Bu kadar nankörlük olurmu ?

hemen boşanmasanız? sadece bir müddet ayrı kalın,ayrı yaşayın,kafanızı dinleyin ki zaten siz olmadığınızda eşiniz sizin kıymetinizi iyi anlayacaktır.herşey kolay gelebiliyor ona çünkü siz yanındasınız ama siz olmadığınizda herşeyin ne kadar zor olduğunu anlayacaktır.

Ben hastaliginin tedavisi icin elimden gelenin fazlasini yaptım. Icine kapanik hasta psikolojisinde olmadi hic bir zaman. Aksine yemedigi halt kalmadı
peki sen ne yapmak istiyorsun? kendine bunu hiç sordun mu?

Zaten biraktim artik kalsada gitsede kılım kipirdamaz. Onun bana ihtiyaci vardi bitti. Beni mahvetti inan herkes esime cok sanslisin kimse yapmaz bu kadarini diyor. Ama o görmedikten sonra

Zaten biraktim artik kalsada gitsede kılım kipirdamaz. Onun bana ihtiyaci vardi bitti. Beni mahvetti inan herkes esime cok sanslisin kimse yapmaz bu kadarini diyor. Ama o görmedikten sonra
seni bir elinden kaçısın da görsün gününü. bakalım o güvendiği kişiler ona bakacak mı?

peki sen ne yapmak istiyorsun? kendine bunu hiç sordun mu?

Sormaz olurmuyum. Şimdi 15 yillik bir evlilikten cikip yeni bir hayata baslamak yeniden mucadele etmek. Illaki bir insan a guvenmek istiycem bebegim olsun cok istiyorum. Olaki yeniden evlendim ya daha kötüsü ne denk gelirsem. İnsanlar hep maskeli dolasir olmus. Yeni bir maceraya gucum yok gibi be arkadasim. Çıkamıyorum bi turlu icinden

Kanser tedavisi görmüş bir adam anlasaniza tüm derdi normal insan gibi yasamak.. Siz yaninda olsanizda ölümle burun buruna gelen ve hala risk altindaki o. Ustune varmak yerine empati yapsaniz? Bence hakli olarak psikolojisi altust olmus bir adam ve Üzgünüm o konumdaki biri ne yapsa hos gorulmeli hanimefendi

çok yazık.. aldıgı ilaçlar sinirlerini zedeliyor olabilir mi ?
şuna çok takıldım, ne demek 'ben seni aldım sen beni değil'..
evcil hayvan falan mıdır kadın dediğimiz şey..
hiç hoş değil..

peki asıl soru şu maddi olrak özgür müsün? ve ailen san destek olabilir mi?
eğer bunları sağlayabiliyorsan boşa bu adamı çekme. birgün yaşlandığında bu günlerin pişmanlığını taşımak çok acı olur unutma.

Onuda yaptım gayet güzel yapabildi bensiz

Ben 35 yasindayim 15 yıllık evliyiz. Hic ama hic cocuk istemedi bu zamana kadar. Hep ben istedim. O ise sanalda mutlulugu aradi yetmedi kizkardesimi taciz etti

Arkadasim, su yorumunuza kadar bir sey yazmayi dusunmuyordum Allah yardimcilari olsun diyordum ama..
Tutamadim kendimi.
Bu ne buyuk kotuluk!
Bu ne buyuk ahlaksizlik!
Buyuk bir aciymis, nasil unutabildiniz?
Yani aileniz bile tepki vermedi mi?
Yani yine de ne diyecegimi bilemiyorum ama uzuldum sizin adiniza.
Deger umarim butun fedakarliklariniza.

Yine de siz fazla yormayin kendinizi.
Siz de hastaymissiniz.
Uzuldum.

Maddi gucum hic yok ona bakmak zorunda oldugum icin çalısamiyorum. Annem abim kızkardeşim bi evdeler abim bekar. Babam ben 17 yaşındayken vefat etti. Annem abim gel cekme diyorlar ama. Nasil olcak onu bilmiyorum. Dedigin cok dogru hep bu yaşta kalmiycam

Onuda yaptım gayet güzel yapabildi bensiz
o zaman ya sen korkuların yüzünden onun hastalığını bahane ediyorsun. yada sana destek çıkan birileri yok.
bir de maddiyat var tabi. yani bütün bunlar da senin bu olayı çekmene sebep olabilir tabi.

bu adam sapık
milleti gözetliyormuş kardeşini de taciz etmiş
hem de terbiyesiz ve saygısız
hastalık da terbiye edememiş
boşa gitsin

ama dehe çok gençsin çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin.tahsil durumunu bilmiyorum. ama yine de iş bulabilirsin.

Cok cok acı en acisida ben bu adama bakmak zorunda hissettim kendimi. Babami kanserden kaybettim ve bu hastsliga karsi cok hassasim. Rabbim bu insani cezalandirdi dedim. Cunku o olayin hemen ardindan hastalandi. Kardesim onun elinde buyudu
Hic ummazdim cok acı cok. Ama hala yanlış anlasildim demesi dahada acı

ama dehe çok gençsin çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin.tahsil durumunu bilmiyorum. ama yine de iş bulabilirsin.

Ilk okul mezunuyum musteri temsilciligi yaptım uzun sure. Tahsilim yok ama kendimi yetistirdim cok şükür. Gidip cok buyuk bi firmada yonetici olamam ama. Bende bişeyler yapabilirim illaki. Bu arada açıköğretim e basvuracagim yarin. Aklım basima gec geldi

valla canım kusura bakma da senin kocan hasta ama kafadan . dayanamadım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…