne denk gelirsem. İnsanlar hep maskeli dolasir olmus. Yeni bir maceraya gucum yok gibi be arkadasim. Çıkamıyorum bi turlu icinden
hemen boşanmasanız? sadece bir müddet ayrı kalın,ayrı yaşayın,kafanızı dinleyin ki zaten siz olmadığınızda eşiniz sizin kıymetinizi iyi anlayacaktır.herşey kolay gelebiliyor ona çünkü siz yanındasınız ama siz olmadığınizda herşeyin ne kadar zor olduğunu anlayacaktır.
Ben 35 yasindayim 15 yıllık evliyiz. Hic ama hic cocuk istemedi bu zamana kadar. Hep ben istedim. O ise sanalda mutlulugu aradi yetmedi kizkardesimi taciz etti
peki asıl soru şu maddi olrak özgür müsün? ve ailen san destek olabilir mi?
eğer bunları sağlayabiliyorsan boşa bu adamı çekme. birgün yaşlandığında bu günlerin pişmanlığını taşımak çok acı olur unutma.
o zaman ya sen korkuların yüzünden onun hastalığını bahane ediyorsun. yada sana destek çıkan birileri yok.Onuda yaptım gayet güzel yapabildi bensiz
Arkadasim, su yorumunuza kadar bir sey yazmayi dusunmuyorrum Allah yardimcilari olsun diyordum ama..
Tutamadim kendimi.
Bu ne buyuk kotuluk!
Bu ne buyuk ahlaksizlik!
Buyuk bir aciymis, nasil unutabildiniz?
Yani aileniz bile tepki vermedi mi?
Yani yine de ne diyecegimi bilemiyorum ama uzuldum sizin adiniza.
Deger umarim butun fedakarliklariniza.
Yine de siz fazla yormayin kendinizi.
Siz de hastaymissiniz.
Uzuldum.
Kızkardeşini taciz eden bir adamla daha senin işin ne
Çok büyük hata yapmışsın bu yaptığından sonra merhamet edilemez bu adama bildiğin sapık ha senin kardeşine yapmış ha senin kardeşine aynı şey korkunç o olaydan sonra yüzüne dahi bakmaman lazımdıBana merhamet etmeyene ben ettim. Ve bedelini boyle ödüyorum
ama dehe çok gençsin çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin.tahsil durumunu bilmiyorum. ama yine de iş bulabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?