Bu kadar nefret edilesi ben ne yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef ayrıldığınız eşinizle çocukta yoksa görüşmeye devam etmek doğru değil bu tarz can yakıcı sonucları olabiliyor. Bi daha yazarsa engelleyin bence. Tamamen hayatınızdan cikaramazsaniz hep bir köşede kalır.
Kıza bence anlatmak istemişsiniz yoksa sadece sormakla kalmayacagini sizde biliyorsunuz elbet o da merak eder devamini sorardi. Bu konuda hatalisiniz. Sizi üzmek adına yazmıyoruz eğer hatanızı görürseniz aynı yanlışa düşmezsiniz , tecrübe edindim diyerek yolunuza bakabilirsiniz. Diyorsunuz ya bu kadar nefret edilecek ne yaptım diye, evliliği yürütemeyen eşiniz, ailesinin uzantısı gibi yaşayan da o. Siz tamamen iyi niyetinizin kurbanı olmuşsunuz tekrar yazınca hatasını anladı sandınız sanirim. Anlıyorum umut etmenizi ama geçmişin önemi yok artık geleceğe odaklanirsaniz bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz. Yoksa bu adam size yoğun bir değersizlik hissi tattırır surekli olarak. Kendinize bunu yapmayın lütfen. Hatanız burada bence. Iletişime devam etmenizde.

Evet doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim.

adam eski eş. ortada aldatma yok. yaptığınız taciz. olmuş bitmiş. düşün adamın yakasından. baya saçmalıyorsunuz
Eski eş ama benimle neden o zaman hergun konuşuyordu bn yazmayınca sitem ediyordu , ben tekrar barışıriz hatasını anlar diye beklerken başka biri varmış, benim bozulduğum nokta bu zaten , o kızı öğrendiğimden beri birşey yapmıyorum ki , benimle tekrar olması hiç zorlamadim tek hatam ayrıldıktan sonra onu engellememek oldu.

vefasızlık gorucek ne yaptım ona çok sevdim herseyine tmm dedim sadece onu mutlu etmeye çalıştığım için mi bu nankörlügü gördüm ,
Kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz iyi bakın. O kadın sevdiğinin yüzü gülsün diye kendinden geçmezse eski eşiniz size yaptıklarını ona yapamaz, ya biter gider ya da çok mutlu ve huzurlu olurlar.

Kendinize gelin artık, rezil etmişsiniz kendinizi. Kıskanç, takık, ruh hastası eski eş diye biliyor kadın şu an sizi, malesef bunu destekleyecek çok da şey yapmışsınız. Adam da bi kıymetlendi sayenizde ki sormayın. Elleşmeseniz iki aile görüşmesinde sevgilisi ve anasının ne mal olduğunu görecekti belki kadın, şimdi çok zor.

Bosandıgın adamın yeni sevgilisini arayıp,aralarını bozmak kacıncı level ablacım?
Bosanınca ayrılmıs oluyorsun,önce bunu mu kabullensek

Damarınızı biliyor adam, yenisini bulana kadar sizin umudunuzu diri tutmuş. Bazıları böyle, boşta kalamiyorlar.

Tekrar aynı hataya düşmeyin lütfen. Engellemediyseniz şuan engelleyim ve önünüze bakın. Boşanma üzerinden 2 yıl geçmiş yaptığınoz yanlış. Söylediği yalanlar ve görüştüğü kişiler, eski eşinizi ilgilendirir. Siz önünüze bakın

onunla yaşadığınız evliliğin özlenecek tekrar barışmak istenecek bir yanı mi var Allah aşkına. değişmesini beklemekse hayal ürünü. üzgünüm ama yakında evlenip o kızın da başını yakar. kendinize saygı duyun ve kapatın bu sayfayı. tek başınıza yapamıyorsanız psikoloğa gidin

Bosandıgın adamın yeni sevgilisini arayıp,aralarını bozmak kacıncı level ablacım?
Bosanınca ayrılmıs oluyorsun,önce bunu mu kabullensek
Beni anlamıyor musunuz boşandık bende biliyorum zaten kadını suçlamıyorum ayrı olmamıza rağmen hergun arayıp yazan adamın başka sevgilisi varmış ve hala beni arkadaşımın sevgilisi o diye kandırmaya çalışıyor fotoğraf 3 kişi var nereden bileyim Kimin sevgilisi kız , eski eşe inanmadığım için kıza sordum 2 sene boyunca ayrı kalsak hiçbir iletişim kurmasaydik yada gorusmeseydik herhalde hiç sormazdim .

Ben şöyle anladım; boşansanızda iletişim sürdüğü için, siz eşinizin ayrı ev açıp, istediğiniz şartları sağlayarak sizinle tekrar birleşeceğini düşünmüşsünüz ama adam şerefsizmiş sizinle görüşürkende başkaları ile takılıyormış. Muhtemelen sizin şartlarınızı asla karşılayamayacağını, annesinden ayrılamayacağını o da biliyor. Şimdi sizle barışsa annesi ile de arası iyi olmayacak. Düşünmüş kendince mantıklı olanı yapmış annesine yeni bir gelin bulmuş. Giç bir şeyden haberi olmayan, yalanlar dizdiği birini...
Siz haksızsınız filan demiyoruz aslında. Daha fazla zarar görmeyin diye bu adamla asla bir daha iletişim kurmayın diyoruz. Engelleyin hayatınıza bakın

Evet tam olarak anladığınız gibi herşey, kendisinin artık yüzünü bile görmek istemiyorum, sadece bu tüm olanlar beni çok üzdü .

Evet tam olarak anladığınız gibi herşey, kendisinin artık yüzünü bile görmek istemiyorum, sadece bu tüm olanlar beni çok üzdü .
Çok doğal üzülmeniz ama biraz zaman geçince sizde ne kadar şanslı olduğunuzu görecekseniz. 2 yıl uzun bir süre bu adam için 2 saniyenizi bile harcamayın artık. Yeniden sevin, sevilin. Hatalar ders çıkaralım diye var

Neden iletisim devam ederki eski esle.İste bunu anlamıyoruz.
Cocuk vardır cocukla ilgili konu konusulur tmm.
Ben bosanmısım banane kim kiminle resim attı.
Cocuk yoksa zaten direk engeli basarım.

sizi anlıyorum,mutsuz olduğunuz için,mutsuz olsun istiyorsunuz,ama bırakın artık ne yapıyor ediyor diye düşünmeyi,hayatınıza bakın bellli ki sizi hak etmemiş, yapmışsa bir haksızlık elbet çeker bir gün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…